Bie jenny 2 09-03-18 15:03:01

Afgelopen donderdag speelde we onze laatste wedstrijd van de 3e ronde, thuis tegen Keulen. Nummer 1 tegen de nummer laatst.
De wedstrijd begint stroef en net als vorige week kwamen we niet geheel los van de tegenstander, 6-4 na de eerste cricket. Melvin en Menno wisten deze te winnen, net als de 2e cricket. Na deze tussen stand had de tegenstander kansjes om terug in de wedstrijd te komen, helaas voor hun lukte het niet om de dubbels te raken. Einduitslag was 17-6 in ons voordeel. Deze avond kwam iedereen weer in actie.
Volgende week spelen we de topper tegen Oirsprong! Natuurlijk thuis in Overmunthe !

reporter 06-03-18 07:23:02

EINDELIJK,We hebben ze liggen ,de eerste nederlaag van I gen Dorp is een feit!!
De hele week heb ik mezelf opgefokt voor alleen deze partij te winnen. Dat is toch het fanatieke in mij.I gen dorp zal wellicht kampioen worden ,maar niet ongeslagen
Met mij weet ik dat er nog iemand met mij mee leeft (Jenny).
Je merkt het al de eerste partij, ik was zo fanatiek dat ik geen knikker raakte.de hele wedstrijd niet!
Jos was ook niet in zijn beste vorm ,en de eerste ronde stonden we dan ook achter, dank zij de winst van Guido en onze vaste invaller Jean was de achterstand beperkt.
Jenny was stil en het zweet stond haar overal.
De tweede ronde ging beter ,en we wonnen allen de partijen zodat we de achterstand inhaalden.
De cricket was een partij voor niet te vergeten. jos/ruud werden al snel op achterstand gezet terwijl Jean en Guido het konden bij benen.de tegenstander moest nog alleen wat punten verzamelen ,terwijl guido/jean nog 3 keer de bull moesten raken.En wat in de uitwedstrijd niet lukte bij jean ,flikt hij nu wel.
Grandioos wordt 3 keer de BULL geraakt en gooit jean de cricket uit!!Ik kijk naar de bar ,maar Jenny is weg, bleek van de kruk te zijn afgeglibberd!
We staan dik voor ,en moeten nog 1 partij winnen ,dan hebben we ze verslagen.
Guido aan de beurt ,maar verliest!Ruud dan!jammer verloren.Zouden we dan nog dat puntje niet kunnen pakken!Maar jawel hoor,jos pakt het benodigde puntje ,en we winnen deze avond een prachtige party.
Jenny komt achter de bar uit en vliegt me om de nek,ze feliciteert mij en zegt nog nooit zo NAT te zijn geweest!!haha ,heeft het toch wat opgeleverd.
Jean ,klasse ,4 partijen en een geweldige cricket,guido 3 partijen jos 2 en ruud 1,over team spirit gesproken.!!
later!
reporter 03-03-18 10:21:13

Guusje uit was verzet naar vrijdag.Er was een hoop twijfel of we wel zouden vertrekken.Gezien de weersomstandigheden.Het was beginnen te sneeuwen.Het" steel" team had al afgezegt ,deze vonden het te gevaarlijk om te gaan!De NS had alle trein ritten stop gezet ,en alle vluchten waren gecanceld.!CODE ROOD,Toch waagden wij de overtocht naar hoensbroek en we vertrokken met 3 vlokken sneeuw.Jenny achterin de auto (voor wat meer gewicht op de achteras!!)slipten wij ons een weg naar guusje.Gelukkig veilig aan gekomen ,begonnen wij aan de wedstrijd.Jenny was LOS en liet zien waarom we ze vaker moeten opstellen!Ze won 2 wedstrijden met gemak en gooide zeer goed.Jos had een wat mindere start maar herstelde heel goed.Ruud en guido waren niet geweldig ,maar deden hun plicht met het winnen van respectiefelijk 2 en 3 wedstrijden.De cricket wonnen we zeer overtugend .Jenny gooit een cricket uit ...,jaaa jean jenny!!,met een DIKKE BULL.en jos en ruud winnen zeer overtuigend de tweede.!het was gezellig met dank aan jenny voor de drank sponsering.JAAA je moet wat doen bij de captain voor erbij te komen hahah.Zo ,nu de terug reis nog ,waar het de hele avond heeft gesneeuwd en we moeten afwachten hoe het bij vetrek er buiten uit ziet!!Waauuw ,met 7 vlokken sneeuw keren we voorzichtig huiswaards.Gelukkig konden we achter de sneeuw schuiver rijden ,anders was het een lange rit geweestmaandag de kop loper.

later!Bie Jenny 2 02-03-18 12:44:17

Bouwerwei - bie Jenny 2
De wedstrijd tegen bouwerwei was een wedstrijd om weer 3 punten bij te schrijven.
Na een stroef begin stond de stand op 5-5. Daarna lieten onze jongens hun klasse zien en wisten ruim te winnen. Einduitslag 7,5-15,5. Ludy en Marco wisten beide 3 partijen te winnen, Melvin haalde 2,5 punt en de tweede cricket met Marco. Tom wist er 2 te winnen en de bierleg uit te gooien! Volgende week spelen we thuis tegen Keulen.

reporter 21-02-18 18:29:28

Molenberg thuis uitgestelde wedstrijd.
Roy maakt aan het begin van de wedstrijd een opmerking.Ik citeer:ruud zal wel beginnen het eerste potje is het gemakkelijkste!Dus roy begint en verliest het eerste potje0-1 achter.De rest van het team wint zijn eerste wedstrijd.Jos sterk ,is snel beneden en gooit goed uit.guido is er ook weer ,en wint ook gemakkelijk.na de eerste individuele potjes staan we 3-1 voor.De eerste cricket wordt gewonnen door roy en guido.Maar ja de eerste cricket is ook het gemakkelijkste.We gooien sterk en zijn op zoek naar de tonnetjes.jos en roy en guido gooien ze goed respectievelijk 3 en 2 en 2 ruud komt niet verder als 1 keer 140.Molenberg komt er niet meer aan te pas.De tweede cricket is voor jos en ruud,waarin ze roy en guido per see wilden aftroeven.dat lukte dan ook!We winnen BIJNA allen 4 partijen,alleen de laatste wordt door roy ook verloren,maar het laatste potje is altijd het moeielijkste!!hahaha18-2volgende week donderdag wacht guusje

later!

Bie jenny 2 16-02-18 10:32:01

Bie Jenny 2 - Volkshuis
De carnaval is weer achter de rug. Dus de jongens van Bie Jenny 2 moeten de inhaalwedstrijd tegen Volkshuis spelen.
Op papier zou dit een spannende wedstrijd kunnen worden.
Maar onze jongens waren vandaag niet te kloppen. Het uitgooien aan onze kant was van wereldklasse!
Bij Tommy had de carnaval heel veel goeds gedaan, won alle 4 zijn partijen en wist 100%(!!!) op zijn dubbels te raken.
Marco wist ook zijn vier partijen te winnen en de bierleg uit te gooien.
Melvin had met in zijn laatste partij pech dat hij net de dubbels miste, 3 winstpartijen.
Ludy die de eerste twee partijen wist te winnen verloor helaas zijn laatste 2 partijen.
Ook de beide crickets werden gewonnen, cricket 1 was voor Tommy en Ludy. Cricket 2 was een prooi voor Melvin en Marco.
Een geweldige wedstrijd met een eindstand van maarliefst 20-3!! Hiermee hebben we een flinke tik uitgedeeld aan de tegenstander.
Volgende week zijn we weer een weekje vrij.

reporter 07-02-18 20:48:07

weisen rosll uit Wat een gods kolere eind rijen voor een spelletje darten pffffHet begon al niet goed bij vetrek.Natuurlijk veel te laat vertrokken ,en door de stress ook nog alles vergeten.Pasjes -tonnetjes formulier alles lag nog bij jenny toen we erachter kwamen zaten we al vol in de sneeuw halverwege.Gelukkig was onze dart vriend menno nog bij jenny die ons alles heeft door gefaxt.Over de wedstrijd zijn we snel uit gepraat.was een gezellige avond en we gingen mee in de feest stemming.Van het darten kwam weinig terecht.10-10 en mochten ons ook nog gelukkig prijzen.Was wel een bere gezellige avond ,en daar doen we het voor!In de sneeuw begonnen we aan de terug reis,waar we 6 februati waren vertrokken en 7 februari weer bij jenny aan kwamen.Jean ,voor de statistieken volgt hier het digitale tonnetjes formulier. jos 3 gewonnen 4 tonnetjes en 1x 140roy 2 gewonnen2 tonnetjes guido 2 gewonnen2 x 140ruud 1 gewonnen cricked 1 gewonnen 1 verloren
prettige carnaval
later!


Bie jenny 2 02-02-18 12:51:37

Weissen rosl - bie jenny 2

Na 2 verlies partijen tegen Oirsprong en Mi Nonna, moesten de jongens uit naar Weissen Rösll. Wetende daar onze eerste verliespartij te hebben geïncasseerd.
Na afmeldingen van Menno, Bas en Tommy werd al snel een vierde man gevonden in de vorm van Joske van t derde!
Het begin ging mooi gelijk op, na de eerste cricket stond het 6-4 in het voordeel van de mannen uit Bocholtz.
Na een achterstand van 8-4 moesten er punten gehaald gaan worden. Na de tweede cricket stond de stand weer gelijk, 8-8. Jos gooide samen met Marco een degelijk cricket.
Jos wist zelfs de eerste 180 van het seizoen te gooien! Chapeau Joske!
Jos wist een belangrijke pot te winnen waardoor alles op de bierleg aan kwam. Bij aanvang van de bierleg stond het 11-9 in het voordeel van de tegenstander. In de bierleg waren we niet te stoppen en wonnen deze met ruim 300 punten verschil!
Melvin en Marco wisten beide 3 partijen te winnen, Jos eentje, Ludy helaas deze avond geen. Marco gooide uit eindelijk de bierleg uit.
De wedstrijd van volgende week tegen Volkshuis is verplaats naar donderdag 15 februari.
Fijne carnaval allemaal!

reporter 26-01-18 07:13:04

Allereerst bedankt voor de vragen en opmerkingen van het wegblijven van het verslag van maandag.
Zo zie je dat de verslagen van de verschillende teams goed worden gelezen
In tegen stelling dat iedereen dacht dat ik te teleurgesteld was voor het schrijven van een verslag(was ook zo!)heb ik hier nog geen gelegenheid voor gehad.
Maandag hadden we de inhaal wedstrijd tegen rode ridder ,en dit was uitgelopen op een teleurstellende avond.
Enerzijds het onsportieve gedrag van de tegenstander, anderzijds het slechte spel van onze kant.
Ik ben oprecht trots dat we ons niet hebben laten provoceren ,en niet meegegaan zijn in de intimidaties.
Ook voor de supporters ,die ik onder de gooi beurt van mij de messen hoorde slijpen!hahaJenny was ingevallen voor Jos en deed het goed ,ze won 2.5 wedstrijd ,Roy won ook 2 wedstrijden.
over Guido en mij zullen we in deze maar niets schrijven,lijkt me beter voor ons imago haha.
We verloren en de deceptie was groot.
Gelukkig zetten we het donderdag recht tegen oost kaar.
Deze wedstrijd wonnen we gemakkelijk.
Jos was er weer bij ,maar had geen wedstrijd ritme, maar wint wel zijn wedstrijden. Roy wordt iedere week beter ,en Ruud zat er ook weer goed in!
Guido heeft een dip ,we gaan analyseren waar dit aan ligt, anders wordt hij gepasseerd en beland hij op de bank.
We hebben tot nu toe 3 wedstrijden verloren ,en daar had ik in het begin van de competitie voor getekend.
we staan stevig tweede ,en willen dit ook blijven!Een keurige tweede plaats voor eerste jaars darters lijkt me een geweldig uitgangs punt!
Alhoewel de competitie nog niet is afgelopenlater!Bie jen 2 19-01-18 14:57:55

Oirsprong 1 - Bie Jenny 2
Op papier zou het een topwedstrijd moeten worden. En zo gebeurde het ook!
In een hele spannende wedstrijd waar het gelijk op ging, was de bierleg doorslaggevend wie deze wedstrijd zou winnen.
Na een goed begin van ons team kakte we helaas een beetje in, dit pakte de tegenstander met beide handen aan en wisten zo de wedstrijd te winnen. Einduitslag 12,5-9,5 voor Oirsprong.
Ondanks de nederlaag en het aantal gelijke punten blijven we wel nog op de eerste plaats staan.
Volgende week Mi Nonna thuis.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage