Joke Loevesijn 20-07-07 22:03:59

Hier weer een schrijven van Dusty.
Kijk ik wou even vragen of alle hondjes zo voor de gek worden gehouden. "Ja het Baasje roept me bij zich Ïk ren dus vlug naar hem toe misschien mag ik wandelen. Mooi niet verdorie nog aan toe, Staan ze klaar met zo'n eng ding. Ze knippen er iets af en druppelen dat op me huid 'Ja het schijnt dat het weer tijd is voor die springers' Gelukkig weet ik hoe de hordeur naar de tuin open gaat 'dus smeer ik hem snel de tuin in. Maar heel gluiperig roepen ze of ik een staafje wil hebben. Mooi niet ik ben en ik blijf achter de grote bloembak staan. Ja en dan lachen ze me nog uit ook. Ík schijn zo schattig over te komen. Ja,ja zeker met die druppels op mijn huid. Uiteindelijk helpt er geen lieve vader en moeder tegen. Het moet gebeuren. Dus ik doe de tanden op elkaar en waag een stap in richting van de huiskamer. Ja en dan is Dusty de pineut. Maar ik ga vaak naar het strand en daar lopen veel hondjes waar ik mee speel. Dus ik moet kiezen of druppels tegen vlooitjes of jeuk en niet spelen. Ja Dusty is dapper geweest. Het kan geen kwaad in ieder geval. Veel likjes van jullie Dusty.
Tot volgende keer maar weer doeiiiii

René en Doreen 08-07-07 12:46:51

We zijn erg blij met Lucky die we gisteren bij jullie hebben afgehaald. Volgens ons vind zij het ook leuk bij ons, ze slaapt veel , is erg speels en vandaag heeft ze voor het eerst buiten een plasje gedaan. Bedankt voor alle hulp, advies en goede service, we zijn blij dat we jullie mooie plekje op internet hebben ontdekt.

Veel succes en geluk met waar jullie mee bezig zijn, het heeft indruk gemaakt op ons. Binnenkort sturen we de eerste foto's van Lucky op haar nieuwe adres.

Groetjes uit Den Haag van Doreen en René

Albertine 22-06-07 15:46:34

Hoi Jack en Carla,

Jullie nieuwe site ziet er erg overzichtelijk en prachtig uit. Ik heb net weer eens alle verhalen zitten lezen, sommige met een lach en sommige met een traan.
Heel veel groetjes en en knuf voor de hondjes en een extra voor Nemo en Yara.

Albertine

Kamal van Genne 19-06-07 20:10:45

Ik heb jullie zien staan op de RAI in Amsterdam. Ik draag jullie een warm hart toe.

Zelf heb ik 4 honden en 3 katten.
En ook ben opvanggezin voor honden uit het Buitenland, maar ook van Retrieverrescue Nederland ben ik opvanggezin voor.

Ga vooral door waar jullie mee bezig zijn, want helaas is het zo honden kunnen niet zonder mensen met een hart voor dieren, zoals wij en vele andere.

Groetjes Kamal

Yvonne van Rijkhuizen Pikaar 18-06-07 16:53:02

Hallo mensen,

Wat een schitterende site zeg! Ziet er prima uit; echt een visitekaartje voor een goed initiatief! Ga zo door hoor.

Groetjes,
Yvonne en de meiden

manuela 04-06-07 17:58:23

hallo,
ik heb mij ook ingeschreven om lid te worden. ik vind het mooi werk wat jullie doen. ik hen Gijs van Gelderen ontmoet en via hem weet ik van jullie, dus ik ben gaan zoeken naar de site. dus dankzij die toffe Gijs ben ik nu lid.

groetjes manuela

Karin & Dries Wijnen 01-06-07 12:39:25

Lieve Carla en Jack,

Wij willen jullie van harte feliciteren met de geboorte van jullie prachtige kleindochter Cheyenne.
Wij hopen dat het tweede benefiet concert ook net zo'n succes is geweest als ons benefiet concert voor Pup in Nood. Jullie verdienen het zo, lieverds!
Nou heel veel lieve groeten, ook van de 60 koorleden van Zangkoor Vreugdezang.

Karin & Dries Wijnen.

Karlijn 15-05-07 21:38:56

Hallo,

Dat dagboek.. het brookfokteefje.. Mijn vriendin en ik hebben allebei tranen met tuiten zitten huilen! Echt afgrijzelijk, hoe kan je zo´n trouwe vriend, die afhankelijk van je is, zoiets aandoen?
Samen met mijn vriendin ga ik een actie houden, op onze site staan de banners op elke pagina en natuurlijk veel informatie over Pup in Nood en andere goede dierendoelen. Als er een collecte is van dieren geef ik meestal 10 euro. Mijn zakgeld van 1 maand. Maar ik heb alles voor dieren over. Hoe kunnen mensen nou zo zijn?! We schrijven gedichten die ieders hart doet scheuren en hopen zo mensen te overtuigen. We gaan ook een speciale show geven met onze honden, hopelijk komt er iemand op af. En natuurlijk lezen we dan alles voor wat er geschreven is, en het geld gaat naar de doelen die het het hardste nodig hebben van allemaal. Als iedereen nou eens ophield dieren van een broodfokker te kopen, is het vreselijk voor de dieren die er de pineut van zijn, maar is het daarna voorgoed afgelopen, hopelijk. In ieder geval zijn er dan minder dieren met zo'n verschrikkelijk lot. We kijken wat we kunnen doen. Mijn hart ligt bij de dieren en daar zal het 4ever blijven.
Ga zo door!!!!!!
Liefs en succes met alles, Karlijn


Reactie:
Bedankt dat je wil helpen! Alle hulp is welkom!

Nienke 08-05-07 19:14:40

Beste mensen,
Ik kom uit belgie en heb een vraag.
Hebben jullie ook iets over blafbanden??
Informatie

Groetjes,
Nienke


Reactie:
We hebben (nog) geen informatie over anti-blafbanden. We keuren anti-blafbanden echter af omdat wij van mening zijn dat er ook andere, normalere manieren zijn om honden het blaffen af te leren. Die manieren kosten dan wel meer moeite, maar dat vinden wij het alleszins waard. Overigens is het natuurlijk altijd zaak de OORZAAK van het blaffen weg te nemen in plaats van het blaffen af te straffen. Het blaffen is immers alleen maar een reactie op een gebeurtenis (vreemde geluiden van buiten) of een omstandigheid (alleen zitten).

rani 06-05-07 17:43:31

hey ik ben rani en ik en mijn zus willen een pup maar mijn ouders niet wat moet ik doen help mij plaes


Reactie:
Wat leuk dat jullie zo van pups houden dat jullie er ook eentje willen! Een pup is echter heel veel werk ('s nachts opstaan en poep opruimen in huis enzo) en als je ouders dat niet willen, zul je toch moeten wachten tot je je eigen huis hebt en je het zelf kan bepalen. Je kan nu wel andere pups helpen door Pup in Nood te helpen. Misschien is dat wat?

<< < 3 4 5 6 7 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer bezoekers op je website? - Webhosting € 1,95 per maand