Rick 30-11-12 23:32:45

Paskal, mijn complimenten voor de geweldige site.
Alle informatie die je nodig hebt op een pagina!

Heb met veel plezier alles gelezen

Een klein puntje, de routebeschrijving zou je nog even mogen aanpassen. Als je via de 61 wilt moet je nu de A73/A74 nemen. Oude route is afgesloten

Alex 30-06-12 20:25:36

Graag zou ik eens naar de Ring gaan met mijn motor!
Ik lees er op internet veel leuke verhalen over en zou dit graag eens willen ervaren hoe het is om op een circuit te rijden!!

Hoe moet ik me dit precies voorstellen?;
Bestel ik via de Nurburgring site 1 of meerdere tickets die ik vervolgens bij de slagboom/ingang invoer waarna ik direct het circuit opkan? Of komen hier nog enkele zaken bij kijken? (de toeristen route)

Daarbij het geluid;
Hoe is dit op de Nordschleife geregeld? Hiermee bedoel ik hoe meten ze dit precies?
Dan kan ik met die info iets laten doen aan mij uitlaat!

Ik ben benieuwd!

Met vriendelijke groet,
Alex

Edwin de Haas 29-06-12 18:35:05

Goede middag Paskal,

Gistermiddag voor het eerst bij de ring geweest en dankzij jou duidelijke aanwijzingen op een paar mooie kijk-plekjes geweest.
Er was industrie dag, dus er was genoeg te zien.

Dennis Wolsink 22-01-12 16:29:21

hey allemaal,
echt mooie site veel dingen die er opstaan vind je niet overal maar hier wel vind mooi dat wij met ze alle zoon passie hebben voor het zelfde ik zie je wel weer over de baan gaan met je mooie nieuwe Bmw

Fedde 13-11-11 18:04:18

Hai,

Mijn complimenten voor je site en je verslagen. Leuke BMW heb je nu gekocht als tracktool. Ik neem (en hoop) aan dat je gewoon verslag houdt van je updates en werk aan de Bimmer deze winter en dat dit allemaal hier (of op DF) te vinden is? Bedankt dat je dit doet, alles lezen doet me goed

Fermont 25-10-11 19:39:42

Geweldige site, ik ben vandaag voor de allereerste keer richting de ring gekomen vanuit Zeeland. Een aantal rondjes gedraait en ik zag dat op je site verwezen werd naar Arie van Vliet met zijn pension.

Ik verblijf er momenteel en kun je vertellen dat dit ECHT een aanrader is. Voor 90 euro all-in hebben we een mooie 3 persoonskamer (eigenlijk zelfs 4) en kunnen we gebruik maken van de meerdere ontmoetings/huiskamers met Pooltafel/sauna/tv's en voldoende literatuur om de avond mee door te komen. Ik heb in meerdere hotels gezeten en kan vertellen dat er genoeg zijn die qua mogelijkheden hier niet aan kunnen tippen. Een ruime gratis parkeergelegenheid en er is tot nu toe nog niets teveel gevraagd. Gratis Wifi(waar ik nu gebruik van maak) is ook aanwezig.

Hiermee kun je je site misschien weer wat completer maken Erg gaaf en hoop je ooit nog eens tegen te komen op een rondje ring

Kenny 15-10-11 22:41:23

Beste,

Mag ik je feliciteren met je prachtige website, het is steeds opnieuw geweldig om je verslagen hier te komen lezen. Heb ook al veel weetjes komen oppikken hier, en zal zeker ook wanneer ik nog eesn ga "ringen" mss mijn tentje meenemen .
Als ik je ooit moest tegenkomen, dan spreek ik je zeker aan.

Keep up the good work!

stefan caspers. 26-07-11 15:49:10

hallo, een geweldige site gemaakt met echt alle info er op, super!!!
ik ga hier binnenkort ook mijn eerste rondes
maken.
ben benieuwd.
in elk geval bedankt voor al de info,
Greot Stefan

Dave 09-06-11 22:17:58

Hele mooie en informatieve site. Ik heb nog niet op de Ring gereden maar ben dat wel van plan en dan is deze site een uitkomst! Keep up the good work!

Kees 03-05-11 22:21:19

Leuke en informatieve site over de ring. In je laatste verslag sprak je over de drukte van 'carfreitag'. Zonder van die bijzondere dag af te weten was ik er op die vrijdag. Het was druk als nooit te voren: overal auto's. Je kon haast nergens heen rijden zonder in een file terecht te komen en de baan was inderdaad vaak gesloten. Gelukkig kon ik zaterdag ochtend nog vier leuke ronden doen. Al waren die wel beangstigend voor me sinds het flink geregend had de nacht er voor en de baan nog gedeeltelijk nat was. Al in de allereerste ronde die die dag gereden werd (stipt 08:00) stond er een Evo bij Hocheichen naast de baan.
Tijdens mijn derde ronde stonden drie auto's met schade naast de baan bij Kallenhard.

Blij dat mijn Nissan 300ZX heel was gebleven vertrok ik met wat meer respect voor de Nordschleife dan de dag ervoor.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies