vandenbulcke mike 15-01-21 14:59:57

ook dit jaar gaan we weer naar het prachtige RAB,tenminste als het mogelijk is ivm corona,voor het 15e jaar op rij zijn we weer te gast bij Familie Pivac op supetarska draga,ondanks corona hebben we vorig jaar toch ook bijna 6 weken genoten,bij PIVAC word je steeds goed ontvangen,de boot ligt voor het pension dat 9 verzorgde kamers biedt,je hebt er heel veel mogelijkheden om van daaruit naar de nabijgelegen eilanden te varen,Pag,Krk,Baska,Grur,Goli,Rab stad,Mali losinj,Veli Losinj,Lopar,Vbrnic,Novi Vinodolski,Novalja,Senj enz,...allemaal in de buurt van RABGroetenMike en Carine

Maurice Sterkendries 20-12-20 10:59:43

Via een Belgische collega kreeg ik de tip mijn eerste vaarvakantie te boeken bij Pivac. Geen seconde spijt gehad. De vriendelijkheid en behulpzaamheid van de uitbaters en Mojka zijn grenzeloos. Wij hebben alvast opnieuw geboekt!

Mojka 02-07-20 04:36:51

Wij zijn de familie Pivac en hebben een familie-pension in Kroatiƫ op het eiland Rab en meer bepaald in Supetarska Draga.


In ons restaurant ligt een infomap met alle info voor de gasten in het nederlands, engels en duits. Hierin vind u veel nuttige info en weetjes voor onze vakantie-gasten. Kom gerust even langs voor een natje of een droogje en vraag ernaar.


Dit gastenboek geeft ons de mogelijkheid om naast uw bericht mijn reactie en/of antwoord te plaatsen!

Voor vragen over Kroatiƫ, het eiland Rab of ons vakantieparadijs Supetarska Draga en z'n omgeving of een reactie op de site en eventuele suggesties !


Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies