Lisa 31-07-18 10:30:21

Net terug van een super leuk ponykamp. We hebben echt zoveel leuke dingen met de pony's gedaan! De strandritten vond ik het leukste, we mochten echt super diep de zee in!! Ook het zwemmen met de pony's was gaaf, we gingen 1 keer overdag en 1 keer met zonsondergang! Ze hebben daarvan echt SUPER mooie foto's gemaakt!!! Ik ga er zeker 1 op canvas vergroten! We moesten ook om de dag 1 kruiwagen poep uit de wei scheppen!! Haha, dat was grappig, die kruiwagen van mij is 2 x omver geduwd door Bonnie!!! Verder was het ook een hele leuke groep en vooral met de begeleidsters hebben we echt zo gelachen!!! Die zijn zelf volgens mij ook een beetje prettig gestoord hoor!!! (moet ook wel met allemaal gekke meiden op kamp!!) O ja... ook nog echt SUPER mooie springfoto's!! We mochten best hoog! Nou.... ik kan nog wel heel veel schrijven, maar het was gewoon in 1 woord FANTASTISCH!!! Ik hoop dat ik in de herfst nog een keer mag en anders ben ik er zeker volgend jaar weer!!! x Lisa

Tamara 24-04-18 17:39:20

Vorige week 2 strandritten gemaakt, 1 op Mr. Grey en 1 op Don. Wat een super brave, maar geen saaie, paarden zeg!! We gingen ook best ver de zee in en we hadden echt een super leuke dame die voorop reed! De paarden stonden lekker buiten en er stond genoeg eten voor ze.... Mr. Grey was best dik dus die mocht ik gelijk weer buiten zetten en Don kreeg nog nat biks, ik denk slobber ofzo. Daarna mocht ik hem nog even later grazen in de volle gras wei. In de zomer zijn we weer in Zeeland en kom ik zeker weer een rit maken! Echt een aanrader dus!

Eefje 31-10-17 15:28:40

vorige week echt een super leuke strandrit gemaakt op Polly!!! Dat die nog niet op winterstalling is snap ik niet!! Dat is echt de leukste van allemaal!!!! ik hoop volgend jaar!!!! We gingen lekker diep door het water en ook best wel snel!!! De begeleidster was echt super chill!!!! Ik hoop dat ik in de kerstvakantie weer mag!!!! En natuurlijk op ponykamp mag! Super leuk dat PONYHOF!!!!!!

Sarah 01-08-17 15:26:29

Gisteren een super leuke rit gemaakt over het strand! Lekker in galop door het water! We reden op Bijou en Blacky en die waren super leuk!! We hadden ook een hele leuke begeleidster! Volgend jaar mogen we misschien bij het Ponyhof op ponykamp!!! We hebben daar nu al zin in!!!!

famke 18-06-17 18:03:31

hoi flo en an ik ga ook op kamp dan hebben julie insta?fb? dan kunnen we daar verder appen xoxo groetjes famke.

Flo & An 25-04-17 14:27:46

haaayy wij zijn gister op strandrit geweest en het was super leuk ik ( Flo ) zat op Stip super lieve pony die je wel goed moet aansporen ( zadel is wel beetje hard ) en An zat op Quiny, ook een hele leuke pony die graag galopeerd maar wel makkelijk in te houden is Het was echt SUPER
laat het weten als je ook op ponykamp gaat van 9 t/m 15 juli naar darco
xxx Flo en An

tessa 20-04-17 12:02:31

Het was echt super gaaf!!! Gisteren een strandrit gemaakt op Balou!! Super leuke snelle pony, maar ook goed in te houden! We hebben door het water gegaloppeerd en er Was ook een kleine witte shetlandpony mee, Eddie, en die ging ECHT super ver de zee in, gewoon bijna zwemmen!! We hadden een hele leuke begeleidster, volgens mij was ze Duits maar ze sprak super goed Nederlands!!! Ik hoop dat ik snel nog een keer mag!!!

kweeni 07-04-17 15:08:46

de strandritten zijn tof
ik zat op Barbie ze is lief maar vlot de
andere zeiden allemaal dat ze snel was en
voor mij is snel SNEL haha maar het was wel heeeeel leuk
bij mij was Barbie minder snel dan Pip

Lieke 15-12-16 23:08:55

ik ga volgend jaar voor het eerst op ponykamp. ik vind het nu al leuk want ik ga ook nog eens op mijn eigen pony. alleen ik kom wel alleen daar is vast geen probleem mee want je maakt waarschijnlijk snel vrienden. ik ben er wel 2 keer op strandrit geweest en dat was al SUPER!! ik kan niet wachten om te gaan.

Sanne 14-12-16 14:59:26

Ohhhh, wat moeten we nog lang wachten totdat we weer op ponykamp kunnen! Gelukkig is er Facebook en Instagram zodat we er af en toe toch een beetje zijn!! Waarschijnlijk mag ik in de meivakantie en in de zomervakantie!! Heb er nu alweer superveel zin in!! Lekker zwemmen met de pony's, springen en lol maken met de rest van de groep!!!
Na 5 jaar elke jaar 1 of 2 x op ponykamp gaat het nog steeds niet vervelen!! Juist elk jaar weer leuker!!!
LOVEPONYHOF!!!!!!!!

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies