Michel 25-04-17 01:30:37

Jammer dat deze site inactief lijkt . Ik las dat frontier het stokje (tijdelijk"?) Had overgenomen? Maar om er dan niets meer mee te doen is jammer. Hopelijk blijft hij nog wel lang 'online' staan!


Reactie:
Voor wie dit leest: Ik, Paul Harmans, wil ufowijzer weer gaan beheren, zodat er weer wat nieuwe info wordt gebracht. Helaas kan dat nog even duren, ik moet eerst de domeinnaam weer op mijn naam hebben staan, die staat nu op naam van Frontier en aangezien Herman Hegge ernstig ziek is kan dat wat tijd in beslag gaan nemen. Maar Herman heeft mij 2 jaar geleden beloofd dat zodra ik ufowijzer zelf weer zou willen beheren, dat voor hem geen enkel probleem is en ik ook de domeinnaam weer terug kan krijgen. Voorlopig moeten we even geduld hebben.

Kristof 06-10-16 16:55:59

http://forum.skepp.be/viewtopic.php?f=7&t=2940


Reactie:
Hallo Kristof,

Wat de meeste sceptici moedwillig 'vergeten', is dat Rossi naast wetenschapper ook zakenman is. Dat houdt in dat hij GEEN details vrijgeeft van de werking van zijn E-Cat, omdat hij deze apparaten op de markt wil brengen en niet wil dat een ander zijn idee voortijdig inpikt. Dat zegt hij al zolang hij aan zijn uitvinding werkt, maar sceptici schreeuwen alleen om bewijs en omdat hij dat niet geeft is hij in hun ogen een oplichter.

Het FEIT!!! alleen al dat een zogenaamde oplichter een investeringsbedrijf zoals Industrial Heat voor de rechter sleept is veelzeggend. Industrial Heat heeft zelfs bekend gemaakt dat ze de 10 miljoen dollar, die ze zo'n drie jaar geleden aan Rossi hebben betaald, niet terug willen. Wat zou een zogenaamde oplichter van 70 jaar oud nog meer willen dan dat hij 10 miljoen op zak heeft (iets dat hij van zijn leven niet meer op krijgt) en dat de instantie waarvan hij dat heeft gekregen er geen rechtszaak van maakt en hem dat geld laat houden? Zou zo'n oplichter dan een rechtszaak tegen die instantie beginnen die hem miljoenen gaat kosten en als hij die rechtszaak verliest (iets waar de sceptici van overtuigd zijn), dan mag hij naast de miljoenen die de jarenlange rechtszaak heeft gekost aan zeer dure advocaten, ook nog eens de 10 miljoen terugbetalen en wellicht een boete van een gelijk bedrag betalen en nog wat jaartjes in de bak doorbrengen?

Wie denkt dat Rossi een oplichter is, kent het verhaal niet en weet dus ook niet dat er honderden succesvolle experimenten met waterstof en diverse elementen (waaronder ook nikkel) hebben plaatsgevonden en dat LENR (koude fusie) reacties absoluut niet vreemd zijn. Maar ja, de gevestigde orde zit daar niet op te wachten en gevestigde wetenschappers willen geen gezichtsverlies lijden om dat toe te geven omdat ze jarenlang het tegenovergestelde hebben beweerd, en sceptici? die heten niet voor niets sceptici en hebben hun eigen reputatie hoog te houden. Dat is in het geval van Skepp (maar ook bij Skepsis en andere instituten van ontkenners) helemaal van belang omdat zij elk jaar wel wat fondsen krijgen toegestopt van overheden, farmaceutische bedrijven en instituten die maar wat graag nog tientallen jaren miljarden willen verdienen aan de fossiele brandstoffen.

Wat ik al jaren beweer past naadloos op Skepp: "Degenen die klakkeloos aannemen wat dergelijke sceptici beweren, die zijn pas echt goedgelovig!"

Willem 13-06-16 17:48:53

Vind het ergens wel prettig dat ik op deze manier nog een vorm van contact kan onderhouden met een van de pioniers inzake het ufo fenomeen Paul. Wist afgelopen week niet of ik moest lachen of huilen om dat belachelijke verhaal wat op Rtl nieuws werd gepresenteerd inzake chemtrails. Komt door roetdeeltjes van vliegtuigen en schepen!!!! Worden mensen nu nog steeds als debiel versleten? Waarschijnlijk is het merendeel dat ook want schijnbaar wordt het geslikt als zoete koek. Alles goed met je verder?


Reactie:
Hallo Willem,

Dank voor je belangstelling, met mij gaat het prima, ik hoop met jou ook. Ik tracht niet zo veel meer te reageren in het gastenboek want het is mijn website niet meer, maar ik geef wel de reacties vrij als die geschreven worden.

Ach chemtrails, de mensheid is helaas compleet achterlijk en de meerderheid daarvan zal nooit wakker worden, dus weet 95% van de Nederlanders nu zeker dat chemtrails afkomstig zijn van schepen op zee. Het is ongeveer hetzelfde als beweren dat de files op de snelwegen elke dag weer ontstaan doordat er plezierjachten zo langzaam op varen, en geloof me, de 95% halve gare bevolking zou het nog geloven ook als een dergelijke totale leek van RTL-weer of een andere gevestigde media idioot het ze op tv of in de krant zou vertellen.

Willem 11-06-16 01:34:20

Het lijkt er allemaal niet beter op te worden, ontzettend veel "rare" pagina's en uploaders op Youtube die over informatie beschikken waar een gewoon iemand niet aan kan komen en dat dan totaal vertekend naar buiten brengen. Alles lijkt op een dwaalspoor te worden gezet, de "kwade" bedoelingen worden steeds duidelijker en de misleiding is groter dan ooit en de meerderheid trapt er met open ogen in.

Willem 02-01-16 23:23:00

Aan iedereen een "duidelijk" nieuwjaar gewenst, laten we hopen dat de hypocrisie een keer plaats zal maken voor wat openheid.


Reactie:
Voor jou natuurlijk ook zo'n 'duidelijk' nieuwjaar Willem en ik hoop net zo hard op openheid.

Zoals je weet is ufowijzer niet meer in mijn handen, alleen dit gastenboek staat apart en daar krijg ik nog steeds de meldingen van. Maar ik weet zeker dat de nieuwe beheerder net zo als ik/ons denkt over de doofpot(ten).

Paul Harmans

Willem 09-12-15 15:21:56

Tja Chris, er vliegen overal rare dingen rond, veel dingen zie je alleen wanneer "zij" dat willen of wanneer je brein net op dat moment ietwat ontvankelijker is. Met foto en video is dat net iets anders al moet een ander daar wel op wijzen. Overal zijn er mensen bezig met plaatsen van filmpjes en verhalen maar het is elke keer hetzelfde, ze hebben iets gezien en daar gaat het dan over. Het zou moeten gaan (zoals meerderen trachten) om het waarom en hoe, dat er Ufo,s zijn is wel bewezen en dat ze van allerhande materialen (ook organische) zijn is ook bekend, maar nu hoe en waarom. Veel lijken er op zee/oceaan-creaturen zoals kwallen en dergelijke, vergelijk dat eens en zie ons mensen dan eens als bodembewoners zoals zee-paardjes. Wij zien alleen dingen die we herkennen maar er zijn ook mensen die meer herkennen omdat ze het kunnen zien, wanneer deze mensen nu meer aan het woord werden gelaten in plaats van ondergesneeuwd te worden door wijsneuzen kwamen we in ieder geval een stukje dischter bij de acceptatie. Verder zullen we nooit komen want mensen blijven mensen nietwaar.

Chris Oliemeulem 11-10-15 19:06:29

Nog steeds leuk om hier rond te kijken. Alleen de pagina contact mis ik.
Dus dan zo maar.
Wisten jullie dat in de Documentaire First Footprints over Australie er rare dingen rondvliegen ???

tom 13-06-15 12:50:39

Hoi ik vond het leuk om deze link te delen en was benieuwd wat men hier van denkt. Groeten Tom!
https://www.youtube.com/watch?v=vdCauv83WvY&feature=youtu.be

Willem 02-05-15 13:46:22

Tja Paul, deze website is een deel van jezelf als het ware en probeer dat maar eens te verkopen. Af en toe vrijaf nemen van het geheel helpt ook, ben zelf ook een paar maanden op de rustige toer gegaan. Wat me wel op valt is dat veel (vooral jongere) mensen steeds kritischer zijn geworden aangaande de main-stream info en zelf hun weg aan het zoeken zijn. Dat is toch al een hele verbetering en ook een verademing om te zien.

Jan De Ceuster 28-04-15 10:32:49

Beste Paul,ik probeer U al geruime tijd te bereiken .Mijn collega en vriend André heeft me vriendelijkerwijze verwezen naar uw gastenboek.Ik wens U in de éérste plaats te bedanken voor het al die tijd objectief benaderen van het Ufo-fenomeen. Ik weet ook dat U het moeilijk hebt met de akties van de debunker praktijken maar hoop uit de grond van mijn hart dat dit van voorbijgaande aard is en dat U tenminste in kontakt wil blijven met die personen die bewijzen dat ze het fenomeen op een objectieve wijze willen benaderen. Als nu 80jarige hou ik er me nu toch ook al 40jaar mee bezig en heb BUFON destijds mee opgericht. Zoals U misschien weet heb ik de waarneming samen met de mensen van *Belgisch Ufo Meldpunt* de waarneming in mijn omgeving proberen te behandelen maar dit was van mijn standpunt uit een grote vergissing. De samen werking is doodgebloeid nadat ze mijn bijdrage over een abnormale geometische registratie van mijn meetopstelling er niet wilde bij betrekken ,ook als al duidelijk bleek dat dit de zelfde gebeurtenis betrofIk heb een compleet uitgewerkt verslag van mezelf gemaakt en wens dit U toe te sturen omdat ik meen dat het U toekomt. U doet ermee wat U wil . Ik hoop dat U het niet opgeeft en dat U tenminste kontakt wil blijven houden met die personen die zich hebben tot doel gesteld het Ufo- fenomeen op een objectieve manier te behandelen . Voor mij is het een stimulans geweest wat dieper te graven in het technisch-wetenschappelijk aspect en het heeft me tot nu toe aan vernieuwende kennis van de moderne fysica geen windeieren bezorgd. Laat me a.u.b. weten of U met dit alles kunt akkoord gaan. Als ik teksten maak zullen het er misschien technisch zijn maar ja dat is een uitloper van mijn carrière als hoofd van een onderzoekslaboratorium electromagnetisme bij Pauwels Transformatoren in Mechelen. Hopelijk kan ik U langs deze weg dan toch bereiken en wens met U een meer blijvende collegiale vriendschap te hebben;Groetjes Jan De Ceuster


Reactie:
Hallo Jan,

Sorry voor het ongemak, maar mijn mailadres info@ufowijzer.nl heb ik meen ik al 8 jaar geleden van de hand gedaan. Op de een of andere wijze blijken berichten aan dat adres nog ergens opgeslagen te worden, maar ik heb er geen toegang meer toe. Mijn mailadres sinds al die jaren is ufowijzer@hotmail.com.

Dank je wel voor je moeite om mij te bereiken en dat je mij je verslag wilt toesturen, maar eerlijk gezegd zit ik in een periode waarin ik even geen UFO meer kan zien. Mijn inspanningen zijn/waren erop gericht om de onwetende medeburger op het werkelijke bestaan van het fenomeen te wijzen, maar na dik 12 jaar ufowijzer ben ik ervan overtuigd dat de mensheid te stom is om zoiets te begrijpen, alleen als ze ooit zelf eens iets bijzonders zien, zo niet dan lachen ze erom. Ik ben het zat om daar mijn tijd en geld aan te besteden.

Ik ben sinds een aantal jaren bezig om via een andere website (www.e-cat.co.nl) een volkomen nieuwe bron van energie voor het voetlicht te brengen, de koude kernfusie (LENR). Helaas kom je daarbij dezelfde gesloten geesten tegen die het zonder te bekijken allemaal wel denken te weten. Voor hen die het van dichtbij hebben gevolgd is het 100% zeker dat deze energie over een jaar (wellicht eerder) als een bom bij een totaal onvoorbereide wereldbevolking zal inslaan.

Vriendelijke groeten,

Paul

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies