Christel en Roger 14-10-17 18:02:29

Vier nachten bij Coen en Ingrid gelogeerd. Super dagen gehad. Alles kan niets moet. s’Ochtends lekker ontbijtje ( o.a. heerlijk vers gebakken brood) en dan hele dag op pad (met de tips van Coen). S’Avonds lekker samen eten , goed gesprek en gezellig een drankje. Al met al was het top en is het logeren bij Coen en Ingrid (en natuurlijk Lieke) een echte aanrader.

Marcel en Willeke 07-09-17 11:03:14

We hebben vijf avonden/nachten doorgebracht bij Coen en Ingrid. Prima gastheer/vrouw in een mooie natuurlijke en rustige locatie/omgeving. Genoten van de gastvrijheid en de kookkunsten van Coen. De gastheer weet veel van de omgeving en de Franse cultuur te vertellen en heeft waardevolle tips voor diverse dagtrips. s-avonds gezellig bij de houtkachel onder het genot van een wijntje/biertje. We hebben het ontzettend naar onze zin gehad.

Marcel en Willeke

Erwin en Wendy 14-08-17 15:40:17

Afgelopen week hebben wij onze zomervakantie doorgebracht in Normandië bij Qui Vivra Verra, Bed & Breakfast. We hebben een fantastische tijd gehad mede dankzij Coen en Ingrid de gast- heer en vrouw. Midden in de ongerepte natuur van Normandië hebben we genoten van de rust en het bourgondisch leven. Dagelijks zijn we verrast met hun typisch Frans diner en natuurlijk bijbehorende wijnen. De samengestelde routes welke voor de gasten klaar liggen hebben we met bewondering gevolgd. Hun tips zijn waardevol gebleken. Het ligt mooi centraal dat vele bezienswaardigheden binnen een uur te bezoeken zijn. Het weer is ideaal om te wandelen en rond te trekken in Normandië en daarbij plaats te nemen op een typisch Frans terras. Coen en Ingrid zijn warme mensen die de gasten een zo fijn mogelijke tijd geven, je laten meegenieten van de typische Franse cultuur en altijd voor je klaar staan met raad en daad. Hierdoor is onze vakantie onvergetelijk geworden. Qui Vivra Verra brengt mensen samen. Contact met andere gasten aan de lange eettafel met de open haard brengt authentiek gezellige avonden en mooie herinneringen. Kortom Bourgondisch genieten. Bedankt Coen en Ingrid voor de fantastische vakantie.

Erwin en Wendy

Erwin en Wendy 10-08-17 11:40:24

We zitten nu nog bij Coen en Ingrid. Het is hier echt geweldig. We hebben het goed naar onze zin. Het is een feest om hier te zijn. Jullie zijn een geweldige gastheer en vrouw.
Echt een aanrader hoor. Deze locatie is zo zeldzaam.
Mooie omgeving en veel te doen en te bezichtigen.
We gaan er nog een paar mooie gezellige dagen van maken.
Tot strakjes maar weer als we terug zijn van ons uitstapje, boottocht naar het eiland Chausey.
Doei Erwin en Wendy en Lisa de hond.

familie Van Gompel 28-07-17 23:43:25

We hebben enorm genoten van onze vakantie. Dankzij de nuttige tips van Coen hebben we hele gevarieerde dagen gehad, wel zo prettig met twee tiener-zonen. Ook het verblijf bij Coen en Ingrid was erg gezellig. Nogmaals bedankt!

Joep&Ria 30-08-16 20:55:13

Alweer enkele dagen terug van een fantastische week bij Coen, Ingrid, Lieke en Margot.
We hebben als vanouds genoten van de gastvrijheid van deze familie. Lekker van eten en drinken, met als hoogtepunt een avondje fruit de mere. In een woord geweldig. Nooit geweten dat oesters zo lekker kunnen zijn.
Het is zoals de naam al zegt: "Qui vivre verra"
Bedankt voor de gastvrijheid.
Joep&Ria

Hélène, Louise en Bénédicte 22-06-16 15:27:43

Liefste Coen en Ingrid,

Va dit gastenboek wouden we jullie nogmaals bedanken voor onze heerlijke tijd de voorbije dagen. Zoals jullie weten was het onze bedoeling om na zoveel jaar elkaar als vriendinnen terug te vinden en dat is zeker gelukt. Hierbij hadden we echter nooit verwacht dat we dit op zo'n fantastische plek zouden doen.

Bij aankomst had Coen zijn heerlijke spareribs klaargemaakt (echt een aanrader) en we hebben die avond heerlijk gegeten en nog uren aan tafel gesproken met een glaasje wijn in de hand. De avonden die daarop volgenden hadden we steeds opnieuw een hele gezellige avond waaruit we alle drie wat wijzer zijn uit geworden. Wat we ten zeerste geapprecieerd hebben, was dat Ingrid en Coen ons de restjes van de avond ervoor opnieuw lieten opwarmen op het grote vuur. We hebben zelfs drie dagen kunnen smullen van de spareribs saus waarna we steeds verzadigd in slaap konden vallen in de caravan.

Coen heeft ons ook geholpen met het plannen van onze uitstapjes in de buurt. Hieruit hebben we veel nieuwe dingen geleerd en wanneer het tijd was om te vertrekken, hadden we echt het gevoel thuis te komen bij Coen en Ingrid.

Bedankt voor de leuke ervaring, het is zeker voor herhaling vatbaar.

Groetjes,

Hélène, Louise en Bénédicte

Hélène, Louise en Bénédicte 22-06-16 15:26:27

We hebben zelfs drie dagen kunnen smullen van de spareribs saus waarna we steeds verzadigd in slaap konden vallen in de caravan.

Coen heeft ons ook geholpen met het plannen van onze uitstapjes in de buurt. Hieruit hebben we veel nieuwe dingen geleerd en wanneer het tijd was om te vertrekken, hadden we echt het gevoel thuis te komen bij Coen en Ingrid.

Bedankt voor de leuke ervaring, het is zeker voor herhaling vatbaar.

Groetjes,

Hélène, Louise en Bénédicte

Pierre en Diny Maton 11-06-16 11:48:37

Ook een heerlijke week doorgebracht bij Coen en Ingrid. Coen had voor ons goede informatie over Normandie, scheelde ons veel zoeken. Blijf je s avonds eten merk je dat Coen een geweldige kok is , (vooral de spareribs). Coen en Ingrid zijn goede gastheren, heeft altijd tijd voor een praatje (Coen bleek uit de buurt van den Bosch te komen) en weet ook een goed restaurant voor je te vinden in de buurt. Echt een aanrader voor iedereen. Coen ziet ons nog wel eens terug.

Walter Jagt 05-05-16 20:41:50

Net terug van een heerlijke week vakantie bij Coen en Ingrid, zelden zulke gastvrijheid meegemaakt. Coen is de perfecte gastheer en Ingrid maar (ook Coen) maken elke keer weer een klein feestje van het eten.
Het leven is goed in Frankrijk! Ook de natuur is mooi (veel groener dan Zuid-Frankrijk) en er is genoeg te doen(kleine dagtripjes) wij zijn nu voor de 2e keer, maar weten al zeker dat we volgend jaar weer komen.
Jammer dat ik een kilo ben aagekomen, maar dat heb ik er graag voor over.
Groeten van Walter en Roelien Jagt

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
 

Meer bezoekers op je website? - Webhosting € 1,95 per maand