L.Loevesijn 11-04-07 22:41:53

Ik wil de kers verse Opa en Oma van harte feliciteren met de mooie beby.Wat een vreugde. En wat een mooie foto van Carla op de site. Wees gelukkig met jullie wonder.
Kuss Joke en Leo Loevesijn

corry 09-04-07 15:24:06

Van harte met de PRACHTIGE baby en wat een een mooie naam!!

Pootjes van Lady

Joke Loevesijn 31-03-07 20:02:16

Ik lees met afgrijzen dat je een hond op afbetaling kopen kan.
Hoe halen de mensen het in hun botte hersens om dit aan te bieden. Weten ze wel wat en hond kost?? De voeding die Dusty nodig heeft. De ruimte en aandacht. De zorg zoals de prikken. en gebits controle. Als ik me ziet safe voel omdat Dusty zich niet zo gedraag als ik gewent ben. Even een arts raadplegen. Lieve mensen Dusty is een huisgenoot en geen meubelstuk . Ik hoop dan ook als dat iedere aspirante koper van Een hondje nooit naar een broodfokker rent. En koop nooit iets op afbetaling.. Een hond mag nooit de dupe van jou spijt worden, Groetjes Joke Loevesijn likjes van Dusty

Cora &Pieter en Wodan 30-03-07 18:13:15

Hoi lieve Schatjes
Even een berichtje van je zussie (die kleintje)Ik hoop dat jullie met het benefiet concert heel veel op halen jullie verdienen het zo .Ook hoop ik dat er eindelijk es een grote plek voor Pupinnood komt.Waar jullie alles hebben plek voor de opvang enz .Via dit berichtje wil ik jullie laten weten dat ik heel veel van jullie hou .jullie zijn zo geweldig voor alle pups enz.Dit even voor alle woefs van pup in nood kusjes van jullie pleeg mama Cora.Baloe ik kom gauw langs hoor .

Heel veel liefst Cora&Pieter en Wodan en de poeze bende

Karin & Dries Wijnen 30-03-07 09:10:07

Hallo Jack en Carla,

Wat leuk dat er weer een benefiet concert voor jullie wordt gehouden. Hoop dat het net zo'n succes wordt als het concert in de Rietwijker, met een mooie check na afloop. Jullie verdienen het zo, kanjers. Toi toi toi.

Karin & Dries.

arjan 24-03-07 19:42:48

http://www.rentenaar.com/pups/

dit lijkt me geen zuivere koffie


Reactie:
Het enige wat ik hier op kan zeggen is:
Ik dacht dat ik in een beschaafd land woon, namelijk in Nederland.
Nu kun je zelfs als je geen euro hebt om aan je kont te krabben al een hondje aanschaffen op afbetaling...
Koop daar toch in vredesnaam geen dieren!
Leuk hoor, een hondje kopen op afbetaling en morgen kun je de aflossing niet meer doen, en wat gebeurd er met het hondje? Dat komt hier terecht, bij Pup in Nood. Wij mogen het helemaal opknappen voor niets want de hond heeft geen geld en u mag nog steeds betalen aan de verkoper want de lening gaat gewoon door.
Mensen denk toch in vredesnaam eerst na voor u dit doet!
Heeft u geen geld om een dier te kopen ga dan sparen want de aanschaf is niet het enige. Denk eens na: twee extra entingen, een mand, voerbakjes, een halsbandje, een loopriem en de hondenbelasting. Maar het belangrijkste het eten: dit alles kost toch al snel 200,00 euro per jaar.
Een dier is geen gebruiksartikel maar een levend wezentje dat je niet op afbetaling koopt.
JONG LEVEN IS GEEN AFVAL!
Jack

Joke Loevesijn 22-03-07 22:23:59

Dusty
'Wat voel ik me gelukkig'Ja dat mag ik wel stellen. ík oon nu al weer een vier jaar bij Joke'En Dusty heeft het heerlijk. Veel vriendjes in de ochtent op het strandje. Lekker spelen met konijntje in de kamer. En ik krijg alle aandacht die er moet wezen voor mijn. Dusty leest alle leed , en bednktwat fijn hij het heeft. Bedankt Jack enCarla dat jullie mij naar Joke en Leo hebben gedaan.
Lieve likjes van jullie voormalige huisgenoot

Sylvia 14-03-07 16:09:23

Hallo,ik vindt dat jullie heel goed werk doen en ik hoop dat jullie dit nog lang mogen blijven doen voor alle pups en andere honden.Helaas hebben we zelf geen hondje meer(moest door omstandigheden weg en heeft een goed nieuw tehuis gekregen),maar willen jullie wel helpen.Vandaar dat ik 2 smsjes gestuurd heb.Ga zo door

petra 03-03-07 19:53:05

hoi.
Ik heb een banner op mijn site gezet en heb het formulier om donateur te worden ingevuld.
Al is het allemaal niet veel ik hoop toch dat het iets is om pup in nood te helpen.

p.s ben iedere dag wezen kijken bij de chiwahwa maar is vanochtend verkocht.

mijn site is: http://portret.spaces.live.com/


Reactie:
Geweldig! Heel fijn dat je al die moeite wilt doen! En het is helemaal niet weinig, we zijn juist heel blij met mensen zoals jij! Dus: Dank je wel!

cindy 10-02-07 20:00:22

ik ga ook een berichtje sturen om de pups in nood te helpen! Kusje aande pups

<< < 4 5 6 7 8 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Nieuwe website laten maken?