Liv 24-08-21 22:03:23

Wat een geweldige ervaring moet zijn is een geweldige ervaring gebleken. Waarbij de veiligheid van ruiter (in dit geval een meisje van 10) en paard voorop staat wordt er een beleving van gemaakt. Enthousiaste eigenaresse en meiden die vol passie helpen.
Een meisje in tranen van blijdschap dat haar droom uit mocht komen voor ons echt een herhaling waard.

Kiki 18-01-21 16:02:10

Ik ben afgelopen jaar op ponykamp geweest, strandritten gemaakt en een pony op winterstalling gehad. De communicatie was altijd heel goed. En ze zijn heel aardig. De kampen zijn mega leuk en gezellig! En met strandritten mag je altijd lekker galopperen. Ze hebben ook hele leuke pony's en er is er altijd 1 die er bij je past.

Jana 03-10-20 17:44:31

Ik ben ondertussen al 6x op kamp geweest op ponyhof en vind het elke keer opnieuw FANTASTISCH. Z'n leuke paarden, altijd leuke leiding en super toffe activiteiten. Ik ben van plan om volgend jaar opnieuw 2x op kamp te gaan en ben nu al aan het aftellen

Karen 27-08-20 15:20:08

Gisteren hebben mijn dochters, twee vriendinnen en ik een strandrit gedaan. Het was heerlijk! Toffe paarden, leuke begeleiding en weer een ervaring rijker. Dit is zeker voor herhaling vatbaar

Saskia 15-07-20 16:00:33

Ich bin durch den Ponyhof nach langer Zeit wieder ans Reiten gekommen. Seit einigen Jahren komme ich immer wieder in den Ferien und habe in der Zeit nicht nur viel gelernt, sondern auch viele Stunden mit den Pferden verbracht, sei es beim Striegeln und Satteln oder beim Schmusen auf der Weide. Es gibt dort so viele reizende Pferde, sie sind entspannt, lieb und schmusig.
Und das liegt mit Sicherheit auch daran, dass es ihnen auf dem Hof gut geht!

Ich habe es schon erlebt, dass kurzfristig ein gebuchtes Pferd aus der Reitstunde genommen wurde, um es zu schonen, weil es plötzlich lahmte oder wegen Satteldruck nur ohne Sattel geritten werden konnte.
Ich finde, dass die Pferde sehr gut gehalten werden, sie stehen auf großen Weiden in kleinen Herden zusammen und keinesfalls wie in vielen anderen Reitställen jeder nur in einer eigenen Box.
Sie werden individuell betrachtet, geritten und versorgt. Und die Besitzerin Hellen Nooijen und die Mitarbeiterinnen behandeln sie alle liebevoll!
Ich fühle mich auf diesem Hof sehr wohl, ich bekomme jeden Rat und jede Hilfe, die ich brauche, alle sind sehr freundlich, die Reitstunden sind kurzweilig und die Strandritte einfach nur toll!

Pauline 03-07-20 23:09:36

Super liebe, entspannte und glückliche Pferdchen! Alle auf dem Hof sind zuvorkommend und hilfsbereit. Wir kommen jetzt seit ich 14 Jahre alt bin in den Sommer- und Herbsturlauben immer mehrmals reiten und sind jedes Mal erfüllt! Ich bin jetzt 21 und habe viel gelernt in den Reitstunden und habe wundervolle Momente mit den Pferdchen am Strand erlebt! Die Pferde uns Ponies haben ein wirklich schönes Zuhause und sind zufrieden und entspannt. Sowohl für Kinder und Reitanfänger, als auch für erfahrene Reiter zu empfehlen!!! ❤

Simone de Gruijter 12-08-19 23:29:04

Ook wij hebben deze week onze dochter van 6 jaar voor het eerst een les laten meerijden. Fay vond het echt helemaal super! Ze mocht op Christa en die was heel leuk en luisterde goed, ook al deed onze dochter in het begin maar wat..... Ook de juf was super lief en in het begin liep er een ander meisje een rondje naast Fay mee omdat ze het nogal spannend vond. Lieve meiden lopen daar rond en het was wel ietsje druk, maar wij vonden alles juist erg overzichtelijk! Volgende keer zeker weer!

Carin 19-07-19 21:46:35

Strandrit bij Ponyhof Aagtekerke was fantastisch!
Website met uitstekende informatievoorziening; snelle reacties op mijn vragen via de mail met specifiek voor ons aanvullende informatie, tot in detail.
Vervolgens goede tijdsplanning en het kiezen van de paarden die goed bij ons passen. Heel aardige en ervaren begeleidster (Ellis) hield in de gaten of we het tempo aankonden, was heel flexibel in het op maat aanpassen van de rit aan de groep. Ook heeft ze een fotostop gemaakt en van alle groepsleden mooie foto’s gemaakt (op eigen telefoon). Dus naar huis met mooie herinneringen aan een fantastische strandrit!

Lenthe 30-12-18 19:16:45

Vandaag een super leuke strandrit gemaakt! Dit was mijn eerste strandrit ben heel fijn begeleid en kom zeker nog een keer terug.

Lisa 31-07-18 10:30:21

Net terug van een super leuk ponykamp. We hebben echt zoveel leuke dingen met de pony's gedaan! De strandritten vond ik het leukste, we mochten echt super diep de zee in!! Ook het zwemmen met de pony's was gaaf, we gingen 1 keer overdag en 1 keer met zonsondergang! Ze hebben daarvan echt SUPER mooie foto's gemaakt!!! Ik ga er zeker 1 op canvas vergroten! We moesten ook om de dag 1 kruiwagen poep uit de wei scheppen!! Haha, dat was grappig, die kruiwagen van mij is 2 x omver geduwd door Bonnie!!! Verder was het ook een hele leuke groep en vooral met de begeleidsters hebben we echt zo gelachen!!! Die zijn zelf volgens mij ook een beetje prettig gestoord hoor!!! (moet ook wel met allemaal gekke meiden op kamp!!) O ja... ook nog echt SUPER mooie springfoto's!! We mochten best hoog! Nou.... ik kan nog wel heel veel schrijven, maar het was gewoon in 1 woord FANTASTISCH!!! Ik hoop dat ik in de herfst nog een keer mag en anders ben ik er zeker volgend jaar weer!!! x Lisa

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies