circusvonk 12-10-06 21:30:15


hier ben ik, een beetje vroeg mischien, om je een heel fijn weekend toe te wensen. Maarja, wij gaan dan ook lekker ff een weekje vakantie vieren morgen.
dan nog een vraagje; wil je voor roelinka stemmen? via deze link kom je meteen op de juiste foto. Roelinka zou er heel erg blij mee zijn.ze kan namelijk een prijsje winnen ermee http://www.fruittellaland.com/site/photo.php?id=1987
alvast bedankt namens roelinka

Denise 22-09-06 15:40:59

Ik kwam je weer even een fijn weekend wensen...Hopelijk krijgen we niet te veel regen...!!!Weblog van een Dom Blondje
Windhondje
Metal Lady 666
Romeo En Julia
Denise's MSN Space

circusvonk 30-06-06 08:00:09


Eindelijk is het dan zover. de laatste werkdag, er staat ons een heerlijk zonnig weekend te wachten.
Dat wordt dus met de kont in het zwembad!!! Dat geld voor mij tenminste alleen als de verf droog is. Er wacht ons nog wel een klusje te doen. Maar we gaan natuurlijk ook relaxen.
Geniet er allemaal van

sonja 28-06-06 15:01:51


deze griet hier is toch maar mooi over. Het spande er om maar nu na al die inspanning is het haar maar mooi gelukt!
Ze kan het nu 6 weken rustig aan doen en ze heeft me bekloofd om dan wel goed haar best te doen vanaf het begin, zodat we niet weer in die spanning zitten. Wil je haar feliciteren? Ik weet zeker dat ze dat leuk zal vinden, want het was geen makkelijk jaar voor haar (en mij)
http://pinkladys.pimpstart.nl/
En voor jou een hele fijne dag verder
circusvonk

sonja 21-06-06 18:30:06


ik kom nog eventjes langs gespaced om jou voor morgen een hele fijne dag te wensen en met hopelijk wat beter weer dan dat het vandaag is geweest. Wat is dat wennen na al die mooie dagen die we gehad hebben!
knuffeltjes van het...

sonja en fernando 15-06-06 22:05:56


ik weet niet hoe het met jou is maar ik ben na die regenachtige dag echt wel toe aan het weekend. vooral omdat de weermannen ons een heerlijk zonnig weekend belooft hebben. Niet zo tropisch maar de ideale temp om heerlijk te luieren onder het genot van een bakkie leut. En ik ben mischien wel een beetje vroeg, maar morgen ben ik op weg naar het eibernest, dus alvast een heerlijk weekend en voor straks...slaap lekker!
knuffie van

sonja 07-06-06 22:07:12


hehe, eindelijk weer ff de tijd gevonden om achter mijn pc'tje te kruipen. het weer is super, eindelijk zomer! geniet van het zonnetje.
voor straks slaap lekker,fijne week nog verder.

/members/circusvonk
oh ja url van marilyn is /lovelymarilyn/
ze snapt het nog niet helemaal

sonja 31-05-06 20:01:24


hallo, ik kom je even snel een groet brengen. het is midden van de week dus bijna weekend weer.Dan gaan we lekker naar de camping om daar de pinksteren door te brengen. kijk er al naar uit mischien dat jij ook wat leuks gaat doen? in elk geval heel fijne pinksterdagen toegewenst. beetje vroeg, maar voor je het weet ben ik op weg naar eibergen en vergeten iedereen ff een fijn weekend te wensen
groetjes /members/circusvonk

Leyla 29-05-06 22:38:54


Hoi
ik ben terug van mooie weer naar slechte weer maar ik heb naast me wel een mooie weer meegenomen komt wel over een paar dagen mooie weer hoop ik.Ik ben naar Istanbul geweest had wel een mooie weer en heel leuke vakantie gehad ik ben ook naar TV programma's geweest en heel veel uit gestapt ik ben drie dagen geleden terug maar vanaf die dag ben ik erg ziek ik ben nu ook ziek maar ik heb mijn space vriendennen ook gemistik kon niet meer zo lang wachten tot ik helemaal beter word.En ik breng julie ook lekkere Turkse fruit en Turkse Raki

genet er van
mijn space

sonja en fernando 23-05-06 08:45:24


ik kom je even een hele fijne dag wensen ondanks al die regen die voorspeld is.
laten we er maar niet al te chagrijnig van worden, voor we het weten hebben we het gehad en genieten we weer lekker van het zonnetje in de tuin, of zoals wij op de camping!

dikke knuffel van ons
members/circusvonk
en natuurlijk van fernando ook een dikke knuffel, het jochie dat altijd vrolijk blijft wat voor weer het ook is!
members/fernando2002

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!