Pierre en Diny Maton 11-06-16 11:48:37

Ook een heerlijke week doorgebracht bij Coen en Ingrid. Coen had voor ons goede informatie over Normandie, scheelde ons veel zoeken. Blijf je s avonds eten merk je dat Coen een geweldige kok is , (vooral de spareribs). Coen en Ingrid zijn goede gastheren, heeft altijd tijd voor een praatje (Coen bleek uit de buurt van den Bosch te komen) en weet ook een goed restaurant voor je te vinden in de buurt. Echt een aanrader voor iedereen. Coen ziet ons nog wel eens terug.

Walter Jagt 05-05-16 20:41:50

Net terug van een heerlijke week vakantie bij Coen en Ingrid, zelden zulke gastvrijheid meegemaakt. Coen is de perfecte gastheer en Ingrid maar (ook Coen) maken elke keer weer een klein feestje van het eten.
Het leven is goed in Frankrijk! Ook de natuur is mooi (veel groener dan Zuid-Frankrijk) en er is genoeg te doen(kleine dagtripjes) wij zijn nu voor de 2e keer, maar weten al zeker dat we volgend jaar weer komen.
Jammer dat ik een kilo ben aagekomen, maar dat heb ik er graag voor over.
Groeten van Walter en Roelien Jagt

René en Marianne de Graaf 30-09-15 21:25:45

Half september 7 dagen verbleven in 1 van de sfeervolle kamers van Qui Vivra Verra.Niet goed wetend wat we konden verwachten kijken we nu terug op een fantastische week.
We hebben genoten van de kennismaking met het Franse plattelandsleven. De gastvrijheid van Coen en Ingrid is ongekend.
De locatie is uniek te noemen en de omgeving van interessant tot prachtig.
Niet onbenoemd kunnen wij laten de heerlijke ontbijten en diners die Coen en Ingrid ons voorzetten.
Kortom een heerlijke week in een relaxte omgeving.

Thea Steffens 08-09-15 18:25:22

Ook wij hebben in augustus 2 weken op camping Qui Vivra Verra mogen verblijven. Wij hadden er een fantastische tijd, het is hier zo puur en eerlijk en is met niets te vergelijken. Coen en Ingrid, bedankt voor de geweldige tijd en complimenten voor het super lekkere eten.
Ga vooral zo door en geniet van het leven,samen met jullie geweldige kinderen.
Groetjes vanuit Oldenzaal. Henk en thea Steffens

coen gosselink 24-08-15 12:06:30

Lieve mensen, na deze fantastische zomer kunnen we heel blij zijn met onze gasten en uiteraard zijn jullie berichten van harte welkom in ons gastenboek, ook als ze negatief zijn, maar als we namen zien die werkelijk niet zijn geweest of anonieme berichten, dan halen we deze berichten weg. Iedereen kan bij ons rechtsreeks hun klachten kwijt en dan kunnen we iets oplossen indien nodig, maar verwijtende en kwellende berichten zonder rechtmatige afzender is niet netjes op het internet

Ruud en Jacqueline 11-08-15 18:51:27

We hebben ontzettend genoten. Echt een hartstikke leuke, gezellige, ongedwongen week gehad samen met de andere gasten. Coen en Ingrid bedankt voor alle energie die jullie in de gastvrijheid steken.

Mark Visser 28-07-15 11:46:00

Prachtige plek om te kamperen, stil en veel groen. Wel vreemde tarief opbouw (tientje PP per nacht) en mede daardoor erg duur in verhouding tot wat er geboden wordt.

Tenslotte is het vreemd dat de eigenaar tijdens het diner zijn gasten een goedkoop wijntje schenkt, terwijl hij zelf een dure wijn drinkt uit eigen fles!


Reactie:
Iedere gast kan hier gewoon een dure fles wijn bestellen, geen enkel punt
Kampeertarieven liggen zelfs beneden de Franse norm

Thomas Golombeck 26-07-15 19:26:50

Koen is een oude bekende van ons en hebben hem onverwachts een bezoekje gebracht. Voor gezelligheid en gastvrijheid moet je hier zijn! Was gezellig kerel en zeker tot de volgende x! Groeten aan Ingrid en Liek.

bert en marjan 20-09-14 21:16:52

Heerlijk weekje bij coen en ingrid gehad .
Wist niet dat normandie zo mooi was . Zoek geen luxe bij coen en ingrid maar brabandse gezelligheid . S, avonds met een wijntje bij de open haard en heerlijk eten . Coen kan veel vertellen over de omgeving en niets is hem te veel .

joep&Ria Verstappen 24-08-14 18:25:14

Na 2 jaar maar weer eens naar Coen, Ingrid en Lieke. We waren het wezen bijna kwijt.
De gite netjes gerenoveerd, het sanitair voor de campinggasten op orde en een mooie bungalow erbij!
De gastvrijheid was weer als vanouds; goed van eten en drinken, dus Frankrijk zoals wij het kennen.
Luitjes, succes en wie weet, tot een volgende keer.
Joep&Ria

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken