een_wonder 04-03-09 16:46:21

ik heb u ook een mailtje verzonden via info@pupinnood daar staat meer maar das meer prive maar jullie doen het supper goed en ga zo door jullie komen er wel er is al genoeg leed in de wereld kijk dan ook iedere avond naar animal rescue op animalplanet kan ik me ook altijd op vinden dat ze zomaar honden in laten slapen die agresief zijn als ze aan hun voer kopen te zitten ik heb dan zoiets ja zou ik ook doen als je onzetend lang kruimels moet gaan zoeken zo nu en dan eens eten krijgt en krijg je eidelijk eten pakken ze het af ik zou ook gaan grommen en bijten ja toch maar ja hun worden dan afgespoten ik heb dan zoiets doe hem apart de hond mag toch ook niet aan jou voedsel komen krijgt ie toch ook een tik worden we toch ook niet voor ingeslapen maar beschermd de hond zijn voer dan krijgen ze gelijk een spuittje vind het erg triest voor die besten ze moeten hun dan ook een kans geven om het te leren na dat zijn dan mijn gedachtens ik hou nu echt op heel veel sterkte met alles en heeeel veeel suc6

een_wonder 04-03-09 16:45:53

hallo echt heeeel erg supper wat jullie doen ik zelf heb ook een hond gered die in een doden cel zat in cran canarie bij maria zei vangt dieren op en hondjes redden uit de doden cel weg ik heb daar toen een pup gehaald van 5 mnd oud weggehaalt hij was toen erg verwaardeloost maria had haar gevonden in een katonnen doos bij de vuilnis bult ik kijk dan ook heel vaak op dr site en zo nu en dan eens een mailtje achterlaten de hond heet spike 10 april 2009 word hij allweer 5 jaar

Marcella 03-02-09 22:51:49

Beste dierenvrienden,

Ik las vanochtend in de krant over al jullie inspanningen voor dierenwelzijn in Nederland. Ik vond het hartverwarmend om te lezen en wens jullie veel succes met jullie stichting. Het is eigenlijk triest dat een stichting als die van jullie moet bestaan, verschrikkelijk wat mensen hun huisdieren kunnen aandoen. Ik kan daar echt heel boos om worden.
Gelukkig zijn er mensen, zoals jullie, die zich bekommeren om deze arme beestjes. Daarom .. geweldig wat jullie doen, ga zo door!

Groetjes,
Marcella

Sandy gaiser 16-01-09 17:55:14

hoi Carla en Jack
hadden jullie niet gedacht he dat ik in jullie dagboek schrijf maar al hebben jullie gezorgd voor een goed huis voor mij.
jullie houden in mijn hondenhart een dierbaar plekje.
ik heb ook 7jaar een heel fijn thuis gehad.
kijk dat er zoveel onderkruipsels ook een thuis nodig hadden kan ik wel begrijpen hoor.
maar voor mij was dat iets teveel.
daarom nogmaals heel veel dank voor jullie goede zorgen.
al woon ik nu alweer 8jaar hier bij mijn butler en zijn vrouw .
jullie hebben mij een rijk leven gegeven
zonder jullie had ik het niet geweten.
blijf het werk doen .
ik hou van jullie.
liefs en een lik van sandy

San 13-01-09 09:57:29

Hoihoi,
Ik ben al geruime tijd bezig met een voedselbank[je] voor dieren,maar vind het geweldig dat jullie dit nu gaan opzetten.En ik weet zeker dat dit gaat lopen omdat mensen nu sneller hun hond of kat weg doen omdat het dier gewoon te duur wordt erg maar waar.Heel veel succes wens ik jullie en mocht ik iets kunnen doen hoor ik het graag natuurlijk.
Liefs San.

ingrid van Es 11-11-08 16:07:24

Hallo JOKE LOEVESIJN,

IK BEN ONDER DE INDRUK VAN ALLES WAT IK LEES EN ZIE. GEWELDIG WAT JULLIE ALLEMAAL VOOR DIE SCHATTEN DOEN. GEWELDIG DAT ER NOG ZULKE LIEVE MENSEN ZIJN . IK DANK JULLIE VOOR ALLES WAT JULLIE VOOR DE HONDEN DOEN.
IK BEN BLIJ DAT IK JE VORIGE WEEK BIJ INTRATUIN HEB GESPROKEN.
SUCCES MET JULLIE GOED WERK
LIEFS EN DANK INGRID

esther 14-09-08 18:45:45

hallo jack en carla ik heb nu al 2 weken rex of te wel bas en ik ben super gelukkig met hem hij is heel erg lief.. overal waar ik naar toe ga loopt hij met me mee. het is zo een poepie heel erg bedankt voor deze hond ik ben echt heel blij met hem! groetjes Esther pootje van rex

Eva ( van Anita en Bobbie ) 10-04-08 21:37:35

Hallo Jack en Carla en alle andere
Ik wou even zeggen dat ik SUPER blij ben met bobbie en dat het SUPPER goed met hem gaat!

Groetjes Eva
PS: groetjes van Bobbie

sabine 04-04-08 14:08:39

Daar ben ik weer,inmiddels haast de vierde maand in dat ik over yara hebt geschreven(Heet Nu de lieflijke naam Lily)Met lily gaat het heel goed,ze speelt en rolt altijd met dr lijfje in de lucht.Ze is speels en gek op wandelen en met andere hondjes kennis maken buiten.Ik heb nooit z,on lief maar toch ook pittige tante meegemaakt.Ben zo blij dat ik dr heb en wil haar nooit meer kwijt,ZE loopt mij de hele dag achterna en springt op de bank en geeft dr pootje aldoor aan me,ze is al zo gehecht aan mij en dr nieuwe huisje.Dus mensen van puppy in NOOD,geen zorgen om Lily,alias Yara ze is liefdevol opgenomen en krijgt heel veel aandacht van ons,maar al mn vriendinnen zijn verliefd en willen allemaal met dat mooie hondje op de foto.Want mooi is deze kleine engel inderdaad.Groetjes en likje van Lily en dr bazinnetje.

maartje 22-03-08 12:27:49

goeie dag
Tranen rollen over mijn wangen, ik snap niet dat er nog steeds mensen zijn zonder respect voor dieren. Zelf heb ik mijn bulletje in mei 2007 in moeten laten slapen, zij is 9 jaar geworden met epileptie en een lubaal sacraal stenose, daar deed ik echt alles voor, gaf mijn hart en ziel, en dan lees je weer dat er nog steeds mensen zijn die zo respectloos met honden omgaan. super wat jullie doen!! vind ik echt fijn om te lezen dat het ook anders kan, helaas kunnen we niet de hele wereld redden, maar alle beetjes helpen natuurlijk, toppie!!!!
groetjes en knuffels, maartje

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer bezoekers op je website? - Webhosting € 1,95 per maand