Felix Wolswijk 21-12-20 16:01:23

Via via zijn wij in contact gekomen met Pets Dream. Wij waren namelijk op zoek naar een vogelkooi, type Montana Madeira 2. We hadden al via internet ergens anders deze kooi besteld en betaald, maar deze bleek niet meer leverbaar. Her en der nagevraagd, maar nergens meer te leveren. Overal kregen wij te horen dat het niet eerder zou worden dan maart voordat deze kooi weer leverbaar was. Toen kwamen wij uit bij Pets Dream, gebeld en direct een heel leuk contact met, naar later bleek, de eigenares. De passie voor dieren spatte er direct van af. Zij begreep dat wij eerst ons geld terug wilden van de vorige bestelling, maar was wel bereid de kooi voor ons te reserveren, zonder aanbetaling. Zaterdags zouden wij de kooi gaan halen, tot die tijd werd de kooi voor ons vastgehouden. Zaterdags in alle vroegte van Almere naar Geldrop. De rit was het zeker waard. Behalve dat de kooi natuurlijk al klaarstond, (weliswaar nog in de doos, maar de mensen van Pets Dream wilden hem ook wel in elkaar zetten, zodat wij hem beter konden beoordelen) hebben wij zeer uitgebreid en vakkundig advies gehad van de dochter van de eigenaar over de kooi, de inrichting en verzorging van agaporniden waar de kooi voor bestemd was. Ook zij sprak vol passie over het houden van vogels. Wij verlieten de winkel weer via achteruitgang omdat we daar vlak bij konden parkeren om in te laden (de kooi (30 kg) werd voor ons in de auto gelegd) en gingen met alle benodigdheden voor onze vogels terug naar Almere.

A.J.H. de Hoog 29-10-20 15:21:12

twee voerbakken besteld voor mijn Montana vogelkooi. bijna niemand kon deze los leveren.ik heb nog even gebeld voor de zekerheid en voor de maat. Zij gaven mij zeer goed adviesPets-Dream leverde de voerbakken zeer snel en zij zijn top. Zowel de voerbakken als Pets-Dream.!!
dank voor de snelle service.

Jacoline 12-07-20 23:23:15

Metalen loopwiel besteld voor witbuikegel. Dag later in huis, erg tevreden! Lang naar gezocht en eindelijk gevonden bin Pets-Dream.

Brom 30-04-20 10:51:32

Gisteren woe 29 april 2020 een nieuwe Montana vogelkooi gekocht bij jullie winkel in Geldrop. Van tevoren telefonisch al zeer goed voorgelicht en gisteren in de winkel ook weer. Mensen met verstand van dieren en zeker in ons geval van Valkparkieten. Het enthousiasme en de hobby spatten er vanaf, daarvoor komen wij graag naar Geldrop gereden. Bedankt voor jullie raad en enthousiasme, top !

Marjolein 14-06-19 14:53:10

Gisteren heb ik (pas) mijn bestelling ontvangen! De bestelling die ik op 21 mei 2019 heb gedaan bij jullie.
Inhoud pakket:- mandje voor de knaagdieren- grote snackbar voor de knaagdieren
Beide artikelen zagen er goed uit en onze knaagdieren en wij zelf zijn er erg blij mee.
Toch heb ik 2 verbeterpuntjes...1. Mocht de bestelling in de toekomst bij mij of anderen meer dan 10 werkdagen duren, stuur dan even een e-mail naar de klant. Zo weet de klant dat jullie hem/haar niet zijn vergeten en er toch nog mee bezig zijn. Ikzelf heb gekozen om te wachten en had ik na dit weekend mijn pakket nog niet ontvangen, dan had ik jullie zelf een e-mail gestuurd of erachteraan gebeld. Voor mij was de reden om nog niet te mailen of te bellen, omdat ik weet dat er ook nog feestdagen tussen zaten. (zelfs met de feestdagen ertussen duur het langer dan 10 werkdagen). Maar in mijn gedachte vroeg ik me wel af of jullie mij niet vergeten waren.2. Als artikelen in een gescheurde doos zitten, kun je voor de netheid van de klant de artikelen nog beter verpakken in een nieuwe doos of plastic zak met alle toebehoren. Helaas ontving ik de snackbar in een gescheurde doos. De snackbar zelf was gelukkig heel.
Klaas 01-05-19 14:23:40

Mineralen-zitstokje voor valkparkieten besteld. Super!
Heel tevreden

marleen 13-02-19 08:43:42

beste pets dream.ik heb zaterdag 9 februari bij jullie een montana kooi platinum gekocht.jullie hebbe hem zelfs die avond nog gebracht vanuit winkel nuenen.gemonteerd en al.er zaten zelfs 2 voederbakjes bij.ik krijg het niet voor mekaar om review te plaatsen onder website.dus doe het nu even op deze manier.de kooi is SUPER en Perfekt voor mijn 4 grasjes.zij zijn er ook blij mee.hij staat perfekt in de woning.en hij is heerlijk ruim en groot.kan de familie nu ook gaan uitbreiden naar 6.ben erg blij met de info die u me gaf in de winkel.dit is een kooi die voor altijd blijft.
zeer parkiet vriendelijk door de horizontale tralies rondom.1 vogeltje vliegt slecht.maar die klimt nu met veel plezier overal op.
bedankt voor jullie inzet.ik kom gaag in jullie winkel.altijd aardig.en leuke spulletjes om in te richten.
groetjes marleen
levi lotje kiko en nikky.

Irene Baars 29-09-17 22:22:25

Zeer goede service fijn contact per telefoon alles Keurig op tijd bezorgd !mevr Baars

Jacqueline 09-09-17 17:04:10

goede service, ik had mijn gegevens niet goed ingevuld.Kreeg ik eerst een telefoontje, dat mijn adres niet klopte.Ook werd er aangegeven dat de kleur van het vogeltuigje, niet leverbaar was.Nu een nog mooiere kleur, voor mijn rose kaketoe.
Helemaal HAPPY☺️

Merel 21-05-17 19:14:03

Lieve Bianca,
Hier een berichtje namens Merel.
3 maart werden er 2 hele lieve konijntjes geboren (Peppie en Rosa) bij jou thuis, de konijntjes die ik zou krijgen. Elke week kreeg ik leuke fotootjes toegestuurd met een berichtje hoe het met ze ging. Op deze manier kon ik er echt naar toe leven en mij goed voorbereiden op hun komst. Ook mocht ik een keertje langskomen om de kleintjes te ontmoeten en te knuffelen, erg fijn! Na 7 weken mochten ze met mij mee met een lading info en benodigheden.
Inmiddels zijn ze 11 weken en groeien ze als kool)) Ik wil je nogmaals bedanken en hoop dat je op deze manier nog meer kindjes blij kan maken met konijntjes (en andere diertjes).
Groetjes Merel en de konijntjes

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies