yvette uit kuurne 10-03-07 09:41:22

Christ nadat ik de mail ontvangen had ben ik gaan kijken op paascreatief. Ik was een beetje aangedaan doordat je op een speciale manier mijn gedichtjes geplaatst hebt, amaai heel mooi gebracht en hoe je mijn blogje in de kijker zet "bedankt".Vanaf 19 maart komt er telkens een kuikentje meepiepen op mijn blog met de link naar paascreatief.
Nog veel plezier met alles wat je doet.
Yvette uit Kuurne

yvette uit kuurne 03-03-07 20:10:56

Christ,met alle drukte die hebt zie ik dat je de paascreatief weer geupdate hebt ik zal zeker nog eens kijken in mijn archiefje op school en zal de zesdes een gedichtje laten maken en wanneer deze past op de site stuur ik die zeker door. Ik had gedacht u te zien op de tuinbeurs in Kortrijk maar heb den Bosrand niet opgemerkt.
Verder veel succes wij komen eens naar jullie tuin kijken in Mei we maken er een uitstap van
Groetjes

bertien huijbregts 28-02-07 20:43:26

Wat zijn jullie geweldig creatief! Ik vind alleen het kijken al "genieten".
Ik was op zoek naar een leuke deurkrans, nou genoeg keuze, zo te zien.
Kortom, ik vind deze website over Pasen zo!Ik stuur hem door naar mijn dochter in Engeland. Kan ze de blits maken met Nederlandse Paasstukken! Bedankt ook voor de duidelijke uitleg! groeten, Bertien

Greet Wijgerde 26-02-07 14:23:33

Tweede keer ,goede keer . Ik wens jullie een fijne creatieve Paastijd toe.Het idee van de opgeblazen ballon gaan we zeker uittesten .Jullie zijn allemaal engeltjes met je creatieve handjes en maakt mij elke dag gelukkig . Blij dat er een site bestaat zoals deze . Nog vele creatieve groetjes

Marleen 21-02-07 08:30:46


Hallo,
Nieuwe ideeen zijn altijd welkom,dus de paassite is meer dan welkom,want ik ben al volop aan het werk.Ik stuur foto's van mijn creaties door,nog veel plezier iedereen.

1 2 3 4
Zoeken