Manu Trompet 15-02-08 20:37:23

Awel, Marc, knap werk! Als deze site nog wa veel bezoekers gaat krijgen, dan zitten we binnenkort met 100 muzikanten want zeg nu zelf: die sfeerbeelden, da moet wel volk trekken hé!

PS: nu snap ik wat ge met die verdomde code wil zeggen, ik kreeg mijn berichtje maar nie door hé

Flip carnaval 14-02-08 22:36:54

Marc, dat heb je weer goed gedaan hé...
Ik had nu wel gedacht dat sommige foto's voor censuur vatbaar waren, maar jij denkt daar blijkbaar anders over
Het is en blijft altijd plezant bij de Pollekes.
Aan alle Pollekes veel succes voor het concert van zondag!!

Tania 14-01-08 12:58:44

Beste Pollekes,
Graag wou ik even vermelden dat ik me echt geamuseerd heb op jullie teerfeest. Zeker de moeite om nog eens over te doen.
Ook proficiat aan de nieuwe trommelaars voor hun prestatie deze zaterdag. Stappen en spelen tegelijk is niet zo vanzelfsprekend.
Wel, ik kijk al uit naar de volgende uitstap. En aangezien ik beloofd heb aan Patrick (en ik nooit een belofte breek )speel ik mee in Tirol. Ik zal mijn Duits dus maar beginnen oefenen.
Vele groetjes en tot binnekort.
Tania

Beursvriendin 11-11-07 21:57:39

Wij, de leden en medewerkers van de Orde der Beurvrienden willen langs deze weg de Pollekes bedanken voor hun bezoek aan onze tentoonstelling ter gelegenheid van ons 11-jarig bestaan.

Vlaeminck Gert 14-10-07 11:58:21

Beste collega’s muziekliefhebbers,

KFO Volksopbeuring Massemen presenteert u "EXCALIBUR over koningen, ridders en ... " op zaterdag 17 november om 20u in CC NOVA te Wetteren.

Een productie met hedendaagse muziek, woord en toneel over de Sage rond het zwaard Excalibur. Zo kan u horen hoe de moderne componist het middeleeuwse verleden aanvoelt en verklankt. Dit uitzonderlijke project krijgt medewerking van het thebaanse trompet-ensemble “intrade” uit Brugge, de Gentse Keizer Karel Stichting, doedelzakspelers, jongleurs “Pisterie”, muziekensemble “Cannamella” uit Mortsel, blokfluitensemble “Consorzio dolce” uit Izegem en de klassen toneel en woord van de Wetterse Academie.
Een half uur voor de voorstelling aanvangt wordt u reeds ondergedompeld in de middeleeuwse sfeer met muziek, jongleurs en figuranten. Koning Arthur en zijn gevolg heten u welkom.De gemeente Wetteren ondersteunde dit project.
Ticketverkoop en reservaties via info@volksopbeuring.be of 09/368 05 06.
VVK € 10 - Kassa € 12; met sympathisantenkaart € 10 - Tot 12 jaar gratis.

Pepe 24-09-07 16:04:07

Na een kort nachtje (branweer) toch de fotos bekeken. Ziet er goed uit he.
Als je ziet wat er momenteel in onze fanfare gebeurt: Nieuwe leden, uitstap Tirol, webstek met fotos, en wie weet wa nog allemaal???
Kan ik alleen zeggen zoals da lieke
"wij zijn goe bezig, ook al zeggen sommige van nie".
Grtz Pepe

Marc 24-09-07 15:29:50

Ik wil graag ons drumkorps danken voor hun wekelijkse inzet en doorzettingsvermogen. Onze nieuwe leden Bram, Wesley, Christiane en Maaike heet ik van harte welkom en wens hun veel succes toe is ons drumkorps. Doe zo verder.

Anja 05-06-07 14:35:46

Hallo Pollekes. Van harte proficiat met jullie rondgang naar aanleiding van Kieldrecht Kermis. En in eerste plaats vooral de Drumband natuurlijk. Voor hun eerste keer hebben ze het meer dan goed gedaan. Een dikke pluim verdienen ze. Maar we mogen natuurlijk Filip (notenleer) en vooral Marc (slagwerk)niet vergeten te vernoemen. Deze mensen verdienen alle lof voor hun tijd en energie die ze opgeofferd hebben voor de Drumband.
Ik zou zeggen: Doe zo verder !! Jullie zijn goe bezig!!! GRTJS (een fiere mama)

Marc Van Hoylandt 05-06-07 12:46:10

Beste bezoekers, vanaf nu kan je ook een bericht posten, een vraag stellen, enz...
De Koninklijke Fanfare Leopold- & Albertisten kijken uit naar jullie berichten.

1 2
Zoeken
Terug naar homepage