Simone de Gruijter 12-08-19 23:29:04

Ook wij hebben deze week onze dochter van 6 jaar voor het eerst een les laten meerijden. Fay vond het echt helemaal super! Ze mocht op Christa en die was heel leuk en luisterde goed, ook al deed onze dochter in het begin maar wat..... Ook de juf was super lief en in het begin liep er een ander meisje een rondje naast Fay mee omdat ze het nogal spannend vond. Lieve meiden lopen daar rond en het was wel ietsje druk, maar wij vonden alles juist erg overzichtelijk! Volgende keer zeker weer!

Carin 19-07-19 21:46:35

Strandrit bij Ponyhof Aagtekerke was fantastisch!
Website met uitstekende informatievoorziening; snelle reacties op mijn vragen via de mail met specifiek voor ons aanvullende informatie, tot in detail.
Vervolgens goede tijdsplanning en het kiezen van de paarden die goed bij ons passen. Heel aardige en ervaren begeleidster (Ellis) hield in de gaten of we het tempo aankonden, was heel flexibel in het op maat aanpassen van de rit aan de groep. Ook heeft ze een fotostop gemaakt en van alle groepsleden mooie foto’s gemaakt (op eigen telefoon). Dus naar huis met mooie herinneringen aan een fantastische strandrit!

Lenthe 30-12-18 19:16:45

Vandaag een super leuke strandrit gemaakt! Dit was mijn eerste strandrit ben heel fijn begeleid en kom zeker nog een keer terug.

Lisa 31-07-18 10:30:21

Net terug van een super leuk ponykamp. We hebben echt zoveel leuke dingen met de pony's gedaan! De strandritten vond ik het leukste, we mochten echt super diep de zee in!! Ook het zwemmen met de pony's was gaaf, we gingen 1 keer overdag en 1 keer met zonsondergang! Ze hebben daarvan echt SUPER mooie foto's gemaakt!!! Ik ga er zeker 1 op canvas vergroten! We moesten ook om de dag 1 kruiwagen poep uit de wei scheppen!! Haha, dat was grappig, die kruiwagen van mij is 2 x omver geduwd door Bonnie!!! Verder was het ook een hele leuke groep en vooral met de begeleidsters hebben we echt zo gelachen!!! Die zijn zelf volgens mij ook een beetje prettig gestoord hoor!!! (moet ook wel met allemaal gekke meiden op kamp!!) O ja... ook nog echt SUPER mooie springfoto's!! We mochten best hoog! Nou.... ik kan nog wel heel veel schrijven, maar het was gewoon in 1 woord FANTASTISCH!!! Ik hoop dat ik in de herfst nog een keer mag en anders ben ik er zeker volgend jaar weer!!! x Lisa

Tamara 24-04-18 17:39:20

Vorige week 2 strandritten gemaakt, 1 op Mr. Grey en 1 op Don. Wat een super brave, maar geen saaie, paarden zeg!! We gingen ook best ver de zee in en we hadden echt een super leuke dame die voorop reed! De paarden stonden lekker buiten en er stond genoeg eten voor ze.... Mr. Grey was best dik dus die mocht ik gelijk weer buiten zetten en Don kreeg nog nat biks, ik denk slobber ofzo. Daarna mocht ik hem nog even later grazen in de volle gras wei. In de zomer zijn we weer in Zeeland en kom ik zeker weer een rit maken! Echt een aanrader dus!

Eefje 31-10-17 15:28:40

vorige week echt een super leuke strandrit gemaakt op Polly!!! Dat die nog niet op winterstalling is snap ik niet!! Dat is echt de leukste van allemaal!!!! ik hoop volgend jaar!!!! We gingen lekker diep door het water en ook best wel snel!!! De begeleidster was echt super chill!!!! Ik hoop dat ik in de kerstvakantie weer mag!!!! En natuurlijk op ponykamp mag! Super leuk dat PONYHOF!!!!!!

Sarah 01-08-17 15:26:29

Gisteren een super leuke rit gemaakt over het strand! Lekker in galop door het water! We reden op Bijou en Blacky en die waren super leuk!! We hadden ook een hele leuke begeleidster! Volgend jaar mogen we misschien bij het Ponyhof op ponykamp!!! We hebben daar nu al zin in!!!!

famke 18-06-17 18:03:31

hoi flo en an ik ga ook op kamp dan hebben julie insta?fb? dan kunnen we daar verder appen xoxo groetjes famke.

Flo & An 25-04-17 14:27:46

haaayy wij zijn gister op strandrit geweest en het was super leuk ik ( Flo ) zat op Stip super lieve pony die je wel goed moet aansporen ( zadel is wel beetje hard ) en An zat op Quiny, ook een hele leuke pony die graag galopeerd maar wel makkelijk in te houden is Het was echt SUPER
laat het weten als je ook op ponykamp gaat van 9 t/m 15 juli naar darco
xxx Flo en An

tessa 20-04-17 12:02:31

Het was echt super gaaf!!! Gisteren een strandrit gemaakt op Balou!! Super leuke snelle pony, maar ook goed in te houden! We hebben door het water gegaloppeerd en er Was ook een kleine witte shetlandpony mee, Eddie, en die ging ECHT super ver de zee in, gewoon bijna zwemmen!! We hadden een hele leuke begeleidster, volgens mij was ze Duits maar ze sprak super goed Nederlands!!! Ik hoop dat ik snel nog een keer mag!!!

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer bezoekers op je website? - Webhosting € 1,95 per maand