Marc Sobierajski 12-02-05 19:23:30

Hoi

De site is op en top positief geworden.Heb nog iets gelezen over het Roswell-Insident,heb de documentaire ook 3/4 gezien.Voordat ik het artikel op jou site gelezen had vond ik het ook maar vaag en afleidend klinken,en toen heb ik het afgezet.Ik ben al sinds mijn 12de heel erg ge´tereseert geraakt in het UFO-fenomeen,ben ook zelfs ervan overtuigt dat wij niet alleen zijn.
Ben zelf woonachtig in Landgraaf (Limburg) en niet heel ver van mij woont een man in Heerlen (Limburg) die beweert dat daar UFO's overvliegen.Wij hebben daar ook kennissen wonen en ik had ook iets gezien,wat MR beschreef gezien te hebben,maar het bleek een AWAKS-Vliegtuig te zijn.Heb ook op internet gezien dat er tijdens de nieuwjaarsnacht 6 rode bollen boven en nabij helmond gezien zijn.ERG INTERESANT!!!

Marc.

PRem 11-02-05 21:47:21

Wat een opluchting een site te vinden zonder flikkerende, dansende of langsschuivende pulp, maar daarentegen zo handig bedienbaar als geen ander!
Je krijgt gewoon terug zin eens rond te kijken.
Proficiat, Paul,
vanwege de "andere Paul"

Karen Thissen 10-02-05 14:40:56

Dat ziet er mooi en overzichtelijk uit, Paul!
Veel succes toegewenst van Karen.

Dick Perk 10-02-05 12:24:26

Hallo Paul,
De vernieuwde UFOwijzer ziet er uitstekend en goed verzorgd uit. Geheel gewijd aan het UFO-fenomeen en ook aandacht aanverwante zaken zoals, astronomie en ruimtevaart en niet aan esoterische zaken zodat het geen allegaartje wordt. Op die manier is UFOwijzer serieus bezig.
Wat ik ook goed vind is dat het geheel Nederlandstalig is en buitenlandse artikelen worden vertaald zodat de geinteresseerden die de Engelse taal niet machtig zijn het toch kunnnen lezen.
Ik vind UFOwijzer ook erg gebruikersvriendelijk, het ziet er rustig en prettig leesbaar uit.
Alle lof voor de moeite die je er in steekt.


<< < 28 29 30 31 32
Zoeken
Terug naar homepage