jessica van der veldenh 10-08-18 17:21:18

hallo met sasha gaat alles goed nu al weer zes oud en een flinke vriendelijke hond geworden en gek op mijn zoontje tobias grtjes jessica pootje van sasha

Gerda en ruud horsten 20-11-16 19:29:28

Hoi jack en danielle

Wij hebben lang gewacht we zij eerst komen kijken hoe mooi liza was en we vonden gelijk kei mooi we wilde graag een pup na een lange tijd wachten kregen we het goede bericht dat liza pupies kreeg het was spannend want we hadden graag een teefje we zijn paar keer op bezoek geweest wat een gast vrijheid en wat een super lieve honden liv luna lopke en en mama liza we hebben het kleinste pup uit de nest ze heet luca ze doet het goed na twee nachten sliep ze al door naar een week is ze al heel goed zindelijk bedank jack en danielle we houden contact gr ruud gerda en de rest van de fam pootje van luca

Kitty,Ralph en Jasper 02-09-15 21:21:23

Hallo Daniëlle en Jack,We hebben Jara een kleine 3 weken nu bij ons en hebben haar op de terugreis vanuit onze vakantie op mogen halen.De gastvrijheid en de zorg die jullie de pups hebben gegeven daar zijn we jullie erg dankbaar voor.Niets was jullie te veel en hebben onze wensen/vragen bij jullie beantwoord gekregen.Onze Jara is echt een superlief , ondeugend, leergierig en ondernemend hondje ,waarbij we ook een maatje hebben gevonden voor onze golden Sterre. Ze zoeken elkaar op en slapen al gezamenlijk in de mand!De eerste socialiseringstraining zit er inmiddels al op en binnenkort start de jachttraining , waarbij Kitty haar gaat voorjagen. Uiteraard wensen we jullie ook heel veel plezier met jullie gouden parels en zullen uiteraard het plezierige contact met jullie "warm" houden.

Frank, Carmen, Koen & Lieke 24-08-15 19:36:46

Hallo Danielle & Jack,
Na een aangenaam kennismakingsgesprek begon het lange wachten. Met name de huiselijke sfeer en de professionele aanpak van alles sprak ons erg aan. En jullie lieve honden Lisa, Luna & Lobke. Gelukkig konden we alles goed volgen via Facebook. En wat waren we blij toen op 12 juni 5 teefjes en 2 reutjes geboren waren. Na 3 weekjes mochten we kennismaken met de kleine puppy´s. Meteen verliefd. Op vakantie kwam het bericht dat puppy paars voor ons was, onze Pien. Thuis gekomen zijn we haar meteen komen ophalen, het is een heerlijke speelse pup, soms ook wel ondeugend. Ze sliep na 1 nacht al door, en is al helemaal gewend aan de bench. Ze hoort er al helemaal bij. Krijgen ook veel complimenten van mensen op straat dat het zo´n mooie pup is. Kortom bedankt voor alle goede zorgen die wij, maar ook zeker ook alle pups van jullie gekregen hebben. Een betere start dan bij jullie hadden ze niet kunnen maken. Ook het informatieboekje en de zak brokken waren super. Wij wensen jullie dan ook heel veel liefde en geluk toe met jullie eigen pup Liv. Groetjes Frank, Carmen, Koen & Lieke, en een dikke poot van Pien

Marcel, Mareille , Veerle en M 23-08-15 20:43:24

Hallo Jack en Danielle,We hebben in januari voor ons zelf uitgemaakt dat het tijd werd om ons gezin uit te breiden met een hond. Toen we eenmaal de beslissing genomen hadden begon de zoektocht. Via internet kwamen we op jullie site terecht. Na een kennismakingsgesprek (waar de kinderen bij waren) waren we helemaal verkocht. Toen begon het lange wachten. Via Facebook hielden we alles in de gaten en groot was de verrassing toen ze op de verjaardag van onze jongste dochter geboren werden. We werden door jullie meteen op de hoogte gebracht en waren enthousiast dat er ook een puppy voor ons was. Na 3 weken mochten we komen kijken. De kinderen waren meteen verliefd en wilden ze allemaal wel meenemen. Een naam hadden we al heel erg lang . Baik . Nu nog afwachten welke reu voor ons zou zijn. Het werd puppy grijs. Hij is nu 2 weken bij ons. Het gaat heel erg goed. Slaapt de nachten lekker door. Is ondeugend, eigenwijs, erg speels en graaft de hele tuin om. We zijn heel erg blij met hem en jullie ontzettend dankbaar dat we een puppy uit jullie nestje hebben gekregen.

Bas, Tamara & Noa 22-08-15 13:35:55

Hoi! Door een andere fokker werden we doorverwezen naar Jack, Danielle en hun 3 (Nu 4!) mooie Goldens. Na het fijne kennismakingsgesprek bij hen thuis wilden we heel graag gaan voor een pup van Liza en begon het lange wachten tot de bevalling. Er werden 7 pups geboren en er zat een teefje voor ons bij! Yes! Via Facebook konden we de eerste weken mee genieten van verschillende foto's en video's en toen de pups 3 weken oud waren mochten we voor het eerst langs komen. Wat een prachtige hondjes! De omgeving waarin de pups opgroeiden was geweldig. De pups zaten in een grote ren in de keuken en alles werd netjes schoon gehouden. Je kon aan alles zien dat Jack en Danielle met veel liefde voor dit nestje zorgden. Na een aantal keer op puppy bezoek te zijn geweest kregen we het verlossende bericht; Puppy Rood kwam bij ons wonen! Noa is nu 2,5 week bij ons, ze is heel speels, ondeugend, ondernemend en ze heeft ook een eigen willetje wat ze af en toe nog wel eens wil door draven. We zijn super blij met haar en kunnen haar echt niet meer missen. Nogmaals bedankt voor jullie gastvrijheid, de goede zorgen, het informatie boek en de goede start die jullie Noa hebben meegegeven! Groetjes van ons!

Henny en Appie Schimmel 15-08-15 15:15:37

Hoi Jack en Daniëlle , na een diepe teleurstelling omdat wij voor een pup waren afgevallen omdat er niet genoeg reu-tjes waren geboren begon onze zoektocht opnieuw, je moet er toch vertrouwen in hebben dat je een pup uit een goed nest haalt . Wat waren we enthousiast toen we na lang zoeken uiteindelijk op jullie pagina terecht kwamen, na een telefoontje sprongen we een gat in de lucht want jullie hadden ook nog een reu. Na nog wat heen en weer gebel gelijk in de auto gestapt en wezen kijken. Wat een vreselijk mooi stel troffen we aan bij jullie. Heerlijk ruime omgeving voor de pups, verwelkomt door de volwassen dames , midden in de huiselijke omgeving, buurmeisjes die aan het knuffelen waren met de pups, alles met elkaar weet je, en voel je gewoon dat het goed zit. In de weken die volgden hebben we met veel enthousiasme alle bewegingen gevolgd die jullie met de pups hebben ondernomen. Het ophalen van een pup vind ik persoonlijk altijd een heel bijzonder moment, je gaat er toch vanuit de je samen bent voor de komende 15 jaar. Vooral de duidelijkheid in de vorm van het boek met volgens mij alles erin over de eerste weken van onze Nous was super, ook hoefden we ons niet gelijk te haasten om brokken te halen voor hem want ook daar hadden jullie voor gezorgd . Het geeft me echt een goed gevoel als ik zie met hoeveel zorg en liefde alle pups omringd waren. Nous is een geweldige hond die nieuwsgierig, speels, brutaal , ondeugend en onderzoekend is. Wij zijn erg blij met hem, en hij is een erg gewenste gezinsuitbreiding. Groetjes Henny en Appie .

Els Smit - Krug 18-06-15 21:35:45

Ha Danielle en Jack, wat een schitterende pups heeft Lisa weer gekregen. Doet direct denken aan een goed jaar terug dat onze Boy was geboren. Ik wens voor de nieuwe eigenaren dat zij net zoveel plezier beleven en gelukkig met hun pup worden als wij dat zijn met Boy! Wij hebben er een heerlijke hond aan en zijn helemaal stapel op hem. Wij denken dan ook dat dit mede komt doordat hij bij jullie zo'n goede start heeft gehad. Geniet eerst zelf even heerlijk van de pups want die acht weken zijn zo om. Knuffel voor Lisa, groetjes Hans en Els

Martijn, Ine, Marleen en Luc 18-05-14 18:51:46

Wat kan wachten lang duren!Na een grote zoektocht naar een golden retriever kwamen we via via terecht op jullie site.De huiselijke sfeer die we door een bezoekje mochten opsnuiven maakte onze keuze des te gemakkelijker.Toen was het bang afwachten of Liza drachtig was. Dit was gelukkig het geval en zo kon het aftellen beginnen. Hopend op een puppyke voor ons.Via Facebook zagen we Liza dikker en dikker worden. Op 17 februari liet Jack op Facebook weten dat de bevalling begonnen was. 's Avonds kregen we het verlossende bericht: een puppy voor ons!Door iedere avond naar de webcam en de foto's te kijken leek het alsof ze toch al een beetje bij ons was. Zeker na de knuffeldagen werd het wachten des te moeilijker. Eindelijk mocht Linka, de puppy met het roze strikje mee naar huis.Jack en Danielle, nogmaals bredankt voor jullie goede zorgen! Dankzij jullie hebben we een geweldige, lieve, speelse, spontane, gravende, slimme en pittige Linka!Kortom ze is niet meer te missen!

Raymond en Eva 04-05-14 12:06:58

Hoihoi,
Hier een berichtje van de baasjes van Nora
Toen we een tijdje geleden op zoek waren naar een Golden Retriever nestje, kwamen we al snel bij jullie en de drachtige Liza terecht. En wat een toeval dat jullie zo dicht in de buurt wonen! Al snel werden we warm ontvangen toen we mochten kennismaken met Liza en de andere knapperds, Luna en Lobke.
Via Facebook hebben we de zwangerschap en geboorte prima kunnen volgen en wat waren we blij toen we hoorden dat we een teefje zouden krijgen Vele avonden hebben we de pups door de webcam bekeken en wat hebben we genoten!
We willen jullie bedanken voor de gastvrijheid, goede zorgen voor de pups, de tips e.d. We zijn hier zeer tevreden over. Gelukkig wonen we dicht bij elkaar, zodat jullie Nora nog vaak genoeg kunnen zien tijdens een wandelingetje.
En met Nora gaat het super goed! Ze is redelijk zindelijk, luistert goed naar haar naam, komt als we haar roepen (tenzij ze ondeugend is ) en gaat netjes zitten bij het oversteken. Ze houdt ervan als we op haar buikje kriebelen en als ze de plantjes in de tuin platwalst haha.Morgen beginnen we met de puppycursus, we zijn benieuwd en hebben er zin in!
Lieve groetjes van ons!

1 2 3 4 5
Zoeken
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies