simon 21-09-06 18:14:35

Goede site.
Zal er zeker nog van leren.
Mijn vogel is nu 9 maanden, maar zeker nog wat te jong om te leren.
Zegt nu net 2 woorden.
Nog even wat anders, wat is precies een clicker. Waar haal ik die.

Groet Simon


Reactie:
Hoi Simon,
9 maanden is zeker niet te jong om met de vogel te gaan oefenen. Misschien nog niet zo met het praten maar wel andere leuke dingen zoals het oppakken van dingen en die naar je toe laten brengen.
Een clicker is een soort metalen plaatje dat men met de duim kort indrukt en dan maakt het een snerpend klikgeluid. (Werd ook gebruikt in de film De Langste Dag)
De clicker geeft dus iedere keer een herkenbaar geluidssignaal aan de papegaai. Clickers kan men bij de meeste dierenwinkels kopen. (wordt ook veel gebruikt voor hondentraining)
Succes... en laat nog eens wat van je horen.
Groet, Frans en Mac

begina 20-09-06 17:06:40

hoi ik heb je pagina's bekeken en ziet er leuk uit en de informatie over gedrag enz is ook goed. Maar een vraagje ; wat voor handschoenen gebruikte je vrouw bij mac?


Reactie:
Hallo Begina.
Het verhaal waar je op doelt is van iemand anders! Ik neem aan dat de vrouw een paar oude leren herenhandschoenen of een paar stevige afwashandschoenen aan heeft gehad.

dennis 20-09-06 13:32:38

mooie site mooie uitleg ik ben wat wijzer geworden volgende week gaan we een 7 weken oude grijze roodstaart ophalen tegek deze site stukken wijzer geworden bedank deze site staat nu in m`n favorieten lijst groet dennis


Reactie:
Hallo Dennis, heel veel succes direct met je grijze roodstaart.

tom 18-09-06 11:27:55

hallo,

leuke site met ook duidelijke uitleg.
alleen doen de geluidjes het bij ons niet.
zal wel aan firefox liggen.
groetjes tom


Reactie:
Hallo Tom, bedankt voor je reactie.

Jammer dat het geluid het bij jou niet doet, misschien helpt het als je tijdelijk je firefox uitschakelt.

simone 10-09-06 16:49:22

ik heb nog een vraag , ik heb zelf alleen een jackrussel gaan papagaaien goed met andere dieren om , ik heb iemand gekend die een papagaai had en een hond maar dat was altijd water en vuur , heb je een tip voor mij .groetjes simone .


Reactie:
Hallo Simone, Dankje voor je reactie!
Honden en papegaaien gaat meestal wel samen. Maar met zekerheid kan men dat nooit zeggen. Ik hoop wel dat je jackrussel niet teveel blaft want anders heb je direct 2 blaffers in huis. De grijze roodstaart zal snel leren blaffen denk ik.
Kopen bij een hobbykweker is vaak zr aan te raden en meestal prijsgunstiger. Dierenwinkels zitten een paar erg slechte tussen... gewoon informatie over deze winkels op internet zoeken. Dieca in Gorinchem heeft een goede naam! Succes, direct met je papegaai.

simone 10-09-06 16:18:29

ik vind de site heel erg leuk er staan heel veel nuttige dingen in , ik zelf ben al druk bezig informatie op te zoeken en te lezen omdat ik over een paar weken een grijze roodstaart wil hebben , ben veel thuis en heb alle tijd dan voor het dier , zijn er nog mensen die een goede kweker weten waar ik hem zou kunnen kopen , heb al wat adressen opgezocht . groetjes simone .

Annette 27-08-06 23:53:58

Ik vind het echt een superleuke site waar ik heel veel info vanaf kan halen. wij hebben sinds gisteren een grijze roodstaart papagaai. Ik roep de hele dat door zijn naam Indy in de hoop dat hij het oppikt.Ik ben er nog niet achter wat hij echt lekker vind ook al heb ik al veel uitgeprobeert natuurlijk omdat ik nou eenmaal graag dingen uitprobeer. Ik hoop met veel liefde nog heel veel plezier van hem te mogen hebben. bedankt voor de info en ook jij nog veel plezier met je gaai groetjes Annette 19

Frans 26-08-06 11:15:13

Hier een eerste berichtje in het gastenboek van "Mac de grijze roodstaart".

http://home.tiscali.nl/papegaai/

Ik hoop dat je uit deze homepage veel nuttige informatie kan halen.
Heb je nog vragen...ideen en/of tips? Laat het me weten.

Groetjes,

Frans

<< < 194 195 196 197 198
Zoeken
Terug naar homepage