Don 30-12-20 13:32:23

Mooi gastenboek.

 janine 15-10-20 21:12:33

Super website is dit.

bert gosink 07-09-18 16:21:15

goedendag mijn naam is bert gosink en ben sinds 2 maanden weer terug in nieuw balinge woon in de kievitstraat nummer 17 samen met mijn zoon quinten ikzelf ben 40 jaar en quinten is nu 16 en mijn andere 2 kinderen wonen bij mijn ex.
maar nu even een vraagje ik ben dol op een potje darten en nu zie ik dat er hier geen dartvereniging is en weet wel een aantal mensen die wel een pijltje zou willen gooien is er een mogelijkheid om weer een dartvereniging op te richten hier in het mooie dorp graag hoor ik van u

 Jesse Bosgraaf 05-10-17 12:05:04

Dag Plaatselijk Belang "De Vooruitgang" Nieuw-Balinge,

Kunnen wij binnenkort ook een keer langskomen om een toelichting te geven over het Norwell concept (gericht op vitaliteit binnen de gemeenschap d.m.v. gratis en toegankelijk sporten voor iedereen) en om hierover met jullie van gedachten te wisselen over de mogelijkheden in Nieuw-Balinge?

Met vriendelijke groet,

Jesse Bosgraaf
Project Coördinator Norwell Outdoor Fitness BeNeLux
E: jesse.bosgraaf@norwell.nl

 Jesse Bosgraaf 05-10-17 12:04:46

Dag Plaatselijk Belang "De Vooruitgang" Nieuw-Balinge,

Kunnen wij binnenkort ook een keer langskomen om een toelichting te geven over het Norwell concept (gericht op vitaliteit binnen de gemeenschap d.m.v. gratis en toegankelijk sporten voor iedereen) en om hierover met jullie van gedachten te wisselen over de mogelijkheden in Nieuw-Balinge?

Met vriendelijke groet,

Jesse Bosgraaf
Project Coördinator Norwell Outdoor Fitness BeNeLux
E: jesse.bosgraaf@norwell.nl

 Niels Steenstra 23-11-16 11:55:18

De Rijdende Popschool: ook in Nieuw Balinge?

Dankzij het initiatief ‘Kinderen Maken Muziek’ van het Oranje Fonds is De Rijdende Popschool sinds dit jaar ook actief in Midden Drenthe! Wij doen op basisscholen van kits Primair projecten om kinderen enthousiast te maken om samen muziek te maken.Deze week sluiten wij bijvoorbeeld een project af op OBS Meester Sieberingschool met een presentatie. Ons doel is om dit een vervolg te geven in de dorpen in Midden Drenthe en dus ook graag in Nieuw Balinge . Daar hebben we echter wel een beetje hulp voor nodig van het dorp!

Van het dorp vragen wij vaak een bijdrage in de vorm van een gratis oefenruimte en hulp bij PR-activiteiten. Maar in overleg kunnen we ook naar andere oplossingen zoeken om de samenwerking vorm te geven.

Lijkt een Popschool in Nieuw Balinge je een leuk idee en heb je een paar uurtjes tijd om ons te helpen bij de opzet hiervan? Neem dan contact met ons op!

De Rijdende Popschool is er voor iedereen vanaf 8 jaar (ook volwassenen kunnen meedoen!). Word jij de nieuwe gitarist, basgitarist, toetsenist, drummer of zanger uit het dorp? Je speelt samen met anderen in een bandje en je word begeleid door een professionele muzikant/bandcoach. Wij rijden het dorp binnen met instrumenten en apparatuur, dus het is niet nodig om dit zelf mee te nemen! Ervaring op een instrument is niet nodig en je hoeft ook geen noten te kunnen lezen.

Ook zouden wij graag eens met Plaatselijk Belang en/of de Buurtacademie om de tafel om te kijken of we kunnen samenwerken om de leefbaarheid van Nieuwe Balinge een beetje groter te maken.

M.v.g. Niels Steenstra

Meer info:

www.derijdendepopschool.nl

https://derijdendepopschool.nl/de-rijdende-popschool-in-drenthe-dankzij-kinderen-maken-muziek/

Geke 14-04-14 11:11:14

Steeds meer ooievaars laten zich zien in ons prachtige dorp. Zelfs nesten die al bewoond lijken te zijn?
Het plaatsen van ooievaarsnesten lijkt de bekende vruchten af te werpen.
Wat is het fijn wonen hier!

Geke 11-10-13 16:12:52

Ooivevaarsnest is helemaal
Leuke foto's ook!

José 20-09-13 00:29:15

De culturele uit dag in Midden - Drenthe was geweldig leuk. Het voormalige Munitiedepot was een prima locatie om allerlei culturele uitingen te realiseren. Ruimte genoeg en gezien het slechte weer noodzakelijk! Ondanks de regen zijn er volgens de verkeersregelaars tussen de 2 en 3000 bezoekers geweest? Maar dat is natuurlijk GEWELDIG! DANK aan de Stichting Podia die deze dag heeft geregeld met zoveel optredens en workshops voor ieder wat wils. Grandioos.
Wellicht voor herhaling vatbaar?
De organisatie van dit jaar krijgt wat ons betreft een groot COMPLIMENT!

 dick bouwmeester 03-12-12 21:05:59

Hallo nieuw Balingers wij willen iedereen bedanken voor de afgelopen jaren dat we in NIEUW BALINGE het onderhoud van het dorp en sportvelden mochten doen HELAAS gaat er veel veranderen en is het voor ons HEEL onzeker hoe het verder gaat in 2013 toch willen we iedereen BEDANKEN voor de leuke REACTIES EN ATTENTIES GR DICK BOUWMEESTER RINI BENJAMINS TAMMO SMIT iedereen PRETTIGE FEESTDAGEN en EEN GELUKKIG 2013

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies