Francis Gordon 28-09-06 03:42:03

Dag,
is er een legal manier om broedeiren van de witkuif kaketoe te koopen? Veel baby vogels
te koopen dus iemand blijkt wel aan eieren te kunnen komen. Maar hoe?
Vriendelijk groet, Francis


Reactie:
Hallo Francis Gordon,
Ja hoor, het beste kan je de vraag stellen op een katetoe-forum. Er zijn mensen die kaketoes hebben en die ook bevruchte eieren krijgen maar waarvan ze weten dat de ouders er niet goed voor kunnen zorgen. Deze eieren worden dan aangeboden voor in de broedmachine of voor pleegouders.

kaketoe of kakatoe forums kan je vinden met behulp van www.google.nl .

Als je bedoelt of er een legale cq illigale import is van bevruchte eieren dan moet ik je daar het antwoord op schuldig blijven.... ik weet het niet maar ik heb het sterke vermoeden van niet.

eric 27-09-06 15:55:26

Hoi
alvast bedankt voor de reaktie
en nog veel succes met de mooie site

Robby 27-09-06 13:52:10

Leuke forum, ik ben er zeker wijzer van geworden.

Ik heb nu sinds één week een grijze roodstaart van 3 maanden oud en heb enkele vraagjes die jij misschien kan beantwoorden?

* voor hij gaat slapen knerst/schuurt zijn onder bek tegen de boven bek, zijn ogen zijn dan dicht/half open. Is dit normaal???
* ik geef hem momenteel nog 2 x pap 20ml 's morgens en 's avonds.
hoelang moet ik hiermee doorgaan, ook eet hij dit HEEEL snel op, ik vind soms een beetje gulzig, is dit normaal.
* hij Shiiiieeept ook heel veel en komt dan met z'n bek naar m'n hand/vingers en bijt/likt daar dan aan. Is dit normaal, ik zeg dan meteen wel FOEI of NEE, MAT NIET. Moet ik me daar zorgen over maken?
* ik heb de indruk dat hij nog niet zelfstandig eet, gaat dit nog komen, hij is al 3 maanden.

Alvast bedankt voor de informatie

Robby


Reactie:
er is een mail met antwoord naar je onderweg.

simon 21-09-06 18:14:35

Goede site.
Zal er zeker nog van leren.
Mijn vogel is nu 9 maanden, maar zeker nog wat te jong om te leren.
Zegt nu net 2 woorden.
Nog even wat anders, wat is precies een clicker. Waar haal ik die.

Groet Simon


Reactie:
Hoi Simon,
9 maanden is zeker niet te jong om met de vogel te gaan oefenen. Misschien nog niet zo met het praten maar wel andere leuke dingen zoals het oppakken van dingen en die naar je toe laten brengen.
Een clicker is een soort metalen plaatje dat men met de duim kort indrukt en dan maakt het een snerpend klikgeluid. (Werd ook gebruikt in de film De Langste Dag)
De clicker geeft dus iedere keer een herkenbaar geluidssignaal aan de papegaai. Clickers kan men bij de meeste dierenwinkels kopen. (wordt ook veel gebruikt voor hondentraining)
Succes... en laat nog eens wat van je horen.
Groet, Frans en Mac

begina 20-09-06 17:06:40

hoi ik heb je pagina's bekeken en ziet er leuk uit en de informatie over gedrag enz is ook goed. Maar een vraagje ; wat voor handschoenen gebruikte je vrouw bij mac?


Reactie:
Hallo Begina.
Het verhaal waar je op doelt is van iemand anders! Ik neem aan dat de vrouw een paar oude leren herenhandschoenen of een paar stevige afwashandschoenen aan heeft gehad.

dennis 20-09-06 13:32:38

mooie site mooie uitleg ik ben wat wijzer geworden volgende week gaan we een 7 weken oude grijze roodstaart ophalen tegek deze site stukken wijzer geworden bedank deze site staat nu in m`n favorieten lijst groet dennis


Reactie:
Hallo Dennis, heel veel succes direct met je grijze roodstaart.

tom 18-09-06 11:27:55

hallo,

leuke site met ook duidelijke uitleg.
alleen doen de geluidjes het bij ons niet.
zal wel aan firefox liggen.
groetjes tom


Reactie:
Hallo Tom, bedankt voor je reactie.

Jammer dat het geluid het bij jou niet doet, misschien helpt het als je tijdelijk je firefox uitschakelt.

simone 10-09-06 16:49:22

ik heb nog een vraag , ik heb zelf alleen een jackrussel gaan papagaaien goed met andere dieren om , ik heb iemand gekend die een papagaai had en een hond maar dat was altijd water en vuur , heb je een tip voor mij .groetjes simone .


Reactie:
Hallo Simone, Dankje voor je reactie!
Honden en papegaaien gaat meestal wel samen. Maar met zekerheid kan men dat nooit zeggen. Ik hoop wel dat je jackrussel niet teveel blaft want anders heb je direct 2 blaffers in huis. De grijze roodstaart zal snel leren blaffen denk ik.
Kopen bij een hobbykweker is vaak zéér aan te raden en meestal prijsgunstiger. Dierenwinkels zitten een paar erg slechte tussen... gewoon informatie over deze winkels op internet zoeken. Dieca in Gorinchem heeft een goede naam! Succes, direct met je papegaai.

simone 10-09-06 16:18:29

ik vind de site heel erg leuk er staan heel veel nuttige dingen in , ik zelf ben al druk bezig informatie op te zoeken en te lezen omdat ik over een paar weken een grijze roodstaart wil hebben , ben veel thuis en heb alle tijd dan voor het dier , zijn er nog mensen die een goede kweker weten waar ik hem zou kunnen kopen , heb al wat adressen opgezocht . groetjes simone .

Annette 27-08-06 23:53:58

Ik vind het echt een superleuke site waar ik heel veel info vanaf kan halen. wij hebben sinds gisteren een grijze roodstaart papagaai. Ik roep de hele dat door zijn naam Indy in de hoop dat hij het oppikt.Ik ben er nog niet achter wat hij echt lekker vind ook al heb ik al veel uitgeprobeert natuurlijk omdat ik nou eenmaal graag dingen uitprobeer. Ik hoop met veel liefde nog heel veel plezier van hem te mogen hebben. bedankt voor de info en ook jij nog veel plezier met je gaai groetjes Annette 19

<< < 198 199 200 201 202
Zoeken
Terug naar homepage
 

Nieuwe website laten maken?