berend 09-10-20 18:55:16

super website!

petra den hollander 02-07-17 18:41:25

Ad,bedankt voor je geduld en tijd met mij en Pietertje.na 2 maanden bij jou te zijn geweest heb ik veel van je geleerd,het geduld,de tips en zeker je eerlijkheid.Ben nu zo trots op mezelf dat ik het vertrouwen in het paardrijden heb terug gevonden.Dank zij met jou hulp.Ad bedankt voor alles .

Quinart Marc 07-11-16 17:49:53

Ad, bedankt voor je tijd en geduld. Met Alma gaat het iedere dag beter en beter. Ik probeer al de tips die je mij gegeven hebt in de praktijk om te zetten.Heb op korte tijd heel veel bijgeleerd. Ook was het heel fijn de persoon Ad te leren kennen. Een man van zijn woord , recht voor de raap , zo hebben wij het graag.ps: bedankt voor de lekkere koffie. Je weet wat ik meebreng als ik nog eens in de buurt ben.

Margiet en Carin 08-09-15 22:42:20

Dit voorjaar hebben we ons trekpaard Gijs naar Ad gebracht om hem te laten beleren en zadelmak te laten maken. Ad is met Gijs aan de slag gegaan. Na enkele weken toekijken en meerijden op de kar mocht we zelf gaan mennen met Gijs. Best heel spannend! Tijdens de eerste rit zat Gijs na een verkeerde handeling bijna in de sloot. Ad loste dit rustig op en hielp ons zodat de rit veilig uitgereden kon worden. Na een paar weken menles van Ad mochten we alleen op pad. Doordat we weinig ervaring hebben met een jong paard, liepen we uiteraard tegen enkele problemen aan. Ad heeft ons altijd geholpen om een op maat gemaakte oplossing te vinden waar we ons goed bij voelden. Nadat wij voldoende vertrouwen hadden in het alleen op pad gaan met de kar, is Ad begonnen met het zadelmak maken van Gijs waarbij wij weerom werden betrokken. Een paar weken daarna konden Gijs mee naar huis nemen en nu kunnen we thuis met een vertrouwd gevoel op pad met onze eigen kar. We hebben door Ads goede begeleiding een heel lief en braaf paard gekregen. Nu maar hopen op goed weer!Ad bedankt voor alle menlessen en de goede raad die we gekregen hebben! Groetjes Margriet en Carin

Edwin en iris van der burg 10-08-15 08:22:09

Sinds een maand of 2 is onze Romeo weer thuis na een zeer prettig verblijf bij Ad! Wij zijn super blij met het werk wat hij verricht heeft met onze tinker! Hij heeft ons super begeleid toen Romeo goed genoeg was voor de wagen. We genieten nog elke week een aantal keer van hem voor de wagen. Ook heeft hij ons zeer goed geholpen met het opknappen van de wagen. Kortom je werkwijze en omgang met paarden is super! Groetjes uit Sleeuwijk!

mark van Dinteren 27-05-15 22:49:37

Sinds drie weken is onze rosa weer terug bij ons thuis en zijn we volop aan het rijden. Het gaat super!!!!!!Ze is erg braaf en doet het goed in het verkeer,Ze loopt voor een oude vierwielige bandenwagen en dat gaat goed.Vandaag voor het eerst het een haam om en voor een oude korte kar met houten wielen/ijzeren velgen.Flink veel lawaai dus, maar Rosa maakt het niet uit!!Uiteraard veel bekijks onderweg, dit doet ons goed.Ad super bedankt voor het beleren van onze Rosa, de manier hoe jij met paarden omgaat is wonderbaarlijk, De rust die je uitstraalt en de fijne manier van lesgevenis super en ook gezellig.Nogmaals bedankt het het beste voor de toekomst. Groeten uit Maas en Waal, Tom Gommers, Mark van Dinteren.

Gerard Prince 06-04-15 22:40:13

Afgelopen maanden is mijn belgisch trekpaard te gast geweest bij Ad. Nadat Ad enkele weken enkel met het paard bezig is geweest , werd ook ik uitgenodigd om naar de mooi gelegen stal 't Nieuwveer te komen. Met veel vakkennis, en oog voor details heeft Ad een hele leuke combinatie van ons gemaakt. Daarbij is het begrip voor en vertrouwen in het paard en menner een heel prettige ervaring. Ook de begeleiding van zowel de aankoop van het tuig als de menkar verdienen enkel veel lof. Bovendien is Ad ook nog eens heel prettige persoon om naast je op de bok te hebben zitten.

Anita en Bert Verhappen 26-12-14 19:11:36

wij zijn sinds oktober 2013 de trotse eigenaren van een Shire. Zij was compleet onbeleerd toen we haar kochten en hebben haar in eerste instantie onder het zadel beleerd. Bert heeft in april dit jaar een mencursus gedaan en was helemaal verkocht. Penny voor de kar was zijn droom. We zijn via tips op Facebook bij Ad uitgekomen en eind september / begin oktober is Penny naar Ad gegaan. Penny deed het echt goed, alleen probeerde ze in het begin natuurlijk wel even uit wat ze met Ad kon uithalen. Haha. Penny was al eerder klaar dan Bert maar Ad heeft de stelregel dat hij niet alleen het paard beleerd maar zorgt dat het team met elkaar kan werken. Godzijdank want als wij Penny thuis hadden gekregen toen ZIJ klaar was hadden wij waarschijnlijk niet meer gemend. Bert had toch nog wat weken oefenen met Ad nodig om zeker van zichzelf te worden en gelukkig kan dat bij Ad. Op 24 december is Penny naar huis gekomen en vandaag hebben we onze eerste eigen rit gemaakt met Penny voor de kar. Het ging perfect en het was super fijn. Ad super bedankt voor alle goede zorgen en het meedenken. Ad heeft ook een super mooie kar voor ons gevonden en een heel mooi tuig. Bert werkt in Schotland dus zijn tijd in Nederland was heel beperkt maar Ad probeerde altijd tijd vrij te maken als Bert in Nederland was. Echt top Ad!!!

Cynthia 16-09-14 12:15:55

Hallo Ad,
Enorm bedankt voor het betuigen van Tabe en de menlessen. De rust die je uitstraalde en je geduld waren erg fijn. Je luisterde echt naar ons probleem (vrachtwagens) en daar hebben we veel mee geoefend. Het gaat al beter maar thuis trainen we door. Je nam alle tijd voor ons, wat erg prettig was.Ook bedankt voor het verzorgen van ons eigen tuig en kar.
Ik ga er vanuit dat Tabe nog jaren mee gaat en 1 paard is genoeg voor mij, maar mocht ik om wat voor reden dan ook weer een paard willen laten betuigen, dan neem ik weer contact met je op.
Groeten, Cynthia

corrie van ravestein 03-07-13 16:33:54

wij hebben genoten van een middagje 't Nieuwveer. Omdat een ritje op de rug van paard Quincy niet mee viel heeft Ad een karretje met Quincy ingespannen en hebben we een mooi tochtje door de omgeving gemaakt. Mijn man mocht het paard mennen. Hij vond het geweldig.
Ad en Viola bedankt voor jullie gastvrijheid.

Groetjes, Corrie en Henk van Ravestein

1 2 3
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies