hubert de clercq 10-05-05 09:48:41

Beste,
Felicitaties met je mooie site en knappe poŽzie.
Ik woon vlakbij Diepensteyn, waarover ik bij jou een mooie gedicht vond.
Benieuwd naar aanleiding waarvan je dit schreef. Individueel bezoekje? Fietser? Wandelaar?

Bert


Reactie:
Dag Bert,

dank voor het compliment. Diepensteyn werd geschreven naar aanleiding van een tweedaagse beurs, georganiseerd door het werk. De eerste ochtend was ik er veel te vroeg. Mist sloop op kousevoeten rond en alle poorten bleven nog even dicht. Ik heb toen rustig de ochtendkou gelezen. Met dit gedicht als eindresultaat.

vr.
papaver

Aard-Jan Quaak 22-04-05 21:59:28

Geachte Pap,

Veel dank voor je uitgebreide lofzang op mijn punt enelleke. Het gedicht waar je het over had staat wel degelijk op DT, en wel onder mijn bescheiden pseudoniem Groot Dichter. De titel is ook anders en al even bescheiden: "Prachtgedicht". Ik geef toe, het is een wat ander werkje dan anders, zeg maar. Eerlijk gezegd vond ik het nogal kabouterig van opzet en had ik ook geen idee of men hier iets mee kon. Welnu, men kan. Wellicht vloeit er nog wel eens zoiets uit mijn toetsen. U moet weten, dat zal geen verrassing zijn, ik ben een beginnende dichter die niet graag hard ploetert voor zijn kunst, omdat hij zich er nog niet van bewust is dat het kunst zou kunnen zijn. Ik ben een dichtpuber van 36, maar bemerk voorzichtig enige serieuzere klanken. Er is hoop. Ik groet u hartelijk!

Marleen 17-02-05 23:35:31

Papaver,

Je site bekeek, beluisterde ik met open mond.
Verrassend creatieve opbouw en vooral beeldend. Ik kan het niet laten je te melden dat ik hier een halfuurtje rust vond. Mijn felicitaties daarvoor. Ook je poŽzie wist me te raken, je hebt het helemaal.

Groetjes

Marleen De Smet

nini 02-02-05 14:29:39

Wat je allemaal kunt vinden op internet! Ik was de pagina van Silvia (www.silviebb.tk)weer eens aan het bekijken en kwam in het gastenboek je site tegen. Heel bijzonder en erg inventief! Heb nog niet alles gelezen, maar dat komt nog wel! Erg leuk idee, je boek publiceren op internet. Hele mooie site, ik kom zeker nog eens terug.

Aard-Jan Quaak 24-12-04 16:16:59

Mag ik je complimenteren met deze integere, verrassende en (ik blijf Hollander) geweldige pagina' s? Ik wil nog iets geleerds schrijven om jou twee kerstdagen lang over te laten peinzen maareh... kweetnix.

Fijne feestdagen.

marjon 08-12-04 10:36:44

hoi papaver, daar ben ik weer. ik had je een reactie geschreven op jouw berichtje in mijn gastenboek,..een beetje laat wel, ..ik weet dus niet of je het zag, maar aangezien ik je mening op prijs stel, hoop ik dat je het eens wilt lezen?

groet ,
marjon [ava]

http://www.geocities.com/marjon_sarneel2004/poeziel.html

m.sarneel 20-11-04 13:14:17

hoi papaver, dank je voor je berichtje in mijn gastenboek, ik ben meteen maar even bij jou langsgegaan en in tegenstelling tot wat je van mijn werk vindt kan ik alleen maar zeggen dat ik grote bewondering voor je heb. ..je bent een echte dichter :) ...prachtige site ook, professioneel, orgineel en verrassend .

lieve groet,
ava

liliane 26-09-04 18:05:55

Hallo papaver,

Kom ook eens langs, leuke website, heb eventjes moeten zoeken naar het gastenboek, zag eventjes over die emmer heen...

groeten uit BelgiŽ
Liliane

EriQue 17-09-04 16:35:16

Wat een fantastische site; vooral de layout en de gedichten, de kleurenkeuze vind ik minder.
Wat me niet vaak overkomt, maar bij jou dus wel, is dat de gedichten me vertrouwd klinken; herkenbaar, eenvoudig, recht van en naar het hart.

Hartelijk dank.

EriQue.

Mireille 27-08-04 06:58:48

Hť hallo..wat een prachtige site...tja meer kan ik er niet van zeggen..gewoon prachtig. :)
Groetjes
Mireille

http://users.telenet.be/blitser

<< < 2 3 4 5 6 > >>
Zoeken
Terug naar homepage