Anoniem 06-12-14 04:35:27

Laten we eerst onze buitenlanders begrijpen en accepteren. En elkaar niet ophitsen met rassen haat. Elkaar in eigen waarde laten. Onze oorlog zuchtig aard afleren{bereiken we niks mee) Onze aarde accepteren als ons thuis. En dan ons gaan richten op buitenaardsen. Buitenaardsen zijn intelligent genoeg om wel of niet te willen landen en zich bekent maken aan ons. Volgens mij vinden ze ons onbetrouwbaar en corrupt voor hun technologie. Want tot nu gebruiken we het om elkaar en onze planeet te vernietigen. Dat we willen bewijzen dat buitenaards leven bestaat is ok. Maar we moeten niet verwachten dat zei wat met ons op dit moment te maken willen. Als dat het geval was hadden ze hunzelf al bekend gemaakt. We moeten niet buitenaardsen willen enkel voor hun technologie. Maar om van ze te leren hoe wij met elkaar hier op aarde eerlijk veilig leefvorm kunnen scheppen met elkaar. Want laten we wel zijn. We kunnen echt beter! Want wat nu op aarde speelt is niks.

Willem 28-11-14 20:10:28

Ik wil je gastenboek niet misbruiken als forum Paul maar elke vorm van info is er één nietwaar. Reclame is een dooddoener, staat gelijk aan propaganda en geschiedvervalsing, veel websites maken hier misbruik van, main stream media ook. Het inspelen op de domheid van mensen, het genereren van inkomsten middels deze mogelijkheden maken het geheel tot een lachwekkend iets. Ik koop reclame af, ik betaal liever zelf en tracht zo de info zuiver te houden, kom op denk ik dan, wij zijn toch meer dan eet en koopmachines. Wij kunnen veel meer maar zijn het besef kwijt.


Reactie:
Ik wil ook geen reclame op mijn website, alleen heb ik mijn gastenboek via een ander en daarop komt reclame voor, maar zelf een gastenboek maken was toen ik met deze website begon nog niet zo makkelijk, dus vandaar. Nu opnieuw beginnen zou inhouden dat ik alle oude berichten kwijtraak.

Ik heb twee weken geleden getracht bij Niburu.nl (voorheen van Anton Teuben) via het contactformulier willen aangeven wat ik denk van een irritante banner die zij aan de onderkant van het scherm op en neer laten komen met reclame waar ze natuurlijk aan verdienen. Alleen hebben ze heel handig ervoor gezorgd dat je het contactformulier niet kan verzenden. Ik heb mijn commentaar toen maar onder een net gepubliceerd artikel gezet, dat hebben ze natuurlijk niet vrijgegeven voor andere bezoekers, maar ze hebben het wel gelezen. Het heeft natuurlijk niets geholpen, want Niburu.nl is geheel en al in de greep van geld verdienen. Misselijkmakend en zoals je schrijft is het misbruik maken van de bezoekers.

Paul Harmans

Willem 24-11-14 19:33:08

Tja die Middelkoop, een ieder moet zn geld verdienen nietwaar, niets wat hij te zeggen had is nieuw voor me, voor jou ook niet neem ik aan Paul. Maar goed, de media besteed aandacht aan het ufo fenomeen, ze zoeken de filmpjes wel uit,ik heb eigen opnamen van 10 tot 15 jaar terug die beter zijn,niet alleen van ufo;s maar van poorten e.d. regelmatig geplaatst,zonder resultaat,Ik heb reptiel in mn straat,zelfs Icke vond het te "eng",alles draait om geld en niets om waarheid.

Willem 21-11-14 13:39:42

Aardige lezing van W Middelkoop, de inleiding en andere verhalen zullen helaas nooit iemand wakker schudden, je hebt het zelf (net als ik) vele jaren getracht, maar het is niet mogelijk om het inzicht van een ander te veranderen. Gewoon omdat de interesse dan ontbreekt en wanneer de interesse er wel is, is het wakker maken niet meer nodig nietwaar. Het is als een evolutie proces, zo worden er steeds meer duidelijk, elke keer wordt er meer geopenbaard, maar dat houdt ook in dat het oude zal verdwijnen waardoor er geen vergelijkende "overwinning" zal zijn.


Reactie:
Je hebt gelijk Willem, de mensen die nu nog niet 'wakker' zijn, zullen dat ook niet worden, maar ja, het boodschapper spelen zit in mijn bloed en hoewel ik het in principe zat ben om te doen, blijft het toch kriebelen.

Jammer dat Middelkoop heeft aangegeven dat alleen het eerste deel van zijn lezing op Youtube mag, blijkbaar is hij bang dat zodra alles op Youtube staat er niemand meer naar zijn lezingen komt en hij de entree daarvan misloopt, ja, ja, op dat gebied is Middelkoop ook 'wakker', helaas.

Paul Harmans

Willem 06-11-14 15:03:12

Ufo D-Day, tja, wie zit er te wachten op erkenning van een overheid welke ons al decennia lang voorliegt? Wanneer je zelf weet dat ze er zijn die Ufo's e.d. heb je geen vrijbriefje nodig lijkt me. De reden waarom ze er zijn wordt een ieder vanzelf duidelijk wanneer je er maar lang genoeg mee bezig bent, je wordt er niet gelukkiger van, het is eerder deprimerend. Het barst van de poorten enz om ons heen, geen overheid verandert dat.

Willem 03-11-14 14:50:01

Wanneer je jezelf een beeld wilt vormen van de Oekraine en omstreken buiten de verhalen van de media om, hier ruim 70 webcams met uitstekend beeld..!!Scroll op de pagina ietwat naar onderen en maak je keuze, het is allemaal maar net hoe je met informatie omgaat nietwaar,http://www.livecamcroatia.com/kamere/istarska-zupanija/rovinj-atraktivna-web-kamera/

Willem 21-10-14 20:08:17

Ufo nostalgie in het Nederlands, misschien leuk voor wie het nog niet kent.
Deel 1 - http://www.youtube.com/watch?v=zU4TSLlqt2A
Deel 2 - http://www.youtube.com/watch?v=Mt_P24Bi5D8

Willem 15-10-14 15:08:13

"Ik ga sowieso verder met contact zoeken naar mensen die hier onderzoek naar Willem doen."
Leuke verschrijving, maar naar mij hoeft niemand onderzoek te doen hoor, ben al 57 jaar navolgbaar.

sunit 14-10-14 09:23:52

Dag paul.
Dat begrijp ik wel maar was het niet dat ik een gigantische ontdekking heb gedaan waar je stijl van achterover zal staan.
Mocht je toch geïnteresseerd zijn hier is mijn mail adres sunit.mdb@gmail.com
Ik ga sowieso verder met contact zoeken naar mensen die hier onderzoek naar Willem doen.
Ik hoor het wel.

Groetjes.

Sunit

sunit 13-10-14 23:53:48

Goede dag.
Ik zou graag contact met je willen.
Je geeft hier boven aan dat ik dat via de pagina contact kan doen maar die kan ik nergens vinden.
M.v.g. sunit


Reactie:
Sunit, ik heb het de laatste jaren zo druk met mijn websites gehad, dat ik er voor gekozen heb niet meer zoveel te mailen en aangezien er via de contactpagina zo'n 2000 mailtjes per jaar binnenkwamen, heb ik die pagina verwijderd, het spijt me, maar ik moet wel.

Groeten,

Paul

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies