Nico en Marieke Kooijman 10-05-14 16:54:01

Wat een gastvrijheid! Super gezellig, Coen op zijn praatstoel en Ingrid in de keuken, geweldig. Op dit adres is het een en al Frankrijk. Heerlijke wijn, stokbroodje erbij, een visje, kaasplankje en en vele verrassingen.
Franser kan het niet!!!! Coen en Ingrid een fijne tijd in dit nieuwe seizoen en een groet uit Holland

Frans en Patience 29-08-13 12:13:00

We vonden het heel gezellig bij Coen en Ingrid. Vooral de sfeer sprak ons bijzonder aan.
Coen is een goede gastheer en heeft altijd tijd voor iedereen. Hulde!
Verder is de omgeving mooi en rustig, maar NormandiŽ is sowieso een fijn gebied voor een vakantie als je niet al te ver weg wilt gaan. We hadden prachtig weer en we hebben er daarom ook erg genoten. We wensen Coen en Ingrid dan ook alle goeds! We will meet again!

Guido 17-08-13 23:06:55

Wij hebben een heerlijke week op de camping gehad. Het fijne aan deze camping is dat het geen standaard camping is en je kunt zelf bepalen waar je wilt staan. Onze 3 kleine kinderen konden zich prima vermaken op het kleine zandstrandje bij de vijver, de trampoline, de schommels, de jeu de boules of met het kabbelende beekje en het bekijken van de zwijntjes. Wij hebben vooral genoten van de rust, het groen en de sterren savonds. Een goed vertrekpunt om D-Day bezienswaardigheden te bezoeken, tevens geinformeerd door Coen daarover.
Het is ook heel leuk dat je als campinggast mag deelnemen aan de lekkere, zeer betaalbare diners georganiseerd door Coen en Ingrid.
Leuke ongedwongen sfeer en perfecte service!

Anita 14-08-13 20:36:59

Een paar heerlijke dagen doorgebracht op Qui Vivra Verra bij Coen en Ingrid.
Wij hadden een heerlijk plekje op de camping vlakbij een kabbelend beekje.
Hebben een avond ge-BBQ-ed en ook een ochtend gebruik gemaakt van de ontbijtservice. Allemaal lekker en gezellig.
Een prima basis om NormandiŽ te bezoeken.

hans & emely 24-06-13 10:30:47

"In 1 woord; PRIMA"

22-6-2013 We zijn weer thuis van een zeer geslaagde vakantie.
We hebben genoten van de gastvrijheid en gezelligheid van Coen en Ingrid! Het goede eten ( oa lekkere zelfgebakken vers brood en de kaasjes ), het late tafelen ( met of zonder soppen ) en het heerlijke haardvuur, het was genieten! De accomodatie ligt zeer centraal, en daardoor vele mooie dingen gezien, zeker ook door de tips van Coen. Rob ook bedankt voor je gezelligheid.
Coen, Ingrid, Margot, Lieke, Sjimmy en Sjaantje bedankt en een dikke kus !!

Rob 15-06-13 17:36:00

Beste Coen, Ingrid en de kids.

Het was me een waar genomen om jullie gast te mogen zijn. De gemoedelijkheid en bourgondische gezelligheid hebben me goed gedaan. Nogmaals bedankt!

Rob (en ook Noa natuurlijk)

Annemieke 02-05-13 13:39:40

Bedankt voor jullie gastvrijheid, we hebben genoten en veel gezien van het mooie NormandiŽ: http://www.roodbootje.nl/week%2017-2013.html

Tieme en Anita 11-09-12 21:03:46

Zo.. Weer thuis van een zeer geslaagde vakantie, en wat valt het toch weer tegen om dat bourgondische leven(voorlopig) vaarwel te zeggen.
We hebben zeer genoten van de gastvrijheid en gezelligheid van Coen en Ingrid! De kookkunsten van dit Duo, het late tafelen en het heerlijke haardvuur mogen ook niet achterwege blijven, die waren gewoonweg super! De omgeving was ook zeer mooi en we hadden hele leuke medebewoners!
Coen, Ingrid, Margot, Lieke, Chef, Sjimmy en Sjaantje bedank!

Groeten Tieme en Anita



Petra en Johan 10-09-12 21:41:55

Wij hebben een heel erg leuke week bij jullie gehad. De formule is erg leuk, elke avond met elkaar in een steeds wisselend gezelschap gezellig eten bijvoorbeeld. Het contact met jullie, Coen en Ingrid, was heel erg prettig en door jullie houding voel je je snel thuis. Gastvrijheid staat hoog in jullie vaandel en dat hebben we ook zo ervaren. Wij bewaren bijzondere herinneringen aan de gesprekken met jullie, die soms wel ergens over gingen.
Topweek!
De hartelijke groeten aan jullie, Coen en Ingrid en een dikke kus voor Lieke.

ad en jeannette 30-08-12 19:28:05

Coen en Ingrid;

We hebben weer erg genoten van de drie daagjes bij jullie op doorreis naar ill de Groix.
Het contact met Coen was als vanouds, 6 jaar geleden,
Het eten nog steeds even voortreffelijk en de rest zoals bij jou en nu ook Ingrid past.
Groet Ad en Jeannette

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken