Joep&Ria 30-08-16 20:55:13

Alweer enkele dagen terug van een fantastische week bij Coen, Ingrid, Lieke en Margot.
We hebben als vanouds genoten van de gastvrijheid van deze familie. Lekker van eten en drinken, met als hoogtepunt een avondje fruit de mere. In een woord geweldig. Nooit geweten dat oesters zo lekker kunnen zijn.
Het is zoals de naam al zegt: "Qui vivre verra"
Bedankt voor de gastvrijheid.
Joep&Ria

Hélène, Louise en Bénédicte 22-06-16 15:27:43

Liefste Coen en Ingrid,

Va dit gastenboek wouden we jullie nogmaals bedanken voor onze heerlijke tijd de voorbije dagen. Zoals jullie weten was het onze bedoeling om na zoveel jaar elkaar als vriendinnen terug te vinden en dat is zeker gelukt. Hierbij hadden we echter nooit verwacht dat we dit op zo'n fantastische plek zouden doen.

Bij aankomst had Coen zijn heerlijke spareribs klaargemaakt (echt een aanrader) en we hebben die avond heerlijk gegeten en nog uren aan tafel gesproken met een glaasje wijn in de hand. De avonden die daarop volgenden hadden we steeds opnieuw een hele gezellige avond waaruit we alle drie wat wijzer zijn uit geworden. Wat we ten zeerste geapprecieerd hebben, was dat Ingrid en Coen ons de restjes van de avond ervoor opnieuw lieten opwarmen op het grote vuur. We hebben zelfs drie dagen kunnen smullen van de spareribs saus waarna we steeds verzadigd in slaap konden vallen in de caravan.

Coen heeft ons ook geholpen met het plannen van onze uitstapjes in de buurt. Hieruit hebben we veel nieuwe dingen geleerd en wanneer het tijd was om te vertrekken, hadden we echt het gevoel thuis te komen bij Coen en Ingrid.

Bedankt voor de leuke ervaring, het is zeker voor herhaling vatbaar.

Groetjes,

Hélène, Louise en Bénédicte

Hélène, Louise en Bénédicte 22-06-16 15:26:27

We hebben zelfs drie dagen kunnen smullen van de spareribs saus waarna we steeds verzadigd in slaap konden vallen in de caravan.

Coen heeft ons ook geholpen met het plannen van onze uitstapjes in de buurt. Hieruit hebben we veel nieuwe dingen geleerd en wanneer het tijd was om te vertrekken, hadden we echt het gevoel thuis te komen bij Coen en Ingrid.

Bedankt voor de leuke ervaring, het is zeker voor herhaling vatbaar.

Groetjes,

Hélène, Louise en Bénédicte

Pierre en Diny Maton 11-06-16 11:48:37

Ook een heerlijke week doorgebracht bij Coen en Ingrid. Coen had voor ons goede informatie over Normandie, scheelde ons veel zoeken. Blijf je s avonds eten merk je dat Coen een geweldige kok is , (vooral de spareribs). Coen en Ingrid zijn goede gastheren, heeft altijd tijd voor een praatje (Coen bleek uit de buurt van den Bosch te komen) en weet ook een goed restaurant voor je te vinden in de buurt. Echt een aanrader voor iedereen. Coen ziet ons nog wel eens terug.

Walter Jagt 05-05-16 20:41:50

Net terug van een heerlijke week vakantie bij Coen en Ingrid, zelden zulke gastvrijheid meegemaakt. Coen is de perfecte gastheer en Ingrid maar (ook Coen) maken elke keer weer een klein feestje van het eten.
Het leven is goed in Frankrijk! Ook de natuur is mooi (veel groener dan Zuid-Frankrijk) en er is genoeg te doen(kleine dagtripjes) wij zijn nu voor de 2e keer, maar weten al zeker dat we volgend jaar weer komen.
Jammer dat ik een kilo ben aagekomen, maar dat heb ik er graag voor over.
Groeten van Walter en Roelien Jagt

René en Marianne de Graaf 30-09-15 21:25:45

Half september 7 dagen verbleven in 1 van de sfeervolle kamers van Qui Vivra Verra.Niet goed wetend wat we konden verwachten kijken we nu terug op een fantastische week.
We hebben genoten van de kennismaking met het Franse plattelandsleven. De gastvrijheid van Coen en Ingrid is ongekend.
De locatie is uniek te noemen en de omgeving van interessant tot prachtig.
Niet onbenoemd kunnen wij laten de heerlijke ontbijten en diners die Coen en Ingrid ons voorzetten.
Kortom een heerlijke week in een relaxte omgeving.

Thea Steffens 08-09-15 18:25:22

Ook wij hebben in augustus 2 weken op camping Qui Vivra Verra mogen verblijven. Wij hadden er een fantastische tijd, het is hier zo puur en eerlijk en is met niets te vergelijken. Coen en Ingrid, bedankt voor de geweldige tijd en complimenten voor het super lekkere eten.
Ga vooral zo door en geniet van het leven,samen met jullie geweldige kinderen.
Groetjes vanuit Oldenzaal. Henk en thea Steffens

coen gosselink 24-08-15 12:06:30

Lieve mensen, na deze fantastische zomer kunnen we heel blij zijn met onze gasten en uiteraard zijn jullie berichten van harte welkom in ons gastenboek, ook als ze negatief zijn, maar als we namen zien die werkelijk niet zijn geweest of anonieme berichten, dan halen we deze berichten weg. Iedereen kan bij ons rechtsreeks hun klachten kwijt en dan kunnen we iets oplossen indien nodig, maar verwijtende en kwellende berichten zonder rechtmatige afzender is niet netjes op het internet

Ruud en Jacqueline 11-08-15 18:51:27

We hebben ontzettend genoten. Echt een hartstikke leuke, gezellige, ongedwongen week gehad samen met de andere gasten. Coen en Ingrid bedankt voor alle energie die jullie in de gastvrijheid steken.

Mark Visser 28-07-15 11:46:00

Prachtige plek om te kamperen, stil en veel groen. Wel vreemde tarief opbouw (tientje PP per nacht) en mede daardoor erg duur in verhouding tot wat er geboden wordt.

Tenslotte is het vreemd dat de eigenaar tijdens het diner zijn gasten een goedkoop wijntje schenkt, terwijl hij zelf een dure wijn drinkt uit eigen fles!


Reactie:
Iedere gast kan hier gewoon een dure fles wijn bestellen, geen enkel punt
Kampeertarieven liggen zelfs beneden de Franse norm

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken