Katrien en Marc 02-09-11 16:31:49

Dag Ingrid en Coen,
Zo'n authentieke ontvangst, vrij van elke gespeelde zogenaamde "gastvriendelijke" maar o zo doorzichtige maskerade, hebben wij nog niet veel meegemaakt. Samen met de gasten een mooie tijd doorbrengen, dat is jullie betrachting, en wat ons betreft slagen jullie daar voor 100% in.

Een dankbaar Vlaams koppel.

Birgit Grefkens 30-08-11 12:47:29

Hallo !
Wil jullie graag bedanken voor een top mini-vakantie bij jullie thuis. Thuis ja, want zo voelt het, alsof je op een gezellig familie uitje bent; een praatje met de hosts, lekker eten en alles is mogelijk. En als je liever ergens anders eet of rustig een boekje wilt lezen, kan dat ook. D'as dus pas écht een relaxte vakantie Dus bedankt ! En zeker tot ziens

Nicole en Marco 28-08-11 14:03:38

Hallo Coen en Ingrid,

Nog even terugblikken naar een heerlijke vakantie in Normandië, waarvan hoewel maar twee overnachtingen (plus één uit heimwee) bij jou en Ingrid voor ons onvergetelijk waren. In één woord en met hoofdletters GEZELLIG! De wijn en kaasproefavond (volgens ons is 'overvloedige wijndrink en kaaseetavond' een betere uitdrukking) was extra speciaal. Zoals jullie je uitsloven om het je gasten naar de zin te maken is eigenlijk niet normaal meer. Ook niet te vergeten de gezellige medevakantievierders (Topy, Gerrard, Maarten in het kwadraat e.v.a.). We komen terug! Groetjes en dikke kus van Marco en Nicole

Rudolf en Marleene 01-08-11 11:01:31

Hoi Coen en Ingrid,

Hier nog even een mailtje van ons. Nogmaals bedankt voor de gezellige dagen die wij bij jullie hebben gehad. We voelden ons echt helemaal thuis. Vooral de 'culinaire avond' en muziekquiz zullen we niet snel vergeten
Heel veel succes verder en we hopen voor jullie dat de zomer voorlopig weer even terug is!

Tot ziens!

Lieve groeten,
Rudolf en Marleene

R van den Bos 18-07-11 14:04:11

Lieve Coen en Ingrid.
Het verblijf bij jullie is geweldig goed bevallen. de kamer met eigen douche en toilet was een verademming en aan bevelingswaardig.De keuze's van het avondeten was overweldig en zeer gevarieerd. De wijn en kaasavond was van er een van Topklasse en zou in een top restaurant niet misstaan. Toppie.
De omgeving met o.a de invasiestranden en andere gedenkplaatsen is zeer de moeite waard en blijft lang in je gedachten. Wij hopen volged jaar weer terug ter komen, want er is genoeg te zien en te beleven in Normandie.
Hopen weer van jullie geweldige gastvrijheid gebruik te maken.
Veel liefs en heel veel succes voor nu en in de toekomst en zeggen maar al te graag Au-revoir. Ruud en Jeanne

Daniel 11-07-11 18:01:45

Hoi Ingrid, Lieke en Coen.

Nogmaals bedankt voor het super mooie verblijf dat we bij jullie hebben mogen meemaken. Het was allemaal prima geregeld vanaf de ontvangst tot het vertrek. Wij hebben vooral genoten van het lekkere eten en de wijn en kaas proeverij.

Nogmaals onze complimenten voor hetgeen jullie tot nu toe hebben opgezet.

Groetjes Helma, Niek en Daniel

PV Het gebekte Zwijntje 28-06-11 14:33:28

22 en 23 juni 2011 Vanuit onze organisatie heb ik een meerdaags bezoek aan Normandië gearrangeerd. Hierbij waren Coen en Ingrid zeer behulpzaam om de mogelijkheden van het faciliteren van een grote groep te bekijken. Wij hebben uiteindelijk met 60 man gegeten, gedronken en geslapen, volledig verzorgd, ondanks dat dit voor hen een eerste keer was dat zij zo'n grote groep hadden.
Coen en Ingrid, mijn complimenten voor de fantastische service.
Zie de foto's op de website Qui Vivra Verra www.quivivraverra.com/groepen.html

Hans Haverman 15-06-11 14:52:43

Hi Ingrid, Coen en Lieke,

Net eens even jullie nieuwsarchief gelezen van 2011. Mooi om even te lezen hoe het daar gaat.

Wat is het een mooi plekje geworden daar bij jullie. En wat een mooie dochter! Fantastisch.

Stay alive and keep in touch.

Hans, Janneke, Jara, Tim.

P. jansen Den haag 14-05-11 12:11:36

Hallo Coen en Ingrid ,

4 heerlijke dagen gehad , en genoten van jullie kookkunsten , de prachtige natuur en stranden ,
en wat spannend was : met z'n vieren in de gites slapen .
al met al een toplocatie in het hart van Normandie .

Vronie 04-04-11 19:19:25

Van harte gefeliciteerd met jullie dochter!
Ik wens jullie veel geluk toe.

Hartelijke groet,
www.vronie.com

<< < 3 4 5 6 7 > >>
Zoeken