Het bericht is geplaatst.

Naam:
E-mail:
 
 -Links plaatsen vanaf € 1,- p/s
-Keuze uit 400.000+ pagina's en 700+ websites!
-Direct een factuur en online na betaling.
Klik hier om je vrijblijvend aan de melden!


- Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin


Francine van Oudemolen 18-02-18 12:56:10

Beste Frans,
Top dat je het nog steeds zo goed doet!
Groet

F. Maters 30-01-15 17:05:03

Als je graag stijldansen wilt leren kijk dan even op www.stijldansclub.nl Er is plaats voor slechts 7 paren. Zodra we die hebben gaan de lessen weer als van ouds beginnen.
Erg vervelend dat jullie (voormalige club) zo maar weggebleven zijn zonder afmelden. Als je tijdens het voordoen van een figuur goed oplet en niet iets anders gaat doen wat je thuis op een Kruitvat-DVD hebt gezien dan kom je vooruit. Wij hebben een lesplan en houden ons daaraan en springen niet van de hak op de tak tijdens het voordoen van een nieuwe pas. Op die manier hinder je ons in de les.

R.Visser 06-09-14 18:34:54

Dank je wel Frans. Ik kon door problemen met mijn programmer mijn wagen niet meer terug "chippen". Dankzij jou is mijn auto weer als vanouds.

Thanks

Rogier 12-02-14 10:00:35

Met dank aan Frans een goed werkende Condor 16 mét CTCSS.Erg leuk en verslavend project als startende zendamateur. Heb er veel van geleerd. Nu snel mijn licentie halen. Kan ik er ook daadwerkelijk gebruik van gaan maken

F. Maters 27-12-13 16:12:23

Bent u deelnemer geweest aan het vierdaags Kerstarrangement 2013 in De Smittenberg? Wij willen graag weten wat U er van vond. Hoe vond u de kamers en de bedden. Hoe vond U de diners en wat vond U van het dansen en de muziek. Indien Email bekend geven wij een reactie terug.
Frans en Christine.

René 22-12-13 01:12:49

het was zo te zien een geslaagde avond, jammer dat ik er niet bij was.
prettige Kerstdagen en een goed 2014 voor iedereen
René

Joop van der Putten 19-04-13 17:12:51

FransBedankt, niet alleen voor de uitstekend werkende monitor, maar ook voor je aandacht, snelle service en geduld.Weer wat geleerd, ik hoop er nog jaren plezier aan te beleven .

Nico 18-04-13 11:41:04

Frans,
Via markplaats vond ik je aanbieding om geprogrammeerde eproms te bestellen door het opsturen van een bin file.
Binnen een uur na een mailtje had je de geprogrammeerde eprom al in een enveloppe zittenn en de volgende morgen kon ik hem al gebruiken.
Nu moest ik wat experimenteren met een Condor-16 en op enkele zeer snel gereageerde emailtjes was een 2e eprom was ook zo weer in huis.
En van je aanbieding om de eerste te herprogrammeren heb ik ook dankbaar gebruik gemaakt.
Frans, heel hartelijk bedankt voor je snelle en goede service, en ik zal je zeker bij anderen aanbevelen.

Peter van der Born 09-04-13 07:47:25

Lang geleden had ik een speciale poster voorzien van een neonbuisje gekocht in Noordwijk. Door een stommiteit heb ik de voeding van het neonbuisje aangesloten op 220V met als gevolg: klap, alle elektronica kapot. Via een oproep op Marktplaats in contact gekomen met Frans. Ondanks zijn tips kreeg ik het printje niet aan de praat. Ik heb het printje opgestuurd naar Frans. Kort daarop kreeg ik het bericht dat de reparatie was uitgevoerd. Printje gemonteerd, stekker in het stopcontact en ja hoor alles werkt weer perfect. Fantastisch zoals Frans mij geholpen heeft !!!

Johan Flipsen 19-02-13 07:40:35

Hoi Frans,
via via kregen we de tip om je te vragen naar de geluidsinstallatie bij onze Cross in de Duiventoren in Dongen. Kort maar krachtig gezegd, een gouden tip!!! want het geluid was perfect! Het kan gewoon niet beter. Een goed geluid is de halve sfeer....
Heerlijk en zeker tot volgend jaar!!
ciao
Johan-Atledo Dongen

1 2 3
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies