Naam:
E-mail:
Homepage:-Links plaatsen vanaf € 1,- p/s
-Keuze uit 400.000+ pagina's en 700+ websites!
-Direct een factuur en online na betaling.
Klik hier om je vrijblijvend aan de melden!


- Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin


 Ewoud Sanders 08-10-09 11:36:03

Er zou juist méér geinvesteerd moeten worden in digitalisering, niet alleen omdat daarmee allerlei bronnen zoveel beter worden ontsloten, maar ook omdat je hiermee op den duur juist geld bespaart: geld voor opslag en conservering bijvoorbeeld. Nu bezuinigen is de rekening vooruit schuiven. En een rem zetten op een onvermijdelijke ontwikkeling. Heel kortzichtig dus.

J. Vytopil 08-10-09 11:26:59

Mee eens!

 Frank Welgemoed 08-10-09 10:40:46

Hoewel ik geen inzicht heb in de benodigde gelden, lijken me deze bezuinigingen al te driest. In het verleden heb ik wel vaker gemopperd over de grote (geldverslindende) erfgoed digitaliseringprojecten en de geringe spin-off, die dat soort projecten heeft voor kleinere organisaties.
Toen maakte ik het vergelijk, dat ik me, als vertegenwoordiger van kleine, particuliere, organisaties, vaak als een wagonnetje achteraan een hele lange trein voel. Al het grote geld gaat naar de locomotief, maar kleine bedragen voor kleine organisaties zijn niet te krijgen. Maar nu blijkt zelfs mijn wagonnetje te worden afgekoppeld.
Bezuinigingen zijn in het verleden altijd contraproductief gebleken. Dat heb ik zelf ondervonden in de jaren 80 (en volgens mijn vader werden er toen dezelfde soort zinloze bezuinigingen opgelegd als in de jaren 30).

Herbezinning oké, maar dan wel met de kop vooruit.
Misschien dat aandacht voor een betere spreiding van de beschikbare gelden de overheid helpt overtuigen van het belang om te blijven investeren in de (digitale) toekomst.

<< < 29 30 31 32 33
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies