Nico 20-03-22 11:20:13

Ik wil graag, mede namens mijn echtgenote onze ervaring met de opvang van onze lieve Jack Russel Max hier vertellen.
Max is 18 jaar geworden, en op 16 maart overleden. Hij is 10 jaar lang met regelmaat te gast geweest bij pocahondas Amsterdam, en is daar altijd liefdevol verzorgd geweest. Alle medewerkers waren dol op hem, en de laatste maanden kreeg hij zelfs een speciale behandeling omdat hij zo oud was. Monique en haar medewerkers waren even bedroefd als wij toen hij overleden was.
Wij zijn hun bijzonder dankbaar dat ze alles hebben gedaan om hem een rustige en fijne oude dag te bezorgen.
Hulde !!

Denise Biesterveld 27-07-20 12:43:06

Denise Biesterveld beveelt Dierenhotel Pocahondas Locatie Abbenes aan: "Lieve mensen die mij in een enorm moeilijke tijd hebben geholpen met een stage voor mijn opleiding. Nog steeds dankbaar!"

Marjolein 05-03-20 14:26:06

Naar aanleiding van de berichten in het nieuws, terwijl wij op vakantie waren en onze hond bij Pocahondas, kneep ik hem toch wel een beetje. Echter mijn hond komt daar al jaren en natuurlijk vind hij het niet leuk als ik hem weg breng want het is niet zoals thuis maar mijn hond doet het helemaal prima daar (en het is geen makkelijke hond). Toen we haar na de vakantie ophaalde (3 maart 2020) zag ze er prima uit en goed weldoorvoed! In al die jaren is ze nog nooit ziek of verwaarloosd thuis gekomen, wij zijn dan ook tevreden en kunnen ons (tot nu toe) totaal niet vinden in de negatieve berichtgeving.

Oriana 26-09-19 12:29:43

In Mei 2019 heb ik de hulp van Amber ingeschakeld, omdat onze 2 honden niet meer samen in één ruimte konden zijn. Na wat goede en duidelijke tips, hebben wij dit uitgevoerd en we zagen gelijk verandering in de omgang met elkaar. Na 10 dagen waren de hondjes weer als van ouds en weer de beste vrienden. Wij zijn veel te weten gekomen door Amber, zij heeft ons echt geholpen en we gebruiken haar tips nu nog in het dagelijkse leven. Ook vond ik het heel fijn, dat we snel contact hadden en veel interesse werd getoond, zoals een maand later nog even vragen hoe het met de honden gaat. Dit vind ik erg professioneel. Stel wij hebben weer hulp nodig zou ik zeker Amber weer als eerste contacten. Erg vriendelijk en meedenkend. Wij zijn helemaal happy! Dank Amber, ook namens Chuck en Levi!

Rozanne 04-09-19 11:10:15

Beste verzorgers, ik wil jullie nogmaals heel hartelijk danken voor de goede zorg en aandacht van mijn witte herder Summer! Het was zo fijn om een appje te ontvangen met een update, met foto's, dat geeft zo'n rustig gevoel wanneer je op vakantie bent. De betrokkenheid van jullie verzorgers, de aandacht en liefde voor de dieren, het plezier, dat is heel mooi om te zien! Summer kwam super blij terug. Ze zag er goed uit. En daarvoor wil ik jullie heel erg bedanken!! Groetjes Rozanne en Summer

Ziva 26-03-18 18:01:04

Vandaag is Ziva voor het eerst een dagje op bezoek geweest in Abbenes.
Het wen-dagje werd een verwen-dag, ze deden iets lekkers door haar voer zodat ze toch wat at. Doordat ze terughoudend is naar vreemde mensen was het even aftasten maar in Skipper had ze een maatje gevonden. We hebben nu een wen-nachtje geboekt. Als dat weer zo goed gaat hebben we een fijn adresje achter de hand waar we haar met een gerust hart achter kunnen laten.
Bedankt!!


Tessa 16-03-17 19:32:19

Wat een super leuk feestje ! Namens onze dochter Lily (10 jaar) en haar vriendinnen bedankt voor de leuke begeleiding en de fantastische middag!
Ze hebben genoten en 'het was het leukste feestje ever....' zeiden de meiden zelf!

Top!

Thea Kist 20-09-16 09:31:59


Thea Kist‎Dierenhotel Pocahondas Locatie Abbenes


17 uur ·

..
Onze twee hondjes komen al jaren bij Pocahondas en de afgelopen paar jaar in Amsterdam. De dames (en heren) en het pension hebben wij altijd al vertrouwd, maar afgelopen zaterdag was toch wel heel bijzonder.

Wij hadden onze honden gewassen en gestreken opgehaald uit het pension en liepen naar de auto. Onze oudste hond is 14 en heeft veel uitval aan haar achterpoten en last van artrose. Zij wilde een plasje doen in het gras naast de boerensloot. Helaas zakte zij door haar achterpootje en rolde de sloot in. Er even bij vertellend dat de waterkant hoog en diep is.

De medewerkster hoorde mijn paniek, en één van de medewerksters (helaas weet ik haar naam niet) aarzelde geen moment (terwijl ik nog paniekerig aan de waterkant stond) en ging de sloot in, aangezien onze hond geen kracht heeft om er zelf uit te komen. Ik wil haar dan ook enorm bedanken voor de snelle reactie en het houden van het overzicht.

Daarna hebben de medewerksters haar weer even in "de badkuip" schoongespoeld.. Super geregeld..

Nogmaals dank en een pootje en lik van Bilou....Atie Boezer 18-09-16 08:33:52

Joep komt sinds april 2015 wekelijks naar de dagopvang in Amsterdam en af en toe een weekendje en tijdens vakanties. Hij vindt het er geweldig! Bedankt alle lieve medewerkers die zo goed voor hem zorgen. Binnenkort gaat hij weer een week, wij gaan met vakantie maar voor hem is het ook vakantie 😄

Jules 16-06-16 10:12:08

Onze hond is hier al verschillende keren geweest. Erg goed bevallen. Groeten Jules 0626856517

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies