Ton en Mirjam van Gemert 14-08-14 22:59:47

Jan Lamers heeft bij ons de voorbereidingen getroffen voor de keuken; een muur weggebroken, een balk geplaatst, leidingen verlegd, vloertegels gelegd. Jan denkt mee over oplossingen en werkt precies en netjes. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat! Wij kunnen iedereen beslist aanraden om Jan voor een klus te vragen.

Tessa vd Rijken Nijmegen 05-08-14 22:49:52

Jan en Berry hebben onze zolder verbouwd: wanden, radiatoren, dakramen en vliering geplaatst. Het resultaat is erg mooi geworden. Er is heel nauwkeurig en hard doorgewerkt. Vooraf heeft Jan ook meegedacht in goede oplossingen. De afwerking is keurig gedaan. Er worden duidelijke afspraken gemaakt en nagekomen. Kortom, vakmanschap. Wij kunnen Jan Lamers van harte aanbevelen.

Carol Lamers (geen familie;) 20-07-14 09:43:39

Jan Lamers heeft al veel klussen voor ons gedaan. Zijn meest recente klus (juli 2014) was het vernieuwen van het toilet en de badkamer. Hij heeft het weer keurig gedaan. Jan doet alles zelf en denkt met ons mee, hij heeft vaak goede ideeŽn, waar wij dankbaar gebruik van maken. We zijn superblij met ons nieuwe toilet en de prachtige badkamer. Jan is ook een prettig mens in de omgang. Hij is betrouwbaar en secuur. Ik zou Jan bij iedereen die een klus te klaren heeft, aanraden.
Carol

Aalbers Cuijk 03-01-14 22:58:47

Via Marktplaats geselecteerde Profklusser Jan Lamers uit Mook voor renovatie van onze badkamer, toiletten en gang. Jan Lamers werkt geheel zelfstandig en is betrouwbaar. Geen aanloop van allerlei verschillende specialisten, Jan doet vrijwel alles zelf. Grote deskundigheid en nauwkeurigheid. Geheel vlgns plan uitgevoerd en aangevuld met ideeŽn en tips van Jan. Het is wel aan te raden van te voren duidelijk hebben wat de werkzaamheden zullen zijn, zodat er weinig of geen financiŽle verassingen achteraf zijn omdat van de oorspronkelijke offerte afgeweken wordt. Aanbevelenswaardig en naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Paul Jansen 25-03-13 16:57:15

Profklusser Jan Lamers heeft onlangs bij ons een badkamerrenovatie uitgevoerd. Hij heeft dit uiterst vakkundig gedaan met een heel mooi resultaat. Jan bracht een aantal ideeŽn in, waarvan wij dankbaar gebruikt hebben gemaakt! Zo stelde hij voor om ook het toilet te renoveren, hetgeen door de tijdelijke BTW verlaging voordeliger was geworden. Bovendien plaatste hij een extra toilet in onze tweede badkamer, waar hij de beperkte ruimte optimaal wist te benutten.
Wil je een vakman hebben die meedenkt en mooi werk levert, dan bevelen wij Jan Lamers van harte aan.

Hans Molenhoek 07-02-13 11:53:35

Jan Lamers heeft lekkage op badkamer vakkundig verholpen.

De moed zonk ons in de schoenen na constatering van de lekkage, complete douchebak er uit en vervangen, Jan heeft alles zonder braakschade kunnen verwijderen, en na een droogperiode alles weer netjes hersteld.

We zijn blij dat we nu weer in onze eigen douche kunnen douchen.

Hans

Fam.Banning uit Overasselt 09-09-12 11:39:14

Nadat we eerst de badkamer hebben laten verbouwen door Profklusser Jan Lamers uit Mook en hierover erg tevreden waren, hebben we besloten om ook de andere vertrekken door Jan onder handen te laten nemen.
We kunnen ons aansluiten bij alle voorgaande beoordelaars: Jan maakt een keurige offerte, denkt met je mee, is nauwkeurig in zijn werkzaamheden en oplossingsgericht.
We zijn uiterst tevreden over het resultaat.

Jos van den Ouweland uit Oss 09-09-12 11:28:12

Jan Lamers heeft bij ons een volledige badkamer gesloopt (van vloer tot plafonds) en daarna zeer vakkundig en met oog voor detail opnieuw ingericht. Ook het leidingwerk, wat behoorlijk puzzelen was, is keurig opgelost. Jan denkt mee, houdt rekening met specifieke wensen en komt zelf met goede oplossingen. Wij zijn meer dan tevreden over het eindresultaat en kunnen Jan van harte aanbevelen.

Ben/Ria Konings uit Groesbeek 08-09-12 20:54:10

Beste Jan Lamers,

wij zijn heel blij met onze verbouwing welke jij hebt uitgevoerd.
Onze kamer en keuken als geheel zien er buitengewoon mooi uit.
Alles is naar wens en tevredenheid verlopen.
Wij kunnen jullie als klusbedrijf zeker echt bij iedereen aanbevelen.
Hartelijk dank en veel succes met jullie bedrijf.

Vriendelijke groet,

Ben en Ria

Ben Geuzendam uit Nijmegen 27-12-11 10:51:48

Jan Lamers heeft bij ons de keuken vernieuwd:
Gas, water, elektra, vloer en wanden en plafond, en ook nog aanpassing van de verwarming en groepenkast vernieuwd.
Hij dacht mee, kwam met prima oplossingen, werkte hard en leverde alles pico bello af.
Een plezier om mee te werken!

Fam. Geuzendam Nijmegen.

1 2 3
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Start met zoekmachine optimalisatie bij Jenda