Bie jenny 2 12-01-18 12:48:18

We speelde onze laatste wedstrijd van ronde 2, uit tegen Keulen.
We kunnen als team terug kijken op een succesvol 2017 als kampioen van de 3e klasse en winterkampioen in de 2e klasse. Tegen Keulen willen we deze lijn vasthouden.
Bij het invullen van het wedstrijdformulier was de tegenstander al bezig over een kampioenschap van ons. Maar we moeten nog een hele helft van de competitie spelen, alles is nog mogelijk!
Deze avond waren we met vier man sterk. Wat opviel was dat we met vier man waren die niet rookte! De eerste keer in de historie van ons team.
We kwamen snel en makkelijk op een 0-4 voorsprong. De tegenstander leek terug te komen toen de stand 3-4 werd. Marco wist er 3-5 van te maken.
Menno en Melvin die samen de eerste cricket wisten te winnen zorgde voor 3-7.
De tegenstander kwam verder niet meer in de buurt. Ludy wist deze avond op knappe wijze 75 uit te gooien, tevens ook de hoogste van de avond aan onze kant. We wisten de wedstrijd uiteindelijk met 5,5-17,5 te winnen.
De tegenstander van volgende week wist knap van volkshuis te winnen. Bij winst volgende week op Oirsprong betekent dat we weer 6 punten los staan op zowel Oirsprong en Volkshuis.
Voor de liefhebbers die volgende week mee willen naar de topmatch, er zal een bus rijden bij voldoene aanmeldingen

Reporter 12-01-18 07:36:45

I gen dorp-bie Jenny uitWe rijden met 22 auto`s allemaal richting wijnansrade!
Een supporter zit bij mij in de auto(zegt ook wel wat)en vertel hem dat het ongelooflijk is hoeveel supporters ons al in een uitwedstrijd volgen? te gek zeg.
Jazeker zegt de supporter ,maar ongelooflijker is nog dat je hier in Limburg om 19.00 uur nog in de file staat?
De wedstrijd:
Doordat we de 2 a 3 tegenstanders van de laatste tijd van het bord hebben afgespeeld ,hadden we echt het gevoel te zijn gegroeid in spel en tactiek.
De teleurstelling was dan ook heel erg groot ,omdat we de 2e wedstrijd in het seizoen hebben verloren.
12-8 was de uitslag.We kwamen als snel achter na het eerste blok:3-1
Na het tweede blok was het 5-3 ,ook de cricket ging aan ons voorbij, dikke nederlaag 7-3!
Toch rapen we ons weer bij mekaar en beginnen met de opmars.In het tweede blok komen we terug tot 7-7 ,en komen zelfs op voorsprong 7-8.
Helaas winnen we daarna geen partij meer ,en zal de cricket de winnaar moeten aanwijzen van deze avond.
We hadden de kans om nog gelijk te komen ,en had 3 pijlen voor de " 1 bull "al geteld.
Helaas mocht het niet zo zijn. Het "euvel" van de wedstrijd werd bepaald door 1 persoon van I Gen Dorp die gewoonweg alles won en ook 2 keer de cricket pakt! Een kerel van ongeveer 2meter20 met ook nog pijlen van ongeveer 30 centimeter. Als deze zich aan de okkie vooroverboog, was deze nog ongeveer 45 cm van de "bull" verwijderd. Daar kan je niet tegenop
Wij waren te slordig ,scores waren gewoonweg te laag ,wat terug te zien was op ons formulier.
Ook nog enkele missers op de uitgooi deden ons de das om. Teleurgesteld keren we terug naar ons Thuishonk!Als ik vooraf in het begin van het seizoen ,wist dat ik deze competitie tweede zou kunnen worden ,had ik hiervoor getekend(ons eerste Jaar)
Toch voelt het op dit moment niet zo(haha)
Wat een k.. spelletje!!
Later!

reporter 04-01-18 07:48:56

Woensdag 3 januari ,eerste wedstrijd van 2018
Allereerst wens ik iedereen natuurlijk het beste voor 2018.Guusje bezoekt ons voor de inhaal wedstrijd van ronde 13.Een ongeluks getal voor deze ronde zou men denken, en dat was het dan ook!! Voor Guusje dan wel ,want deze werden afgedroogd met 17.5-2.5.
Jos wint alweer 4 partijen en kent geen problemen met de tegen stander. Wordt bijna saai haha.
Guido krijgt een half verlies puntje door een gelijkspel Ruud verliest 1 partijtje zo ook Jean. Keurig resultaat!
Volgende week de koploper waar we 3 punten op achterlopen. Jean is aan het lobbyen, om een keer in de basis te mogen beginnen. De captain neemt het in overweging ,door het feit dat Jean niet veel traint, is er twijfelHij traint wel bij het "steel" darten echter voor de kenners onder ons is dit toch anders. Voor de niet kenners: je zult in een "steel" dart partij al snel 7 a 8 keer( 180) moeten gooien wil je in het E darts willen meekomen
Maar hij heeft gezien de resultaten van de vorige partijen wel een kans verdiend. We zullen zien.
Volgende week gaan we ervoor.
later.
reporter 15-12-17 16:34:13

Molenberg uit.Door omstandigheden is het verslag iets later dan gewend.Guido heeft zich afgemeld waarbij we de reserve speler in hebben laten vliegen.Bij aankomst bij molenberg zien we onze WEDSTRIJD baan al liggen.2 okkie strepen waarbij je er volgens mij gewoon een van kon kiezen.De vloer loop af naar de wedstrijdkast net of je een keldergat inkeek.Maar goed.We beginnen de partij en ruud veliest de eerste wedstrijd en zo slecht dat de team leden al dachten aan matchfixing.roy gooit zijn beste avond ,waarbij hij 3 tonnetjes gooit.zijn eerste(hij wist niet eens dat we ze bij hielden(haha)hij wint 3 partijen.Bij jos die de partijen altijd wint loopt het ook niet zo gesmeerd.Maar hij wordt toch niet verslagen.
En dan over machfixing gesproken,als je dan toch zou moeten wedden op wedstrijden ,dan gokte ik toch op onze reserve speler.Bij een euro inzet staat hij garant voor 7 TON(netjes).En 4 patijen winst .Bij terug komst worden we gefeliciteerd ,ook door jenny 2 die vol zelfvertrouwen zitten omdat ze eerste staan.Maar over weddenschappen gesproken,ik ben bang voor een luchtbel.het zijn bitcoins die vandaag 15000 euro waard zijn en morgen ploep 100 euro.De tijd zal het leren.
uitslag molenberg 3 bie jennie 17


Later.

Bie jenny 2 07-12-17 22:58:49

Volkshuis - bie jenny 2

We zitten in de auto terug naar huis.. 4 man sterk..
Helaas viel het vandaag allemaal net niet
Een dikke om de oren gekregen, 14-9 verlies.
De tegenstander was vandaag een maatje te groot helaas!
We kunnen blij zijn dat we de bierleg nog winnen!
Niemand van ons haalde vandaag meer dan 50%.
Volgende week hebben we een weekje vrij, kunnen we onze koppen leegmaken en dan gaan we weer vol gas er tegen aan om onze koppositie vast te houden!

reporter 05-12-17 07:45:53

Na een weekje rust(vrij)zijn we klaar voor vanavond de dames van de weissen rosll te ontvangen.
19.00 uur zijn we allen bij mekaar.
Ruud is niet zo lekker vanavond,en Guido gaat gelijk ingooien.19.05 uur zit Guido al aan de halve liters vanwege het ingooien(180).Mmmmh dit gaat lekker.
De dames zijn gearriveerd en we starten de eerste partij.
Ruud neemt het voortouw en gooit redelijk ,maar de tegenstander (een heel klein meisje)kan goed volgen.
Het kleine meisje gooit gemakkelijk de twintigers ,maar Ruud moet haar optillen voor de pijlen uit het bord te halen, zo klein is ze.
Ruud gooit zich kapot op trippel 19 ,het meisje gooit de 69 uit. Ruud tilt het meisje weer op voor de pijlen uit het bord te halen ,maar zodra ze de pijlen vast heeft laat Ruud los en laat haar hangen.Zo! beetje on sportief ,maar had ze maar niet moeten uitgooien haha.
Guido start de tweede partij en verliest ook(halve liters lekker he`).Jos start met een 0.5 puntje. Roy wint de partij zodat we uitkomen op een achterstand van 2 punten.
Gelukkig hadden we een reserve speler meegenomen ,en hadden afgesproken dat we deze gingen inzetten, zodat deze speler ook wat wedstrijd ritme kon opdoen ,en de spanning van de wedstrijd druk kon ervaren. De slechtste gooier zou dan plaats moeten maken. Na de tweede ronde stonden we nog 1 punt achter en pakten gelukkig de eerste cricket(Roy/Guido weer he'. We waren op de helft en gingen wisselen, maar we waren alle 4 de slechtste ?Ruud zat niet lekker en bood zich aan voor te wisselen .Met Jean erbij zou het wat rustiger en stabieler worden! En het werd rustiger ,eigenlijk te rustig want Jean verliest zijn partij? Weer op achterstand want de rest gooide ook Bagger. We bleven op achterstand. 6.5- 9.5.
Met nog 2 partijen en de cricket te gaan ,mochten we geen partij meer verliezen ,anders betekende dit onze tweede nederlaag. De spanning was hoog ,maar Jean doet waarom we hem gewisseld hadden en wint gemakkelijk zijn tweede partij. Jos wint gelukkig ook en pakt zijn tweede partij winst. pffffffffff 8.5-9.5 ,de cricket is beslissend.!
Jean is warm en trekt de cricket naar zich toe waar Jos hem zo goed mogelijk probeert te helpen, Maar het wil niet zo goed lukken vandaag. Maar Jean is meester en gooit de cricket lekker uit.
Door het oog van de naald zullen we maar zeggen.
OOH ja ,het meisje hebben we na 15 min hangen maar van het bord af gehaald.hahaeindstand 10.5-9.5.
later!

Bie jenny 2 01-12-17 19:06:13

Thuis tegen Weissen Rösll.
Uit hebben we onze enigste verliespartij geleden dit seizoen. Nu wouden we alles recht zetten en de 3 punten pakken.
Naar 2 rondes gooien stond de stand al op 7-1. Ja jullie lezen het goed, 7-1!
De eerste cricket verliezen we nipt, 7-3
Melvin werd gewisseld voor Ludy. Melvin die de laatste weken uitstekend darts laat zien werd nu even wat rust gegunt. Ludy viel prima in en wist 1,5 punt te pakken.
Waar het bij Menno vorige week niet wou lukken lukte het deze week wel weer. 4 winstpartijen, 1 cricket met Marco en wederom de bierleg uitgooien. Daarom is Menno deze week de speler van de wedstrijd!
Tommy pakte 2 punten en een mooie 101 finish in de bierleg. Marco pakte 3 puntjes en Bas werd deze week gespaard.
Einduitslag : 17,5 - 5,5
De avond werd nog goed afgesloten nadat we t nieuws hadden gehoord dat Oirsprong verloren had!! 6 punten los, op naar weer iets moois dit seizoen???

Bie Jenny 2 24-11-17 12:38:24

Mi nonna - Bie Jenny 2
Rond 19:00u staan we ons in te gooien samen met de mannen van Bie Jenny 1. Menno was zich weer eens aan het uitsloven. Hij gooide zo goed (veel ton+ score's en een 180) dat hij al bang was dat het in de wedstrijd niks ging worden.
We begonnen deze wedstrijd met Menno, Tom, Melvin en Bas. Marco was deze avond onze enige wissel, Ludy stond ergens in Sittard te hossen bij Rowen Heze.
Nu naar de wedstrijd:
Menno is niet alleen een prima darter, maar ook nog eens helderziend! Het gene wat ie zei klopte precies, het werd niet veel. Zijn eerste partij moest hij helaas kansloos toe kijken hoe de tegenstander zich via scores van 100,100,140,50 en 111 in 14 pijlen wist uit te gooien !
Bij een stand van 5-3 gingen we de eerste cricket spelen. Melvin en Menno gooide deze cricket zeer sterk en wisten 2 belangrijke puntjes te pakken,5-5! Met 6-8 gingen we de 2e cricket in. Voordat we hieraan begonnen paste we een tactische wissel toe, Marco kwam erin voor Tom.
De cricket verloren we helaas waardoor de stand op 8-8 komt. Wouden we het niet op de bierleg willen aankomen zouden we nu alles moeten winnen. Maar ronde vier eindigd in 2-2.
De bierleg begon moeizaam maar uiteindelijk wisten we deze te winnen. Marco en Menno die toch nog zijn avond enigzins goed maakte door de bierleg uit te gooien.
Speler van deze wedstrijd was Melvin, wist alle 4 zijn partijen te winnen en de eerste cricket met Menno.
Bij thuis komst werden er nog genoeg pijltjes gegooid. En hier wist Menno dan eindelijk weer de triple te raken!
De mannen van Bie Jenny 1 hebben ons uitgedaagd om binnenkort een oefenwedstrijd te spelen!
Maar voordat het zo is moeten we eerst volgende week nog knallen tegen Weissen Rösll, hier hebben we wat tegen recht te zetten.

Fijn weekend allemaal!

Reporter 21-11-17 07:35:14

bie Jenny-oost kaar.
Helaas moet ik beginnen met een minder bericht.
Omstreeks 16.00 uur belt onze dart vriend Roy me op met de mededeling dat hij niet aanwezig kan zijn ivm met een ziekenhuis opname.
Roy heeft zelf via de (whats app)uitleg gegeven over zijn situatie op dit moment. Heel moedig en verstandig Roy!
Ik weet dat Roy dit leest als (vaste lees fan)van mijn verslagenen wensen hem langs deze weg veel sterkte!!
Naar de wedstrijd.
In aller ijl hebben we onze reserve opgeroepen (Jean).
Jean op dit moment te werk gesteld ergens in Brabant lukt het om op tijd bie Jenny te zijn .Heel mooi!
Ruud start de wedstrijd en laat gelijk zien wat de bedoeling is van deze avond. Met beurten van 140 -100 staat hij in een mum van tijd op uitgooi 11 , de tegenstander staat dan nog op 200.Ruud blijft fantastisch gooien trippel 14-trippel11-dubbel 8 het kan niet op, alleen hij gooit de 11 niet uit en verliest alsnog de partij oelewapper haha.
Jos is duidelijk hersteld van de mindere partij bij rode ridder(prutser)en wint steady zijn partij zo ook Guido gooit zijn partij overtuigend uit. Onze reserve speler heeft ook geen moeit met zijn partij en gooit dubbel uit. De captain pakt de reserve speler even apart ,en legt hem uit dat op dit niveau (enkel uitgooi)ook mag! Na 2 ronden staat het al 6-2,alle 4 de partijen worden gewonnen.de tegen partij begint te morren, en vragen zich af of we wel echt 4 de klassers zijn .Jean antwoord met: het zijn echt 4 de klassers ,alleen ze trainen 4 keer in de week(haha)Jos gooit weer op niveau en de tonnetjes vliegen je weer om de oren .Leuke anekdote: Toen Jos werd geboren keken zijn ouders zich de ogen uit! Niet om Jos natuurlijk want deze zag er niet uit, maar de verbazing was groot toen ze de placenta zagen, hier was een dart bordje op getekend. weet je wat Jos 9 maanden heeft gedaan.de cricket gaat naar Jean en Guido, Jean gooit netjes uit.
De tweede ronde start ook voortvaren ,waarbij onze reserve speler het nog niet heeft begrepen ,want deze blijft dubbel uitgooien? haha.
De tweede cricket is zeer spannend, niet voor de tegenstander ,maar de ploeggenoten zijn mekaar aan het jennen en tegen mekaar op aan het gooien. Jean/Guido pakken deze tweede cricket ook met een goede uitgooi van Guido. Gelukkig en zeg oprecht gelukkig dat Ruud en Guido hun partij verliezen ,anders hadden we oost kaar naar huis gestuurd met 20-0 en waren deze nooit meer naar urmond gekomen(haha)
eindstand 17-3
later!
Bie Jenny 2 17-11-17 17:12:38

Bie Jenny 2 vs Oirsprong 1.
De ware topper van deze competitie werd gespeeld.
De tegenstander was al heel vroeg aanwezig om zich voor te bereiden op deze match. 19:00u om precies te zijn!
Rond 8 uur begon de wedstrijd, met 5 man sterk begonnen we aan de wedstrijd.
Ook deze wedstrijd ging weer gelijk op, wel hadden wij steeds een voorsprong van 1 of 2 punten.
Marco gooide in zijn 3e partij 105 uit, Menno pakte 4 winstpartijen, Tom en Ludy waren samen good voor 1 punt en Melvin pakte voor ons de winst door in de laatste partij 99 uit te gooien.
Het teamspel was weer voor de statistieken. Maar ook deze wisten we te winnen waardoor de einduitslag op 15-8 kwam.
Door deze winst staan we vier op kop met 3 punten los op de nummer 2 en 6 op de nummer 3.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage