Bas 22-12-08 17:06:30

We hebben een heerlijke avond gehad in jullie sauna. Keurige ruimte, met een prachtig zwembad!

Wiebe en Natascha uit Leeuward 13-12-08 19:21:30

Bedankt voor jullie gastvrijheid! We hebben niet alleen heerlijk gegeten in De Amshoff, maar ook uitstekend geslapen in Peddel en zo. Ook het ontbijt, de zonnebank en de sauna waren heerlijk. Bedankt!

marola en jan 01-09-08 14:27:11

We hebben heel erg genoten van een prachtige tocht in jullie kano .Even vakantie in eigen dorp.
Heel erg bedankt Marola en Jan
De Amshoff

Chris Wilde 10-06-08 17:43:09

Thank you for making our stay so enjoyable, we really enjoyed it and hope to come back again.

joris 10-05-08 17:21:37

echt goed

ankie 20-08-07 10:59:58

Hoi Wilma en Inez,
We hebben genoten van jullie sauna en zwembad!
Heerlijk om zoveel vrijheid te hebben.
Bedankt voor jullie gastvrijheid,we komen zeker weer!

Groetjes, Stephan en Ankie

janne zevenberg 03-08-07 23:01:09

hoi Inez en Wilma,

Geweldig jullie site,het ziet er hardstikke verzorgd uit en nodigt zeker uit om eens te komen proberen,Bij Super de Boer in Annen vond ik julie folder en n.a.v. die folder ben ik eens op jullie site gaan kijken en enthousiast geworden en ik ben nog steeds een keer van plan om te komen sauna-en hahaha dat plan heb ik al jaren en wie weet nodigt peddel en zo mij nu nog meer uit.Heel veel succes en ik wens jullie een goede start en drukke zomer groeten van Janne.

Rinie 20-06-07 20:29:34

Heey hoi,
Hier mijn beloofde stukje.
Even vertellen hoe heerlijk wij, met onze twee kindertjes, hebben gekanood(dat is een gek woord). Het was echt Heerlijk. En de Service van Peddelenzo is echt Top. Heel erg Bedankt meiden!
Groetjes Wiesje, Rinie, Robin en Thomas

Daan 30-05-07 21:20:36

Hoi!! Nou Wilma en Inez, we zijn warm gemaakt hoor en komen zeker eens bij jullie aan!!!! sauna en zwemmen dan welte verstaan en misschien zelfs wel een overnachting! heb je mogelijk meer foto's?
doei Daan en Luc

SIentjo&Joyce 23-05-07 19:47:29

Een berichtje van een gastenstel. Zomaar ineens had ik een ingeving om bij "Peddel en zo", een overnachting met gebruik van prive sauna met zwembad te reserveren. Lekker dichtbij en in een mooi fietsgebied. Nou ja, van het fietsen kwam niet veel terecht het weer liet ons in de steek. De sauna en zwembad helemaal voor ons alleen. Wat was dat heerlijk, super ontspannend maar vooral VRIJ! Dat was voor ons een heerlijke nieuwe ervaring. Tussendoor gezellig een wijntje e.d. gedronken. We hoefden immers niet te rijden.We komen zeker terug om meer ervaring op te doen. De bedden waren precies goed en na een heerlijke nachtrust werden wij live gewekt door een haan die daar vrij rondliep. Bed & breakfast en wat voor een breakfast! Uitgebreid met verschillende soorten broodjes, crakers, beschuit, beleg en.... aardbeien uit eigen tuin en verse eieren van eigen legkippen. Dat was dus een breakfast/brunch. Wij kozen ervoor om gezellig bij de gastvrouwen en hun 2 lieve dochters te gaan ontbijten. Natuurlijk was het ook mogelijk om prive te ontbijten.
Advies: Als jouw relatie een oppepper of iets nieuws nodig heeft, moet je direct reserveren bij Wilma of Inez van "Peddel en zo"
Het waren fantastische 2 dagen bedankt meiden!

Liefs en groetjes,
Sientjo&Joyce

<< < 5 6 7 8 9
Zoeken
 

Nieuwe website laten maken?