reporter 13-05-18 10:18:17

Voor de tweede keer kruip ik achter de pc voor het maken van een verslag.Weer komen de ergenissen naar boven bij de gedachte van de laatste wedstrijd.bij aankomst in wijnansrade horen we een hoop lawaai,en horen we mensen in de vijver springen.Het was goed weer ,maar om nu meteen te gaan zwemmen?Nee hoore locale voetbalclub van wijnansrade was kampioen geworden van de 4e klasse.En laat nu in wijnansrade maar 1 kroeg zijn.we werden naar de zaal getransporteerd en moesten daar onze wedstrijden spelen.
Het was er erg gezellig,de muziek stond op standje 64 en de zatte mensen vielen de zaal binnen.Tel daar bij op ,dat er spelende kinderen in de zaal waren,die uit verveling maar wat balspelltjes gingen doen.
Wegens de hemelvaart had ik gevraagt de wedstrijd te verzetten ,maar volgens i gen dorp was daar geen mogelijkheid voor.we gooien de pijlen ,maar moesten tussen het bas geluid door de pijlen plaatsen.kwam de bas van de geluids instalatie er toevallig bij ,dan kon je de pijlen in de hoek gaan oprapen, zegt me een tegenspeler:we hadden eigenlijk de wedstrijd morgen moeten gooien:ja deeeuuuuwe verloren dan ook dik,ton en guido wonnen twee wedstrijdjes ,jenny 1 en ruud geen.de voortgang van de avond bie jenny was heel wat beter!Gelukkig waren de gordijnen dicht,kon niemand ons horen,en zal ik er ook niet over schrijven!ja zo erg was het.we zullen maar zeggen :whats happend bie jenny stays bie jenny
Ps: ik wil even iemand feliciteren ,na 3 en een half uur vergaderen vrijdag tussen het eertse team(4 man) kwam er witte rook.het eerste heeft een nieuwe captain,Jaaaaa.......zeker Prins harry 1 voor seizoen 2018/2019we wensen haary heeeeeeel veeeel succes in zijn nieuwe rol
later!

Bie jenny 2 04-05-18 12:49:02

De laatste wedstrijd van het seizoen, uit naar Keulen.
Bij gelijkspel of winst zijn we kampioen van de 2e klasse.
Helaas liep deze avond niet zo als we ons hadden voorgesteld. Met flinke onderschatting gingen wij naar Klimmen. Uiteindelijk leide dit tot een 15-8 nederlaag!!!!!
We waren afhankelijk wat Oirsprong deed tegen Volkshuis. Oirsprong wist de wedstrijd te winnen met 13-10.
Door deze uitslagen gebeurd er iets wat je niet snel ziet. Het punten aantal en legsaldo was voor ons en Oirsprong precies het zelfde! Volgens vele zou er dan gekeken worden naar onderlingen resultaten en die zijn in ons voordeel. Dus alsnog kampioen! Alleen of samen dat is enkel nog te vraag. Aanstaande maandag weten we meer!

reporter 20-04-18 14:29:58

Op naar heerlen -molenberg.
We waren in goede stemming immers molenberg was een formaliteit.
We zouden vanavond de 2e plaats zeker stellen.
Roy was afgemeld en reserve Jenny ging mee.(met hakken schoenen?)En ze had honger want ze had de hele dag nog niets gehad.
Jos zijn( ALI )pijlen waren eindelijk binnen gekomen ,en deze pijlen hebben we opgeschuurd ,ja ze zijn een half jaar onderweg geweest en vertoonde al roest.de eerste ronde was bagger, we gooide slecht en kwamen met 5-3 achter. Alleen jos gooide redelijk zijn ALI pijlen en won ook zijn partijen .Jenny (30cm)groter als anders ,gooide niet goed zo ook ruud en guido worstelde met de vorm. gelukkig winnen jos en Ruud de eerste cricket.We weten dat we knokkers zijn en het kopje niet laten hangen ,zodoende komen we ook sterk terug.
De snacks komen op tafel ,en Jenny heeft zijn avondmaal.(eindelijk),ze knapt daar zichtbaar van op ,de schaal was ook zo weer leeg.
Daarna won ze ook 2 partijen! De tweede cricket wordt weer gewonnen door jos en ruud en de tweede plaats is binnen.
Voor het eerste jaar knap 2e :Team Jenny 3 proficiat!!Op de terugweg vragen wij ons af ,welke route de chauffeur heeft gekozen, want vanaf Heerlen ziet jos langs de autobaan nog een vliegveld ,ter hoogte van IKEA. Wij dachten dat ze in Lelystad gingen uitbreiden?Maar jos ziet een Cargo en zegt ,op dit vliegveld had ik nog graag eens willen werken?Komt wel goed met jos denk ik haha
later

Jenny 2 13-04-18 15:03:12

Eindelijk is het donderdag..
Ik als aanvoerder van ons team loop al de hele week met mijn gedachten bij deze wedstrijd. We mogen deze wedstrijd niet verliezen als we het kampioenschap in eigen hand willen houden.
Melvin en Marco kwamen deze week weer later en Ludy had zich afgemeld. Om toch de wedstrijd met vier man te starten hadden we Ton gevraagd om ons uit te helpen. Dit wou Ton graag doen.
Na een moeizaam begin stonden we met 4-1 achter. Bij een stand van 5,5-2,5 gingen we de eerste cricket spelen. Wetende dat we deze moeten winnen om in de race te blijven voor drie punten, gingen de darts strak richting het bord. Tommy en Bas wisten op knappe wijze de eerste cricket binnen te halen.
De spanning was voelbaar aan onze kant.
Na de 2e cricket die gewonnen werd door Ton en Marco stonden we met 7,5-8,5 voor!
De laatste ronde wisten we alle partijen te winnen en zo doende de winst veilig te stellen. De bierleg werd uit eindelijk ook nog gewonnen. Ton die een prima wedstrijd speelde mocht hem uitgooien.
Volgende week zijn we wederom vrij. Dan speelt Oirsprong een belangrijke wedstrijd tegen Mi Nonna, bij verlies van Oirsprong kunnen we de week erna, op Kingsnight kampioen worden in de 2e klasse!

reporter 10-04-18 07:20:52

Na een weekje rust ,ben ik er weer bij!
Guido bedankt voor het vorig verslag!
De vrouwtjes van weissen rossl komen op bezoek ,altijd garant voor een dosis gezelligheid. Roy afgemeld.
Met Ton als vervanger beginnen we aan de wedstrijd, De captain opent de party zoals gebruikelijk en verliest deze ook ,zo als altijd! De rest van de mannen doen hun taak en winnen alle 3.
De tweede ronde winnen we alle 4 de partijen ,zodat we riant voor staan.7-1 geen vuilte aan de lucht.
De vrouwtjes hebben er duidelijk niet zo veel zin in ,en winnen in de hele wedstrijd nog 1 partij ,ze waren duidelijk met andere zaken bezig.18-2 Guido verliest nog een partij.
Hij verliest tegen een klein meisje.HE` had ik die niet vorige keer aan het bord laten hangen?
Onze nieuweling (TON)stuurt me om 23.30 uur nog een persoonlijk bericht ,dat hij 5 tunkes en een 140 heeft gegooid en dit niet moet vergeten te vermelden >TON bij deze chapeau!! Ton (net speelgerechtigd)had zich een elektronisch bord gekocht ,voor al wat te oefenende mocht hij moeten invallen. Bij het eerste bord wat geleverd werd ,vlogen de pijlen alle kanten op ,maar bleven niet in het bord steken, hij heeft dit dan ook terug gestuurd. Het tweede bord bleek hetzelfde te vertonen ,waarna hij dit ook weer heeft ingeleverd en een derde bord kreeg geleverd .En warempel ,de pijlen stuiterden weer van het bord af. Na contact te hebben gehad met de leverancier, heeft TON de gebruiksaanwijzing nog eens goed gelezen ,en nadat hij "punten" op de barrel had geschroefd ,ging het al stukken beter. dit merkte je ook in de wedstrijd.
Jos was weer een sluipschutter deze avond ,Jos is zo`n wielrenner die de Gods kolere koers in je rug blijft hangen ,en je in de sprint klopt op de MEET .Ik kan me voorstellen dat de tegenstander helemaal gek ervan wordt. Guido valt in de afdaling ,omdat hij de ogen niet op het asfalt heeft ,maar aandacht heeft voor de vrouwtjes langs de kant(haha).Mannen goede wedstrijd ,nog 3 te gaan.


later!Bie jenny 2 06-04-18 12:42:11

De inhaalwedstrijd tegen Weissen Rössl
We begonnen goed aan de wedstrijd en komen op 3,5-0,5 voorsprong.
Na iets meer dan de helft gespeelt te hebben staan we met 6-8 achter!!
Weer moeten we onze ruggen rechten en vol er tegen aan.
De 2e cricket is een makkelijke prooi voor Menno en Marco,8-8.
Als we de volgende 4 partijen wonnen was de winst al zeker.
Marco, Menno en Tommy wisten hun partijen te winnen. De taak aan Ludy om de beslissende punt binnen te halen.
Ludy kreeg in zijn partij een 180 en 140 score om de oren, ondanks dit wist Ludy wel uit te gooien waar de tegenstander wel degelijk verzuimde!
12-8 de winst is zeker. Ook de bierleg winnen we. Mooie overwinning!
Volgende week uit naar Volkshuis. Nog 3 finales te gaan voor ons!

Guido smeijsters 31-03-18 16:57:16

Uitwedstrijd rode ridder
Wat een avond en wedstrijd weer met darte . Jean won de eerste partij en jos won ook zijn partij en moest ton zijn eerst wedstrijd gooie en hij won . 3-0 voor niks aan de hand . Toen moest ik gooie maar ik verpeste de voor sprong van 3-0. Ronde 2 jean won zijn en toen ging jos gooie maar hij verloor . Toen was het beurt aan ton hij won ook zijn 2 de partij en toen moest ik weer (guido) maar verloor weer prutser dat ik ben haha . Toen kwam het op eerste cricket aan maar die pakte jean en ton BAM winst bijna binnen . Ronde 3 jean had al 100 gegooit en 140 en toen besloot hij maar eens 180 te gooie En de tegen stander was boos haha ( dus nog halve liter voor jean jenny) en toen moest jos weer hij won ook zijn partij en toen was het de beurt weer aan ton maar hij verloor en toen was het de beurt aan mij en ik pakte het belangrijk halve punt wat we nodig hadden . Ronde 4 jean verliest zijn partij en toen was het de beurt en jos verliest zijn 2 partij van de avond . Toen was ton aan de beurt hij was los en hoe 2 x 100 gooie en hij won en ik won ook mijn eerste partij van de avond dus de winst was binnen maar we moesten nog 1 cricket gooie toen besloot ik te wisselen jean en jos samen en ik en ton samen maar dat pakte verkeerd dus we verloren de cricket mijn fout haha het was spannend en leuke avond groetjes guido ( ps jammer ton geen 100% score bij je debuut

Bie jen 2 23-03-18 16:57:41

Uitwedstrijd tegen Mi Nonna
Na vorige week een belangrijke wedstrijd gewonnen te hebben tegen Oirsprong wachte donderdagavond een nieuwe zware match.
Het team van Mi Nonna wat aast op de 2e/3e plaats had misschien wel hun beste darter deze avond er niet bij.
In een leuke en spannende wedstrijd ging het redelijk gelijk op.
Met een tussenstand van 10-10 konden we beginnen aan de beslissende bierleg. In deze bierleg hadden we helaas weinig tot niks in te brengen. Mi Nonna won verdiend de wedstrijd.
Zowel de beide crickets als de bierleg werden deze avond verloren.
Nog steeds staan we 3 punten los op de nummer twee, Oirsprong.
Volgende week spelen we een thuiswedstrijd tegen Weissen Rösll

reporter 20-03-18 07:07:09

Na de afgelasting van rode ridder (nog geen inhaal datum)hadden we een week pauze !
Even rust ,en alles nog eens evalueren.
We hebben het best goed gedaan voor eerste jaar en moeten nog een paar wedstrijden winnen voor het zeker stellen van de 2e plaats.
Tegen oost kaar zou dit wel gaan lukken want we VOELEN ons wel het betere dart team.
De stemming zat er dan ook goed in ,en na de eerste ronde was deze stemming al weer weg.!
We gooiden slecht ,en konden het maar net bijbenen.
Gelukkig pakken we de eerste cricket (jos)en herstellen ons een beetje ,maar goed ging het niet.
Uit het ritme zullen we maar zeggen.
Jos en Ruud winnen beide 3 partijen en Jos pakt 2 keer de cricket. gelukkig weten Roy en Guido ook nog 2 en 2.5 partijtje te pakken ,en zo winnen we een beetje geflatteerd toch nog ruim de wedstrijd.
We hadden deze avond veel supporters die een boeiende wedstrijd hebben gezien.
De helft van de supporters was zelf maar een pijltje gaan gooien ,terwijl de andere helft ,met de rug naar ons toe ,aan de bar een leuke avond hadden.
We hebben ons zelf maar aangemoedigd ha haha.

later!


Bie jenny 2 16-03-18 11:05:46

Bie jenny 2 - Oirsprong

Donderdag stond voor ons de belangrijkste wedstrijd van het seizoen op het progamma, thuis tegen Oirsprong.
We kwamen al 3x eerder tegen elkaar dit seizoen. De eerste 2 wedstrijden waren voor ons, de laatste voor Oirsprong.
We begonnen met Tom, Melvin, Menno en Marco. Na de eerste serie stonden we met 1-3 achter. Serie twee was duidelijk voor ons 5-3 voorsprong. De eerste cricket werd gewonnen door Menno en Melvin, 7-3.. nog 5 puntjes en de wedstrijd is binnen..
Serie drie werd een gelijke stand.
De tweede cricket was een prooi voor Tom en Marco. De stand is 11-5 nog één puntje en we hebben ze. Ludy mocht invallen voor Marco. Ludy verloor helaas zijn enige partij tegen een sterk gooiende tegenstander. Melvin en Tom wisten ook helaas net niet te winnen.. 11-8.. het zal toch niet?
Menno die speciaal verlof had aangevraagd voor deze wedstrijd kon dan de wedstrijd alsnog beslissen. En Menno deed dit dan ook in volle overtuiging! De drie punten zijn binnen. De bierleg werd nog verloren maar dat deed er niet mee toe. 12-11 winst op mede titelkandidaat Oirsprong. Nu staan we met nog vijf wedsrijden te gaan 6 punten los.
Het begint er goed uit te zien dat de we voor de 3e keer op rij kampioen gaan worden en dat we ons mogen gaan op maken voor de 1e klasse.
Klasse teamprestatie boys!

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!