ruud 15-11-17 07:25:26

Rode ridder uit vandaag.
Na de teleurstellende verloren partij van vorige week ,verzamelen we weer de moed om vandaag een goede partij neer te zetten in amsterade. Een team dat zeker voor een van de bovenste drie plekken gaat strijden.
Bij binnenkomst zien we een afgerachte dart kast staan die heel wat verlichting is verloren en duidelijk aan zijn 2e leven is begonnen .Bijna aan de andere kant van de kroeg zien we een afgebrokkelde sticker op de vloer die als okie moet dienen .Man man wat hebben wij het toch allemaal netjes in orde ,met de complimenten aan ons bestuur en organisatie .En dat mag ook wel eens gezegd worden.
De eerste partij is voor Guido ,en we merken al dat de afstand nooit kan kloppen.
Gelukkig stond er een fiets in de kroeg ,om de pijlen op te halen als je had gegooid ,anders was het te ver lopen.! We maken er een opmerking van ,maar ze garanderen ons dat de afstand klopt. Ja ze zullen wel hebben gemeten met een meter uit Maastricht want die is erg laaaaaank. Guido wint wel de partij ,en Ruud volgt met een goede uitgooi(dubbel uit)2-0 goed begin.
Roy verliest helaas en heeft ook duidelijk moeite met de afstand. Jos is aan de beurt en ervaart hetzelfde, hij gooit zichzelf bijna een arm uit de kom en raakt in totaal 3x de 1.Jos normaal ons zekerheidje maar ooooooh wat gooit DIE slecht. We bekritiseren nogmaals de afstand, en in een keer wordt er een aluminium balk uit de kroeg getoverd ,die op de vloer wordt geplaatst. Een verbetering ,maar in een keer staan we zo dicht op het bord ,dat Roy de bril af moet pakken, omdat de cijfers op het bord niet meer tussen de glazen passen.2e ronde gooit Ruud weer met een dubbel uit en wint ook partij 2.Roy en Guido winnen ook, maar Jos verliest weer(wat is er aan de hand).
We gooien onze eerste cricket ,waar we duidelijk de betere in zijn ,En Roy gooit deze dan ook grandioos uit, Roy de cricket man.3e ronde =>Ruud weer uit met een uitgooi op een dubbel ,Guido steady wint ook ,Roy verliest, en Jos pakt zijn eerste winst die avond, maar ooh wat moeizaam. Voor de tweede cricket zijn de punten al binnen ,maar we willen graag ons saldo wat opschroeven om druk te zetten op onze concurrenten.
Jos kan het toch nog en gooit deze fantastisch uit met een trippel en de bull. phoe is Jos back!!??
Door deze mooie winst op rode ridder vestigen wij ons stevig op de tweede plaats met de koploper in zicht!later!

Bie jenny 2 10-11-17 21:55:35

Bie Jenny 2 - Keuken 3.
Op papier de nummer 1 tegen de nummer laatst van de competitie.
Maar dit was deze wedstrijd niet te zien.
Onze jongens waren heel slecht in hun enkele partijen.
Gelukkig gooide we de crickets goed waardoor we in de wedstrijd bleven.
Met een 10-10 stand begonnen we aan de bierleg. Na een moeizaam begin kwamen we langzaam, heel langzaam opgang. Uit eindelijk wisten we de bierleg te winnen waardoor we ook 3 belangrijke punten wisten te pakken.
Als team zijnde hebben we ons super bij elkaar gepakt, waardoor we ook deze wedstrijd hebben gewonnen!! Goed bezig mannen. Volgende week de topper thuis tegen Oirsprong!

Ruud 07-11-17 07:47:05

Eigenlijk heb ik weinig zin in het schrijven van een verslag ,omdat ik nu nog steeds ben aan het balen.
Maar goed ,ik wil ook weer niet een slechte verliezer zijn, want ja de ongeslagen status is voorbij we hebben verloren en staan weer met beide beentjes op de grond.
Het was een duidelijk staaltje van onervarenheid en overschatting. Hadden we met 1-19 verloren was het duidelijk geweest ,maar in tegenstelling tot dat ,hadden we moeten winnen!.de eindstand was 9-11 jammer.
De verloren partij verwijt ik mezelf. Ik stond stijf ,omdat ik me de hele dag had liggen opfokken dat we de deze partij moesten winnen! En wat gebeurt er, ik blokkeerde helemaal .Ik moest bijna een aanloop nemen van 3 meter ,voor de 20 te raken. Maar ik had er niet alleen last van. Stond Guido nog in te gooien met 100-140-100 enz.,kwam hij in de wedstrijd (met enkele uitschieters)ook niet boven de 40.
Ondanks Roy de punten beter begint te raken verliest hij ook 3 partijen .Gelukkig hebben we 2 troeven altijd achter de hand ,en dit zijn J180S en de cricket.
Jos gooit 3 steady partijen ,en zorgt voor een dragelijke stand. Roy en Guido pakken alle 2 de crickets waardoor we nog heel kort bij komen ,maar desondanks verliezen we.
Had niet gehoeven ,en we zullen deze punten de volgende keer mee terug naar huis nemen. Had ik nagedacht ,hadden we Jenny kunnen inzetten(door mijn Off Day).Ben benieuwd of ik als captain en coach de kerst nog haal??ps...:Guido gooit nog een 180 (NA DE WEDSTRIJD)Yep=>chapeau!!Later.

Marco 03-11-17 21:36:34

Bouwerwei - Bie Jenny 2
We moesten uit naar Bouwerwei te Kerkrade. In het cafe waar op elke tafel een waterpijp staat vinden we al snel onze plaats. De wedstrijd ging op het begin redelijk gelijk op tot een stand van 7-7! Halverwege was het aan mij de taak om Menno te wisselen, Menno wist deze avond helaas geen één punt te pakken. In het vervolg van de wedstrijd wisten we zowel de 2e cricket te winnen en alle vier de singles waardoor de winst al zeker was. De bierleg ging inprincipe nergens meer over. Maar hier bekroonde Ludy zijn goede wedstrijd door de bierleg uit te gooien. Volgende week spelen we thuis tegen Keulen 3

Ruud 03-11-17 11:21:07

Bie Jenny 3 naar Guusje uit.
Aanvankelijk op papier een niet al te moeilijke tegenstander. De eerste 4 Partijen worden dan ook gewonnen .Echter de Dames zijn zeer snel onder de 100 en dit verontrust wel een beetje. Maar ze hebben grote moeite met uitgooien. In de tweede reeks laat Ruud zich verassen door een hoge uitgooi van de dames ,waarop Jos mij aangeeft eens te kijken naar de scores .omdat ik de verkeerde nummers ben aan het gooien. Ik bevestig ,maar erger me mateloos aan de scheef geknipte rubberen mat die als okie moet dienen.
Roy verliest ook in diezelfde reeks waardoor de dames weer iets terugkomen.De eerste cricket is aan de beurt ,en daarbij begint Roy al te stuiteren.Net of hij moet beginnen aan een periode titel(haha).Roy gooit altijd goed in de cricket en Roy en Guido winnen uiteindelijk deze cricket dan ook, ondanks dat ze Jos en Ruud al 3 beurten hebben belemmerd_)&%*$%*&^*(^, over team geest gesproken.
De tweede ronde gaat ook wel behoorlijk ,maar we gooien niet goed.
Maar goed winnen is winnen ook als het even niet loopt.De tweede cricket mag Ruud uitgooien ,na goed voor werk van Jos.Stand 4.5-15.5
We realiseren ons wel ,als we maandag a.s zo gooien het een heeeeeeel kort verslag zal zijn dinsdaglater!!

Ruud 24-10-17 07:39:35

Bie Jenny-oud molenbergEen thuis wedstrijd die op papier niet al te veel problemen zou moeten opleveren ,immers heeft molenberg nog 0 punten. We weten dat we als team ons goed kunnen optrekken aan de tegenstander ,zo ook gisteren pff.Ruud doet de aftrap en denkt dat hij aan een "master" bezig is en wil dubbel uitgooien. hij verliest dan ook de eerste partij. Onze Jenny moesten we inzetten ,omdat we niet compleet waren. Jenny gooit haar eerste partij met een hartslag van 360 en de trilfunctie op AAN.
Ze wint haar partij en pakt de punten. J180s zijn beurt.
Vanaf vrijdag j.l is Jos zijn naam aangepast ,omdat hij iedereen van het bord af heeft gegooid en een halve liter heeft mogen nuttigen .Daar zag je in de eerste partij van gisteren niets meer van terug.? Maar ja jos is j180s en geeft zijn partij niet af en pakt gewoon de puntjes .Roy zijn partij, en roy weet van te voren al dat hij niets gaat gooien. De voorbereiding van roy gaat als volgt. Ik begin op de 20 loopt deze niet ga ik naar de 19 voor vervolgens de 3 te gooien haha. hij verliest de party en het staat 2-2.we nemen ff pauze en kijken mekaar eens goed in de ogen. willen we ongeslagen blijven moeten we toch wat gaan doen.Deze opbeurende woorden zie je terug in de cricket. Na goed voorbereidend werk van j180s gooit Ruud de laatste bull. Zo deze is binnen. De 2e ronde wordt het gemakkelijk 4-0 en wint iedereen zijn party, jenny staat nog altijd in de tril functie! De derde ronde gooien we al beter met beurten van 90 en hoger en de eerste tonnetjes komen op papier. Ook Jenny heeft de on/off knop gevonden van de tril functie en staat nu lekker los en keurig te gooien. De laatste cricket is ook voor j180s en Ruud die de beurt uitgooit met de bull en enkele 20.
16-4 mooie uitslag en ongeslagen!!Jos 4 Jenny keurig 4 Ruud 3 Roy slaan we ff over, deze moet er nog in komen. Voor onze reserve Jean ,beterschap echter niet afgemeld krijgt nog een staartje!gr

Marco 13-10-17 17:10:26

Bie Jenny 2 - Volkshuis 2

Na de nederlaag van vorige week moesten we deze week tegen de sterke tegenstander Volkshuis. Op donderdag morgen had ik 3 afmeldingen. Tommy, Bas en Melvin waren er deze avond niet bij. In mijn zoektocht naar een 4e man kwam ik al heel snel uit bij Jos. Als vijfde man en tevens wissel had ik pap maar gevraagd in geval van nood! Jos speelde zijn eerste wedstrijd in de 2e klasse uitstekend! Jos won deze avond twee partijen en één cricket met Ludy. Jos wist tevens 4 tonnetjes te gooien en 2 maal 140. Ludy pakte helaas maar 1 puntje, Menno 2 punten en Marco pakte er 3. De eerste cricket werd ook gewonnen, dit door Menno en Marco. Met de bierleg was de wedstrijd al beslist. Ludy wist de hoogste score te gooien deze wedstrijd (160). Komende twee weken hebben we geen wedstrijden!

ruud 11-10-17 07:59:19

Deel twee


Volgende melding, Jos wint zijn partij, pfff ,ik krijg weer
een beetje moed ,en begin te "appen" dat ze niet moeten opgeven en
door moeten knallen.Vanuit het ziekte bed komt de digitale coach ook met
bemoedigende woorden en oppeppers! Over betrokkenheid gesproken! Ping, bericht
van Roy 4-2 , Ze komen terug...... Bijna een half uur hoor ik niks!en begin ook
al op andere plekken te zweten. Ik ga nog maar eens informeren? Bericht : 4-6
wauw ,we zijn eindelijk warm! Super goed terug geknokt!!Op dat moment krijg ik
ook een bericht van Jos(afspraak)We staan 4-6 voor maar het gaat moeizaam. Zo
,deze is ook wakker en heeft niet door dat ik al een uur met de groeps app in
de weer ben!(haha) Maar ja, Jos is onder de wedstrijd in (trance)en heeft de focus
alleen maar op de wedstrijd(niets mis mee)Bericht 4-8 ,we lopen uit. Bericht
5-8 ze komen iets terug . Ik vraag me af of de reserve speler alweer heeft
verloren ,maar gelukkig was dit niet zo. Roy had niet zijn avond en verliest de
derde partij. Ik geef een bericht terug en zeg dat Roy van de 19 af moet!, En
de 20 moet gaan proberen, want op dat moment was ik er gewoon bij en zag Roy
spelen(haha)Volgens mij was dit de doorslag ,want ik krijg weer een bericht
,Roy maakt het winnende PUNT! Voor de laatste cricket is het gebeurt ,we hebben
hem binnen joepie !!!klasse mannen.6-12 21.45uur krijg ik nog een verlossend
bericht van jos, het is 6-12 en moeten alleen de cricket nog ank je
jos(pffff).Proficiat mannen ,nog altijd ongeslagen!!eindstand 6-14.


Ruud 11-10-17 07:56:39

Eerste Deel: nonde juu dit gasten boek heeft ook al zijn beperkingen .Moet in 2 keer!Dinsdag 10 oktober wedstrijd dag -uit naar Weissen Rossl. Een heel andere voorbereiding als we gewend zijn ,omdat we deze avond vol handicaps zaten. De captain was verhinderd en kon niet mee. De wedstrijd reporter was ook niet aanwezig en moest het doen met de digitale kanalen. Jenny 2 had daar verloren! De helft van onze supporters en vaste fans ging niet mee. We moesten onze reserve speler opstellen. En door al deze handicaps werd het onze digitale coach ook te veel , en melde zich ziek!Zo ga er maar aanstaan! Doordat onze reporter ook verhinderd was moest deze het doen met de informatie die hij los kreeg getrokken(pff)bij de wedstrijd deelnemers. Met Jos was afgesproken dat hij regelmatig zou informeren!Met de mobiel in de glibberende zwetende handen, ga ik voorzichtig informeren of ze zijn aangekomen ,en hoe laat ze gaan starten .Het was toen 20.01 uur!
Tot mijn grote verbazing krijg ik gelijk een "app"terug met de informatie dat ze met 2-0 achter staan.Wat is dit!? Zijn ze me nu aan het bedonderen? Ik heb mijn duimen in de aanslag ,om te melden dat ze wel serieus moeten blijven met het verstrekken van informatie ,en ping komt er een "app"bovenop met de melding 3-0 achter. Jean had ook verloren?
Maar goed ,deze was ingecalculeerd ,blijft een reserve speler he` (haha)


Marco 07-10-17 10:03:21

Onnodige verliespartij voor Bie Jenny 2!
Donderdag stond voor ons de uitwedstrijd naar Weissen Rössl op het progamma, wetende dat de avonden in Bocholtz altijd erg gezellig zijn!
We begonnen redelijk goed aan de wedstrijd, Menno weet zich in zijn eerste wedstrijd weg te zetten op 111 (heyy macarena!). Menno gooide deze ook mooi uit in 2 pijlen. We waren rond 20:15u begonnen aan de wedstrijd en om 21:00u hadden we al 2 rondes en de eerste cricket al gespeeld! Op dat moment staan we met 6-4 voor! De wil was er wederom deze avond om te winnen. Maar helaas zat het er dit deze avond er niet in. We wisten zelf nog maar 2(!) puntjes te pakken. De tegenstander was deze avond een maatje te groot en zelf ons eigen niveau niet weten te behalen of door te trekken. Volgende week kunnen we onze ruggen rechten, dan spelen we de topwedstrijd tegen Volkshuis.


<< < 2 3 4 5 6 > >>
Zoeken
Terug naar homepage