wil cats 01-07-12 20:55:00

Ik ben op zoek naar het boek: herleefd verleden, welke hier in pdf te vinden is. Kan iemand mij aan dit boek helpen?Verder ben ik ook op zoek naar meer info over mijn opa: Henk van Vugt, die in Valkenburg tijdens de oorlog werkzaam was. (koffietentje/pontje?)

Cor Groenestein 12-05-12 09:24:15

Kom toevallig deze website tegen, van het vliegveld waar ik zo velen jaren heb gediend en ik ook afscheid van heb genomen tijdens het uit dienst stellen van Sqdr 320.Ik heb diverse boeken van je Peter en was verrast door deze site, heb hem bij mijn favorieten gezet. Groetjes Cor

Ton Zwaan 13-03-12 19:25:55

Mevrouw, Mijne Heren,Mijn grootvadeer, Dirk Zwaan, is op 16 nov.1895 met zijn gezin uit Valkenburg vertrokken naar Schiedam. Hij was van beroep arbeider in een kaarsenfabriek. Ik vraag mij af wat de aanleiding kan zijn geweest van dat vertrek wat in die tijd toch een hele stap moet zijn geweest. Ontslagen bij een kaarsenfabriek? Was die er toen eigenlijk in V.? Iedere andere informatie over mijn grootvader en zijn gezin is welkom.Bij voorbaat dank voor uw medewerking.Met vriendelijk groet,Ton Zwaan

Melanie Mensink-van Oosten 06-02-12 15:44:06

Wat een prachtige website! Ik kwam hier terecht doordat ik op zoek was naar oude plaatjes van Valkenburg ZH. Mijn voorvader Dirck Claes van Oosten is hier geboren. Zijn zoon heet Maerten Dircxz van Oosten en is geboren in 1637. Door deze website kreeg een een mooi beeld van het verleden. Groeten, Melanie

Jaap Bol 19-10-11 22:24:52

Dit is t.a.v. Cristiaan Pen.
De foto's van het voetveer, Opa Dirk Bol in Valkenburg beter bekent onder z'n bijnaam ' Dirk de overhaal' is in 1935 overleden, of hij het pontje heeft overgenomen of zelf is begonnen dat is mij niet bekent.
Mijn vader (geboren in 1888) vertelde mij wel dat ook hij regelmatig voor zijn vader moest werken, maar dat was dan nog met een roeiboot, later heeft zijn broer Govert (Goof Bol) dit erbij genomen, (zijn zoon Jan woont nu nog op de Katwijkerweg 94, die weet misschien meer dan ik)
1e foto = verm. Dick (de bop) de jongste zoon
2e foto = verm Goof (op 1 na de oudste zn)
3e foto = kunnen er 3 zijn uit het gezin of Oma Antje Brussee - of Geert of dochter Cor.
4e foto= vermoedelijk dochter Cor(nelia)
Indien u belang hebt, ik heb nog een foto van Opa Dirk voor zijn (veer) huis, thans Hoofdstr 10, zittend op een klein bankje. In de genealogie ben ik terug tot ongeveer 1370 van ene Willem die zich Bol noemde.
(stuur mij dan uw e-mail adres voor de foto.)
m v g Jaap Bol - Leiden.

Caroline de Vogel 26-08-11 19:39:23

Hallo,
mijn overgrootouders zijn Daniel van Dijk en Neeltje van der Plas,hun doodgeboren kinderen staan hier al vermeld.Zij hebben nog 2 dochters gekregen:Maria en Neeltje(1914).Neeltje is mijn oma en zij was getrouwd met Pieter de Krijger en zij woonden in Katwijk.Zij hebben 8 kinderen gekregen(1 overleden met 5 mnd.)Mijn moeder is de oudste uit dit gezin.
Zowel Maria,als mijn grootouders zijn overleden.
Leuk dat er al zoveel info is over de Familie van Dijk!
Groetjes uit Katwijk

Sophia White (van Dijk) 04-08-11 03:44:59

Het was erg fijn om what meer over mijn vaders familie uitevinden vooral omdat ik maar twee ooms van mijn vader heb ontmoet. ik ben de dochter van Christiaan Johannes van Dijk geboren november 4, 1923.
Mijn Vaders moeder, Gerritje van Dijk, is omgekomen tijdens de oorlog. Mijn opa is toen hertrouwd met Jacoba Maria van der Sman. Ik schrijf het zo uit omdat ik zag dat u geen eerste namen had voor haar. Mijn stiefoma had met mijn opa twee zonen Nicholaas van Dijk en Gert van Dijk. Mijn Oom Nico is met zijn vrouw een paar jaar geleden uit Valkenburg naar Friesland verhuisd. Als u wilt kan ik meer informatie over hen geven, ook voor mijzelf en mijn broer een andere Christiaan Johannes van Dijk, zijn kinderen. En natuurlijk mijn moeder Maria Jacoba van Muijen, geboren 25 april 1927 Rijnsburg. getrouwd 16 december 1960 Exter Ontario Canada.

Hoogachtend uit Chilliwack B.C. Canada
Sophia White-van Dijk

Cor Groenestein 29-07-11 18:21:54

Leuke website van de vereniging "Oud Valkenburg" Kwam ook een aantal van mijn oude foto's tegen, erg leuk.
Het is grappig gevonden en over zichtelijk. groetjes cor groenestein

minke portengen 19-06-11 11:27:57

Is het een idee om webpagina's te maken met (historische) info over de verenigingen die Valkenburg "rijk" is?Ik zocht info over de volkstuinvereniging op internet, maar kan nergens iets vinden. groet,

mick bal 11-05-11 20:21:48

Beste Piet met aale respect maar het is Lia Imthorn-jonker,mijn vrouw ,haar dochter is naar haar vernoemd en is er ientje van 6 kinderen.
overgens erg leuk die oude dingetjes en herinneringen,Ik heb een stamboom vanlang terug over mijn scheveningse familie,dank zij gerrit vink !
Piet alles goed!
hartelijke groet van een schollekop die al 38 jaar in delfzijl,en nu appingedam woont,maar ik ga terug naar mijn duinen en strand,ff doorsparen!

<< < 2 3 4 5 6 > >>
Zoeken
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies