LesFaussy 27-04-18 08:24:55

Buy Vigara Online [url=http://cialicheap.com]online cialis[/url] Blepharitis Keflex Or Minocyline Online Pharmacy In Canada

C.Meijer 10-12-13 15:04:54

Een mooie Site met waardevolle herinneringen.
Mijn vader heeft met Phoa optredens gedaan in de jaren 1950-1959 voor het comité van Amsterdam voor langdurig zieken in het W.G. En heeft van hem leren goochelen. Ik kan mij nog helder voor de geest halen toen Phoa bij ons thuis is geweest. Wat ik echter mis is een vermelding of artikel in Wikipedia over hem. Ik hoop dat de beheerder van deze Site dit oppikt en een artikel in Wikipedia plaatsen over Phoa. Hij hoort daar zeker in te worden vermeld.

Tineke Williams-Groenenboom 17-12-08 21:42:32

In een opwelling zocht ik vandaag naar Phoa op internet. Wat jammer dat hij er niet meer is. Ik voel grote dankbaarheid dat ik hem heb gekend en zoveel van hem meegekregen. Dit jaar ben ik, na 30 jaar, weer begonnen met Martial Arts, en ervaar ik tot mijn grote vreugde dat ook mijn lichaam nog veel heeft onthouden van de geweldige lessen van Phoa op de Mimeschool (1977 - 1980). Deze site vind ik erg mooi en het deed me goed om via alle verhalen over Phoa weer even helemaal terug te zijn in de tijd dat ik een van zijn leerlingen was. Dank!

Carl Sterba 13-04-08 08:37:09

Dear all it gladdens my heart to see a site for phoaat last.I had a chinese stage act as a teenager andremember well phoas appearance on the david nixon showin 1977 in later years i looked at phoas work toinspire my own performances.I purchased The SeasonsTrilogy and managed to speak to phoa through hisfriend bill who liased with internationalmagic,Between them they managed to get me phoas finalpart of his work.Having this website is a true tribute to the man.I wassaddened by his passing.but he left us a wonderfullegacy for young and old magicians.He was a truemaster of his art of i believe in later years wasnever appreciated as he should have been.Well done toall of you for allowing us to watch phoa once again.My very best wishes to his wife and familyCarl Sterba

Anja en Rens Hendriks 25-12-07 23:23:41

Beste Emerald,

Leuke frissen en heldere site of liever gezegd een pracht document heb je er van gemaakt.
Zeer uitgebreid en overzichtelijk.

Groetjes Anja en Rens Hendriks

Rob van Reijn 22-10-07 23:22:42

Grote man en meester Phoa
Met grote bewondering en vriendschap
Je hebt niet alleen voor mij maar voor velen veel betekend
Rob van Reijn

veronica 21-09-07 14:35:18

Dank aan de makers van deze mooie over Phoa.
Voor mij een zo'n belangrijke leermeester op de mime/theaterschool.
Ook werk ik nog steeds met principes die hij ons leerde.
Fijn om hem terug te zien op deze erg mooie site nogmaals dank. veronica

Ger Moeton 14-09-07 09:41:22

Familie Phoa,
Ik heb bijzonder genoten van de site die jullie hebben gemaakt over Phoa. Vooral van zijn goochelacts, die ik minder kende, dan zijn leraarschap Tai Chi, boeide mij de ontwikkeling van die acts in de tijd. Ik heb als stafmedewerker van het Instituut voor Dramatische Vorming Phoa jarenlang meegemaakt als trouwe en kundige docent die heel belangrijk is geweest voor de ontwikkeling van de Tai Chi in Nederland. Een waardig document !

kh 02-09-07 15:07:02

Beste Emerald,
wat een prachtig document! Leuk te lezen over jouw vader en over oom Harold.
Voor mij is ook onze gemeenschappelijke geschiedenis erg interessant!
Hartelijke groeten,
Khee Hian

Jelle Blouw 28-08-07 23:41:26

Beste Emerald,
Een prachtige website, ik weet inmiddels dat je er heel veel mee bezig bent geweest om dit zo te krijgen.
Leuk om wat meer van de vader te weten,het was vast een bijzondere man, tijdens onze gesprekken op het werk kun je al enthousiast en vol trots over hem vertellen, leuk om dit zo te lezen, complimenten.
Succes verder met de website.
Groet, Jelle

1 2
Zoeken
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!