amber 09-08-12 21:05:57

hoi jik heb gekeken leuke site hebben julie het filmpje heb ik bekeken ook leuk ik ga op me kinderfeestje hier pottenbakken vanafond was ik hier ook met m'n zus en toen heb ik ook wat gemaakt en ik vond het heel leuk als je volgend jaar er ook gaat staan kom ik weer groetjes amber

Esther Leloux-Tromp 30-07-12 21:36:25

Een tijdje geleden heb ik met een groepje van 6 meiden mijn vrijgezellendag bij jullie gevierd. Ik (en de andere meiden ook) hebben het super naar ons zin gehad. Wat een gastvrijheid, enthousiasme en wat wordt er een werk in gestoken om ons werk helemaal 'af' te maken (zo mooi!!). I ben super blij met mijn vis, beker en vaasje (de zelfgeplukte bloementjes van mijn dochtertje staan er al in). Een leuk aandenken aan deze bijzondere dag. Bedankt hiervoor dames!
Groetjes,
Esther Leloux-Tromp

johan luik 11-03-11 00:02:41

Hallo liefste meiden van de hele wereld. Hoe gaat het met jullie? Dat is lang geleden. Denk nog heel vaak aan jullie en aan de " goeie ouwe tijd". Wij wonen nu in Elst, gelderland, maar wat zou ik jullie graag weer ontmoeten. Laat alsjullieblieft wat van je horen. Kunnen we wellicht een keer afspreken en herinneringen ophalen. Lijkt me gaaf. Groetjes en hele dikke kus voor allebei. Johan [Piaf] Luik en Remco.

Annemarie Nibbering 21-02-11 10:54:48

Hallo meiden,
Superleuk hebben jullie het gedaan! Het verjaardagpartijtje van mijn dochter (8 jaar) zaterdag 19 juli was zeer geslaagd.
Leuke creatieve voorwerpen gemaakt in een warme sfeer bij jullie.
Groetjes Annemarie

Hannie en Hennie 08-01-11 13:00:05

Hallo meiden,
We hebben net met plezier naar jullie filmpje en foto's gekeken. Jammer dat jullie zo ver weg wonen. We hadden ons anders gelijk voor een workshop ingeschreven!
Groetjes,
Hannie en Hennie

Christel 08-01-11 05:27:05

Hallo meiden,
Goede vakantie gehad? Leuke site en leuk filmpje op YouTube. Heb gelijk reclame gemaakt voor jullie. Heb jullie ontmoet bij Fruna en Vera. Misschien kom ik met Vera nog een keer bij jullie langs. Bel Vera maar ...de rest horen jullie vanzelf.
Groetjes Christel ik hoop dat jullie genoten hebben van jullie vakantie

leo vermeiren 13-08-10 08:35:37

Dag Jean en Ineke, Jullie zullen zich mij wellicht niet herinneren. Het is ook weeral zoveel jaren geleden! 1986 denk ik in Mykonos. Ik was daar toen met mijn vriend Charles. Hebben samen veel pret gemaakt enhebben nadien nog een paar keer afgesproken, in Bergen en in Antwerpen. Ben nu toevallig op een site van jullie terechtgekomen. Ik hoop dat jullie het goed maken. Veel groetjes en misschien ontmoeten we mekaar nog wel eens. Leo (Antwerpen)

Lydia,Tyra en Bruno 30-01-10 23:56:53

Hoi Jean en Ineke,
Wij hebben vanmiddag samen met onze vriendinnen een erg leuk kinderfeestje bij jullie gehad.Het was gezellig,leerzaam en we hebben ook gelachen.We hebben mooie dingen gemaakt,het was Super!Heel erg bedankt voor deze onvergetelijke middag!!
Groetjes en hopelijk tot nog eens!
Tyra,Bruno en Lydia

Herman 25-01-10 10:56:22

Lieve dames,
Mooie site en leuke aktie foto's .
Dit moet toch een succes worden !
Veel toi toi.....
Herman

Uta und Rainer aus Berlin 12-08-09 19:18:54

Hallo, Jean und Ineke,

nochmals vielen Dank für alles. Wir haben uns in Bergen sehr wohl gefühlt. Es war einfach wunderbar! Bleiben Sie gesund und so nette und freundliche Gastgeberinnen!

Herzliche Grüße aus Berlin von Uta und Rainer Brenn

1 2 3 4
Zoeken
 

Meer halen uit je website? Start met zoekmachine optimalisatie bij Jenda