Willem 07-10-14 22:14:39

De vee-verminkingen blijven een raadsel (evenals het Ufo fenomeen), waarom worden elke keer dezelfde delen verwijderd bijvoorbeeld? Bloed, hormonen daar kan ik mij nog iets bij voor stellen. Antwoorden zijn niet te krijgen, wie zou het ook moeten weten? Het gaat nog steeds boven onze pet en struisvogelen is nog steeds nummer 1. Je zou die veehouder maar zijn, kost je een vermogen en een antwoord is er niet of krijg je niet. Ik zie er niet snel verandering in komen en zelf komen we zonder feedback ook niet verder in het begrijpen van veel zaken.


Reactie:
Hallo Willem,

Diverse overheden weten beslist waar de daders moeten worden gezocht, maar ze weten ook dat ze daar geen enkele druk op kunnen uitoefenen. Het feit dat overheden helemaal NIETS doen aangaande de vee verminkingen, geeft al aan dat ze weten wat er gaande is, maar niets kunnen uitrichten. Als het zou gaan om aardse dierenmishandeling dan zou daar beslist grote aandacht aan worden gegeven en zou men de hulp van iedereen inroepen om de ogen open te houden en dergelijke, echter, niets daarvan, alles dat ze doen is stilzwijgen en de zaak belachelijk maken en onzinnige verklaringen geven als vervelende vragenstellers bij hen aankloppen. Maar ja, zolang de grote meerderheid van de mensheid die verklaringen voor zoete koek slikt verandert er niets!

Paul Harmans
ufowijzer

PS. Ik heb een banner naar je forum op ufowijzer gezet, op de Links pagina en op de Laatst Toegevoegde Artikelen Pagina (8 oktober). Ik kon geen mailadres op je forum vinden, dus zet ik het hier onder je reactie.

Paul

Willem 16-08-14 19:31:48

Beste Paul,Ik las je stukje aangaande Niburu van Teuben van 13-02-2014 en de daarmee gepaard gaande geldkwesties en zogenaamde overheids inmenging. Dat heb je goed uit weten te leggen, heb zelf nu een jaar of 8 een besloten forum (Willemsplace) aangaande Ufo's en aanverwante zaken en dat is ook eenmanswerk. Soms ben ik het ook beu maar dan blijf ik ook maar denken aan hen die zoekende zijn. Besloten omdat mensen daar hun eigen verhaal ook kwijt kunnen zonder aangevallen te worden, er is zoveel meer binnen en buiten onze eigen kleine wereld nietwaar. Je email burnout kan ik zeer goed begrijpen, je stopt er veel energie in maar jammer genoeg ontbreekt vaak de feedback en van jezelf herhalen wordt je ook niet vrolijker. Nogmaals bedankt voor al je werk.

Willem 08-08-14 20:32:46

Eindelijk heb ik al die oude berichten doorgelezen bij je topic aangaande historische Ufo's enz, prachtwerk Paul, echt indrukwekkend.

Willem 30-07-14 16:14:46

Er wordt wel eens verondersteld dat "ander" leven middels een voor ons onzichtbaar lichtspectrum functioneert. Maar, bedacht ik mij toen, waarom zijn er zoveel zaken waarneembaar op foto en niet met het blote oog? Welnu, volgens mij komt dat door het bewegen in een minimaal afwijkende tijdlijn, dit behoeft maar een 100ste van een seconde te zijn waardoor het andere en ons leven elkaar niet zien of makkelijk aan zouden kunnen raken maar wel aanvoelen. Met een camera op een bepaalde sluitertijd zou deze vertraging of versnelling er in principe voor kunnen zorgen dat het op een foto wel zichtbaar is. Is maar een idee maar het leek mij toch de moeite waard dit te vermelden. Prima site Paul, bedankt voor al je moeite.

Johan 20-07-14 09:48:04

Hallo,
Het lijkt alsof er nog weinig activiteit op deze website is.
Er is ook geen forum?


Reactie:
Zie mijn reactie van 2 juni op de pagina Laatst Toegevoegde Artikelen.

Een forum begin ik al helemaal niet aan, dat kost me de rest van mijn kostbare tijd om zoiets in goede banen te leiden.

Paul Harmans

H.A. Spee 27-06-14 12:57:42

WAT zijn ufo's en WAAR komen ze vandaan.Deze informatie is gewoon openbaar en voor iedereen vrij toegankelijk. Zie:www.share-international.orgwww.sharenl.org
Tipje van de sluier: Mars telt 9 miljard inwoners op etherisch niveau.

Dick Perk 02-06-14 21:22:23

Hallo Paul Harmans,
Ik heb je artikel gelezen over je e-mail-burnout, en als ik jou was zou ik de mensen die vragen stellen over ufo's doorverwijzen naar www.ufoplaza.org en zich aldaar aanmelden en kijken op het forum. Waarschijnlijk zijn de meeste vragen al beantwoord en als dat niet zo is dan open je een nieuwe topic. Ze hebben daar vrijwilligers die vragen kan beantwoorden. Dat ontlast jou een hoop werk die je beter kan besteden aan jezelf, je gezin en artikelen voor Ufowijzer E-Cat.


Dick Perk 17-05-14 08:57:55

Ik heb een uitgaanstip voor als je met kinderen iets leuks en interessant wilt doen. Van 14 juni tot en met 26 juni 2014 is er in het Teylersmuseum in Haarlem een tentoonstelling met als onderwerp: Buitenaards - De jacht op planeten.
Op 4 oktober is er een workshop voor kinderen over fantasieplaneten. Op 5 oktober is Govert Schilling aanwezig over Marsmannetjes en Hallo is daar iemand?

http://www.teylersmuseum.eu/index.php?item=72&page=60&lang=nl

WesleyK 15-05-14 10:06:51

Mooi om te zien hoe je die onoprechte interesse van de reguliere media aanpakt! Zoals die laatste knakker van nieuwsredactie.net Kijk wat hij als aanleiding geeft om meer te weten te willen komen, tjonge jonge, als dat je aanleiding moet zijn dan kan je maar beter naar Hollywoodfilms gaan kijken en je daardoor laten indoctrineren.

Tom 25-01-14 03:07:26

Ik weet zeker dat er buitenaards leven is, (zie mijn posting d.d. 02-11-11).Ik ben denk dat -als we contact hebben gehad met een buitenaards wezen- dit onze hersenen niet goed kunnen begrijpen; ik, mijn broer en ons kameraadje hebben een soort "blokkade" meegekregen; wat we alleen nog weten is: "We mogen er niet over praten". Dit was van cruciaal belang. Ik denk dat als ik alles weer opnieuw zou beleven met het volle bewustzijn, dat ik knettergek zou worden.@Paul Harmans, Ik kan het niet uitleggen, ik weet alleen maar dat ik er blij mee ben dat ik het niet meer weet.Ik heb geen angsten (misschien juist omdat ik het niet meer weet), en ik heb geen last van ontvoeringen en dat soort dingen, dat heb ik allemaal niet.Ik weet echter één ding zeker: er is iets gebeurd!Mijn broer weet het ook, af en toe praten we er over, maar dan duurt het niet langer dan 10 minuten.We weten het gewoon niet meer, behalve die opdracht: "Nooit over praten!"Maar hoe kan je ergens "Nooit over praten" als je niet meer weet waar je nooit over mag praten.Ik weet dat er een soort hypnose-therapie voor is, maar daar voelen wij niks voor.Ik heb er vrede mee dat ik er geen last van heb.

<< < 2 3 4 5 6 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 
Dit gastenboek maakt gebruik van cookies om relevante advertenties te kunnen tonen