Alex Boes 04-02-15 19:28:56

Gisteravond ben ik naar een lezing van dr. ing. Coen Vermeeren geweest, hier vlakbij in Zeijen (Drenthe). Mijn vrouw grapte nog dat ik wel weer gauw thuis zou zijn, omdat ik de enige in de zaal zou zijn. Zelf had ik stiekem ook een beetje het idee dat ik wel eens één van de weinigen zou kunnen zijn. Ufo's in een dorpszaal in Drenthe,..kweenie? Hoe anders was het toen ik daar binnenstapte. Het was druk, het onderwerp ufo's leeft meer onder de mensen dan ik verwachtte. Je hoort al gauw dat het wel allemaal aparte types zullen zijn daar in de zaal. In werkelijkheid was het gewoon een verzameling mensen van allerlei pluimage, zelfs 'mainstream' fabrieksarbeiders als ik. Het toppunt van de avond was voor mij het moment dat de spreker mijn net gekochte boek signeerde. Heb je interesse in ufo's, en is er een lezing in de buurt, schroom je niet je bent lang niet de enige, en zeker niet alleen.

veel luister en kijkplezier bij de lezing bij jouw in de buurt.

Alex Boes 02-02-15 20:18:08

Super site voor elke ufo-enthousiasteling. Een site die een blik op onze toekomst geeft. Keep up the good work!


Reactie:
Dank je Alex,

En morgen zal ik trachten het artikel over de kristalbatterij erop te zetten.

Paul

Erwin Noorman 30-01-15 16:42:54

Heel goed idee om deze enorme berg kennis intact te laten, dan maar op een laag vuurtje, er is voor de gemiddelde bezoeker nog honderden uren interessant leesvoer te vinden.
Ik ben blij met je herziene keuze Paul!

gr
Erwin Noorman


Reactie:
Dank je Erwin!

Bertus van oene wezep 29-01-15 23:00:07

Beste paul bedank voor al die jaren lees plezier(dit is de eerste keer dat ik schrijf)dagelijks zat ik te kijken op je website.Ook vondt ik persoonlijk dit de mooiste ufo site van Nederland.Het is altijd jammer dat media en politiek de andere kant op kijken als het gaat over ufo,s.Wij lezers moeten het dus hebben van deze site ,Paul bedankt groetjes Bertus een ufo fraek


Reactie:
Dankjewel Bertus, ik hoop er over een tijdje weer tegenaan te gaan, de komende tijd zal ik zo af en toe wel wat plaatsen en er gaat het een en ander veranderen, ik moet de zaak eens goed opschonen.

Paul

Mirah van der Wal 28-01-15 18:00:16

Lieve Paul, bedankt!Ik snap het volkomen; ik vind het al moeilijk al die slaapwandelaars geen pak rammel te geven, laat staan als je nog een website hebt ook.Jij bent 'mede-schuldig' aan mijn geestverruimen en doelstellingen in dit leven;-)Het ga je goed en het komt goed, dat weet ik zeker.Veel liefs, Mirah. XXX


Reactie:
Hallo Mirah,

Dankjewel voor je mooie woorden. Jij was denk ik de allereerste bezoeker van ufowijzer! Heel hartelijk bedankt voor je steun en al je bezoeken.

Paul

patrick 22-01-15 15:33:08

Beste Paul,
Bedankt voor alle informatie die je mij/ons al die jaren hebt gegeven in de nederlandse taal over het U.F.O fenomeen en aanverwante. Tuurlijk is het niet leuk dat je een gevecht moet opgeven maar weet dat er waarschijnlijk net zo veel mensen wel geloven als niet geloven. Echter zoals je weet MAG er niet geloofd worden. Je word voor gek uitgemaakt. Ik wil een simpele vergelijking maken.28 jaar lang heb ik 3 pakjes zware shag per week gerookt. Sinds 8mnd ben ik tabaksvrij en gebruik ik alleen nog maar de e-sigaret. Ik zal je niet vervelen met alle POSITIEVE resultaten die ik binnen 4 weken ervaarde. Ik weet dus uit eigen ervaring dat er een minder ongezond alternatief is voor klasiek roken.Gelukkig hebben we daar de tabakslobby en de roverheden die hun inkomsten op accyns zien teruglopen en dus word de e-sigaret in het verdom hoekje gedrukt cq genegeerd. Zelf zie ik hier duidelijk een vergelijking met de e-cat of met het ufo fenomeen. WE WETEN ALLEMAAL DAT HET BESTAAT WE WETEN ALLEMAAL DAT HET KAN WERKEN maar omdat de grootmachten hun grip kwijt kunnen raken word het of naar het rijk der fabelen verwezen of worden de bedenkers cq uitvoerders voor gek versleten.
PAUL bedankt voor alle jaren objectief publiceren van verhalen. TOP


Reactie:
Dank je wel Patrick!

Erwin Noorman 20-01-15 08:29:36

Paul, wat moeten we nou zonder jou?

Doodzonde dat je er mee ophoudt... maar als ik eerlijk ben begrijp ik ook wel dat het bergen met energie gekost moet hebben om altijd tegen de gevestigde stroom in te roeien en dat een mens daar een keer doodop van wordt...
Het ga je goed, je bent altijd welkom bij ons maar dat weet je wel he?

gr
Erwin


Reactie:
Hallo Erwin,

Dank je wel voor je begrijpende woorden. Ik ben het inderdaad beu om te trachten de mensheid wat wijzer te maken, het is trekken aan een dood paard, degenen die bij de geboorte van de natuur al een open blik hebben meegekregen zijn wakker, de overgrote meerderheid (meer dan 99%) zal dat nooit worden, hun geest is geblokkeerd en ik ben geen geneticus om daar een oplossing voor te zoeken.

Maar ik blijf wel actief met mijn koude kernfusiewebsite. Ook op dat terrein kom je dezelfde bekrompen geesten tegen die het allemaal al denken te weten of alleen geloven wat er in de krant staat. Wat het mooie is, is dat het inmiddels meer dan bewezen is dat Rossi geen oplichter is, dat er andere wetenschappers zijn met dezelfde resultaten als die van de E-Cat en dat men nu toch steeds meer gaat toegeven dat koude kernfusie (LENR) wel degelijk mogelijk is. De massa is nog onwetend, maar binnen niet al te lange tijd slaat er op de gehele wereld een nucleaire bom in, gelukkig is dat zonder straling, zonder gevaar en zal het positieve effect op de gehele maatschappij groter zijn dan de industriële revolutie dat was, omdat het namelijk spotgoedkope energie is!
http://www.e-cat.co.nl

Vriendelijke groeten,

Paul

R.P.Lunenborg 01-01-15 10:27:29

Hallo Paul,
Ik wil u het allerbeste wensen voor het nieuwe jaar.
Met vriendelijke wens,
Raymond


Reactie:
Dankjewel Raymond, ook voor jou het allerbeste.

Paul

Eduard 13-12-14 17:44:58

Hallo Paul. Je herhaald mijn beweringen, je zeurt over een tikfoutje, je begrijpt mijn teksten niet en je doet alsof ik informeer over de herkomst van aliens. Je claimt dat de media niets laten horen over aliens, maar elke dag sinds 10 jaar kunnen we een of andere documentaire hierover zien op t.v.. En tig films over dit onderwerp. Je schreef: is volgens mij volledig in tegenspraak met de ethiek van een vergevorderde
intelligente beschaving." Een tijd geleden was Duitsland de meest vergevorderde en intelligente beschaving. En wat kwam daar uit voort ? En als ik stel dat de aliens aan het hoofd staan van de N.W.O. doe je of ik denk dat jij dat stelt. Nee dus. Dat kun jij niet bedenken want jij bent ook gemanipuleerd. Maar het is wel een hoeksteen van het plaatje. Maar je wilt dat niet weten omdat je totaal geen wetenschappelijk verstand bezit. Dat betekent dat je niet eerlijk kan zijn. Je zal een mening hebben maar die is totaal niet hoogstaand. Eerder zelfego gericht.


Reactie:
Normaal val ik niet over taalfoutjes, want wie beheerst de NL taal wel perfect? Maar iemand die mij op hoge toon naar opleiding en wiskundig inzicht vraagt, die stel ik een gelijkwaardige tegenvraag.

Wie is u? Ik ken geen Eduard. Heb ik je ergens op een forum op je teentjes getrapt, of heb ik je iets anders aangedaan? Waarom zou je mij op mijn initiatief, de website ufowijzer, aanvallen als het je niets interesseert?

Waar schreef ik hetgeen jij aanhaalt? Ik schrijf bijna elke dag wel wat, dus neem me niet kwalijk dat ik aan 1 zin niet kan zien waar jij het vandaan hebt, geef me de link en ik kan je van een gedegen antwoord voorzien.

Probeer wat duidelijker te formuleren, want er is namelijk geen touw aan vast te knopen wat jij in je eerste reactie bedoelde, dus geen wonder dat ik het wellicht verkeerd opvat.

En wat versta jij onder 'wetenschappelijk verstand'? We zien momenteel hoe het gros van de wetenschappers ons aan de rand van de afgrond heeft gebracht, daar zou ik niet trots op zijn.

Misschien een wijze les: intelligentie en wijsheid zijn twee heel verschillende gaven en gaan meestal niet samen. Vooruit, ik leg het even voor je uit: wetenschappers zijn heel intelligent, maar ontberen wijsheid, vandaar dat ze niet out of the box kunnen denken en dus halsstarrig vasthouden aan gevestigde theorieën. Vraag jezelf eens af op dat niet exact op jouw zienswijzen past.

Paul Harmans

Eduard 11-12-14 18:47:28

Hallo Paul.
Wat is jouw opleiding? Hoe hoog is jou wiskundig inzicht ?
Je schreef: Dag in, dag uit hangt men ’s
avonds voor de buis om de ellende in de wereld te bekijken met het
excuus dat men ‘op de hoogte wil blijven van het nieuws…’ Nou ik weer. Wat ald die fijne aliens van jouw aan het hoofd staan van de N.W.O. ? Omdat ook jij gemanipuleerd bent, kun jij niet meer je eigen intelligente mening vormen. En door de menselijke psyche verzet jij je tegen bovenstaande hypothese.
Omdat het niet meer in je eigenbelang is. Want jij zult nooit erkennen dat je op het verkeerde paard hebt gewed.


Reactie:
Hallo Eduard,

Wat is jouw opleiding? Hoe is jouw taalkundig inzicht? Je schrijft in een paar zinnen talloze fouten en onbegrijpelijke frasen. En ik kan mij niet herinneren ooit beweerd te hebben dat aliens aan het hoofd van de NWO staan. Waar ik op aandring is onbevooroordeeld onderzoek naar de herkomst van het UFO-fenomeen, omdat het fenomeen bestaat, wat de herkomst is dat weet ik ook niet. Dat je in mijn vertalingen diverse andere mensen aan het woord ziet komen met hun eigen meningen, dat kun je mij niet kwalijk nemen. Ik heb ook vaak beweerd dat ik elke oplossing voor het fenomeen zal accepteren als dat door 100% onbevooroordeeld wetenschappelijk onderzoek wordt vastgesteld. Maar een dergelijk onderzoek zal er nooit komen omdat mensen met dezelfde mind set als jou het blijkbaar allemaal zo wel weten!

Paul Harmans

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies