Floor Limbeek 16-12-21 15:41:24

Als klein meisje mocht ik wel eens mee met mijn opa op de paardenkar, een magisch moment en mooie herinneringen. Nu vele jaren later en in het bezit van een fantastisch trekpaard, begon het te kriebelen om met mijn eigen paard te gaan mennen. Dit vond vooral ik heel spannend en ik had dan ook ondersteuning nodig van iemand die me, naast de kneepjes van het vak, ging laten ervaren en vertrouwen dat ook ik veilig en verantwoord met mijn paard de straat op kon. En dat heb ik bij Ad gevonden. Ad heel erg bedankt voor het geduld, de kennisoverdracht, en de vele fijne gesprekken. Ik ga nu minimaal 1 keer in de week maar meestal vaker heerlijk met mijn fantastische paard mennen! Niet alleen ik en mijn paard genieten hier van maar ook zeker de zorgvragers die bij ons op de zorgboerderij dagbesteding hebben rijden heel graag mee met de wagen!

Carla van den Brink 22-07-21 20:19:42

In juni en Juli dit jaar heeft mijn paard ruim 5 weken bij Ad en Janet gestaan om beleerd te worden voor de wagen. Omdat ik het best moeilijk vond om mijn paard uit handen te geven mocht ik van Ad overal bij zijn en zodoende hebben we met 3 keer per week over 5,5 weken heel wat tijd samen doorgebracht. Ad heeft op zeer professionele en paardvriendelijke wijze mijn paard opgeleid. Ik was zeer onder de indruk van zijn kalmte en geduld (ondanks mijn voortdurende gekakel) en mijn paard duidelijk ook, want het hele traject ging zo natuurlijk en gemakkelijk. Toen het paardje eenmaal voor de wagen liep mocht ik zelf ook gaan mennen en toen heeft Ad ons verder begeleid zodat we nu zonder enige angst het verkeer in gaan en zelfs de grote landbouwvoertuigen geen probleem meer zijn!Lieve Ad en Janet,Ik heb me bij jullie zo welkom gevoeld! En mijn Binkiepaard had het ook zo goed bij jullie. Bedankt voor de fijne en gezellige tijd! Ik hoop dat we elkaar in de toekomst nog vaak gaan zien/horen!Dikke knuffel! Carla (en Bink)

 berend 09-10-20 18:55:16

super website!

petra den hollander 02-07-17 18:41:25

Ad,bedankt voor je geduld en tijd met mij en Pietertje.na 2 maanden bij jou te zijn geweest heb ik veel van je geleerd,het geduld,de tips en zeker je eerlijkheid.Ben nu zo trots op mezelf dat ik het vertrouwen in het paardrijden heb terug gevonden.Dank zij met jou hulp.Ad bedankt voor alles .

Quinart Marc 07-11-16 17:49:53

Ad, bedankt voor je tijd en geduld. Met Alma gaat het iedere dag beter en beter. Ik probeer al de tips die je mij gegeven hebt in de praktijk om te zetten.Heb op korte tijd heel veel bijgeleerd. Ook was het heel fijn de persoon Ad te leren kennen. Een man van zijn woord , recht voor de raap , zo hebben wij het graag.ps: bedankt voor de lekkere koffie. Je weet wat ik meebreng als ik nog eens in de buurt ben.

Margiet en Carin 08-09-15 22:42:20

Dit voorjaar hebben we ons trekpaard Gijs naar Ad gebracht om hem te laten beleren en zadelmak te laten maken. Ad is met Gijs aan de slag gegaan. Na enkele weken toekijken en meerijden op de kar mocht we zelf gaan mennen met Gijs. Best heel spannend! Tijdens de eerste rit zat Gijs na een verkeerde handeling bijna in de sloot. Ad loste dit rustig op en hielp ons zodat de rit veilig uitgereden kon worden. Na een paar weken menles van Ad mochten we alleen op pad. Doordat we weinig ervaring hebben met een jong paard, liepen we uiteraard tegen enkele problemen aan. Ad heeft ons altijd geholpen om een op maat gemaakte oplossing te vinden waar we ons goed bij voelden. Nadat wij voldoende vertrouwen hadden in het alleen op pad gaan met de kar, is Ad begonnen met het zadelmak maken van Gijs waarbij wij weerom werden betrokken. Een paar weken daarna konden Gijs mee naar huis nemen en nu kunnen we thuis met een vertrouwd gevoel op pad met onze eigen kar. We hebben door Ads goede begeleiding een heel lief en braaf paard gekregen. Nu maar hopen op goed weer!Ad bedankt voor alle menlessen en de goede raad die we gekregen hebben! Groetjes Margriet en Carin

Edwin en iris van der burg 10-08-15 08:22:09

Sinds een maand of 2 is onze Romeo weer thuis na een zeer prettig verblijf bij Ad! Wij zijn super blij met het werk wat hij verricht heeft met onze tinker! Hij heeft ons super begeleid toen Romeo goed genoeg was voor de wagen. We genieten nog elke week een aantal keer van hem voor de wagen. Ook heeft hij ons zeer goed geholpen met het opknappen van de wagen. Kortom je werkwijze en omgang met paarden is super! Groetjes uit Sleeuwijk!

mark van Dinteren 27-05-15 22:49:37

Sinds drie weken is onze rosa weer terug bij ons thuis en zijn we volop aan het rijden. Het gaat super!!!!!!Ze is erg braaf en doet het goed in het verkeer,Ze loopt voor een oude vierwielige bandenwagen en dat gaat goed.Vandaag voor het eerst het een haam om en voor een oude korte kar met houten wielen/ijzeren velgen.Flink veel lawaai dus, maar Rosa maakt het niet uit!!Uiteraard veel bekijks onderweg, dit doet ons goed.Ad super bedankt voor het beleren van onze Rosa, de manier hoe jij met paarden omgaat is wonderbaarlijk, De rust die je uitstraalt en de fijne manier van lesgevenis super en ook gezellig.Nogmaals bedankt het het beste voor de toekomst. Groeten uit Maas en Waal, Tom Gommers, Mark van Dinteren.

Gerard Prince 06-04-15 22:40:13

Afgelopen maanden is mijn belgisch trekpaard te gast geweest bij Ad. Nadat Ad enkele weken enkel met het paard bezig is geweest , werd ook ik uitgenodigd om naar de mooi gelegen stal 't Nieuwveer te komen. Met veel vakkennis, en oog voor details heeft Ad een hele leuke combinatie van ons gemaakt. Daarbij is het begrip voor en vertrouwen in het paard en menner een heel prettige ervaring. Ook de begeleiding van zowel de aankoop van het tuig als de menkar verdienen enkel veel lof. Bovendien is Ad ook nog eens heel prettige persoon om naast je op de bok te hebben zitten.

Anita en Bert Verhappen 26-12-14 19:11:36

wij zijn sinds oktober 2013 de trotse eigenaren van een Shire. Zij was compleet onbeleerd toen we haar kochten en hebben haar in eerste instantie onder het zadel beleerd. Bert heeft in april dit jaar een mencursus gedaan en was helemaal verkocht. Penny voor de kar was zijn droom. We zijn via tips op Facebook bij Ad uitgekomen en eind september / begin oktober is Penny naar Ad gegaan. Penny deed het echt goed, alleen probeerde ze in het begin natuurlijk wel even uit wat ze met Ad kon uithalen. Haha. Penny was al eerder klaar dan Bert maar Ad heeft de stelregel dat hij niet alleen het paard beleerd maar zorgt dat het team met elkaar kan werken. Godzijdank want als wij Penny thuis hadden gekregen toen ZIJ klaar was hadden wij waarschijnlijk niet meer gemend. Bert had toch nog wat weken oefenen met Ad nodig om zeker van zichzelf te worden en gelukkig kan dat bij Ad. Op 24 december is Penny naar huis gekomen en vandaag hebben we onze eerste eigen rit gemaakt met Penny voor de kar. Het ging perfect en het was super fijn. Ad super bedankt voor alle goede zorgen en het meedenken. Ad heeft ook een super mooie kar voor ons gevonden en een heel mooi tuig. Bert werkt in Schotland dus zijn tijd in Nederland was heel beperkt maar Ad probeerde altijd tijd vrij te maken als Bert in Nederland was. Echt top Ad!!!

1 2 3
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies