Joke Geurs 27-12-18 08:16:17

Ik ben zo dankbaar dat jij in mijn leven bent gekomen, 22 jaar heb ik met een trauma geleefd tot ik bij mijn reddende engel kwam ik ben zo gelukkig hoe Jou behandelingen mij hebben geholpen de emdr en jou liefdevolle healing hebben een heel ander mens gemaakt van mij!ik kan jou nooit genoeg bedanken dat je mij het leven heb terug gegeven!

Kim 14-11-18 10:00:10

Magaretha is al jaren mijn rots in de branding in perioden van stress. Mijn apk.

Twee jaar geleden ben ik met mijn oudste dochter bij Magaretha op consult geweest. Ze had last van drukte en pestgedrag in haar klas. Mijn dochter die altijd heel gesloten is, kon bij Magaretha wel de woorden vinden en vertellen wat haar dwars zat. Tijdens de consulten heeft ze geleerd in haar kracht te staan en energie van buiten af te weren. We hebben nu een heel blij goed in haar vel zittend meisje in huis.

Deze zomer, vlak voordat de school weer begon, kreeg onze jongste dochter last van dwangneuroses. Vooral in de avond. Twee keer zijn we bij Magaretha geweest. Op 12 september en 8 oktober. In de avond gaan we nu nog 1x haar kamertje rond of alles goed staat en ze slaapt als een blok.

Magaretha, je bent onze held en engel!

Joyce Gunneweg 10-09-18 19:36:41

8 en 9 september workshop helen vanuit je hart gehad.
Wat ik wil zeggen is moeilijk onder woorden te brengen.
Zo bijzonder is het, je komt terug bij de bron die je bent voordat je aan de wereldse reis begint. Zonder oordeel en alleen maar LIEFDE.
Nogmaals erg bedankt René en Margaretha.
Joyce

Stefan 08-07-18 12:34:43

Ik kan de hulp, die ik als gevolg van de behandelingen van Margaretha ervaren heb, slechts bij benadering in passende woorden vatten. Haar healing sessions hebben mij niet alleen van oude blokkades bevrijd, maar ook mijn hart en geest geopend voor waarachtige genezing. Ik heb dit als een wonder ervaren, en ik weet dat dit licht en deze liefde elk hart kunnen vervullen.
In 2016 is voor mijn lichaam een relatief zeldzame ziekte vastgesteld, een zogenoemde primaire myelofibrosis. De ziekte is medisch niet of nauwelijks te genezen. In maart 2017 had ik een eerste bloedtransfusie nodig. Mijn medische specialist constateerde toen voor mij een gemiddelde overlevensduur van 15 maanden. Einde 2017 had ik acht transfusies achter de rug. Toen besloot ik de hulp van spirituele genezers op te zoeken.

Ik had voor Margaretha al behandelingen door verschillende bekende spirituele genezers gehad. En hoewel al deze behandelingen een positieve werking op mijn lichaam en geest hadden, waren de healing sessions van Margaretha hiermee niet te vergelijken. Margarethas behandelingen duurden langer dan ik verwacht had, ongeveer een uur, wat ik natuurlijk zeer positief vond. Het voelde alsof geleidelijk een grote rust en onspanning elke cel van mijn lichaam bereikte. Oude blokkades in mijn lichaam, die ik in de loop van de jaren niet meer bewust waarnam, bleken op te lossen en te smelten als sneeuw voor de zon. Er was een onbeschrijvelijk mooi gevoel van liefde dat door mijn hart stroomde. Aan het einde van elke behandeling moest ik telkens weer even bijkomen; ik had ik het gevoel in de hemel te zweven. Mijn lichaam was vol van een aangename warmte, van elke teen tot in de haarwortels. Ik voelde me licht als een veer.
Vandaag heb ik nog steeds het gevoel van lichtheid in mijn lichaam. Ik heb de behandelingen van Margaretha als wonderbaarlijk cadeau ervaren, waardoor ik God in mijn hart als oneindige bron van liefde en geluk ervaren kon.
Tot nu toe had ik in 2018 maar twee bloedtransfusies. Mijn doctors reageren verbaasd en kunnen mijn fysieke staat niet goed verklaren.
Ik weet niet hoe het met mijn lichaam verder zal gaan, maar een ding is en blijft voor mij zeker: ik ben heel diep gelukkig en volledig vrij van angst.
Dank je wel, Margaretha!
Stefan

Thong 29-03-18 17:59:22

Via een vriendin kwam ik in aanraking met Magaretha. Mijn man en ik waren toen al 3 jaar bezig om onze kinderwens in vervulling te laten gaan. Na een miskraam en een mislukte 1e ivf poging hadden we het mentaal erg zwaar. Toen we middenin de 2e ivf poging zaten kon ik bij Magaretha terecht. Na 3 weken kregen we het blije nieuws van het ziekenhuis dat we zwanger zijn. Inmiddels ben ik nu 27 weken zwanger. We zijn ontzettend blij! Magaretha via deze weg willen we je nogmaals ontzettend bedanken voor je lieve en positieve energie! 😘

Judy & Akkie 22-03-18 10:12:11

De Engelendokter💚

Zo noem ik Margaretha tegenover Akkie
mijn zoontje met down, hij praat zo goed als niet.. Maar is een en al liefde en maakt contact op het diepste niveau, niet iedereen voelt dat, maar Margaretha gaat zitten op de grond met Bella (haar lieve hondje) en ze legt gelijk een ontroerend mooi contact een soort engelen feest vindt plaats... Wat nodig is gebeurt...
Akkie barst uitelkaar van geluk en wij doen mee..
Op de terugweg in de auto begint hij hele verhalen te vertellen terwijl hij uit het raam kijkt... Mijn ogen lopen vol... En mijn hart ook...
vol dankbaarheid🙏
Judy Sky

Richard 19-11-17 23:00:36

Via Tijn kwam Margaretha in 2013 op mijn pad. Samen en geheel op mijn eigen tempo hebben we de afgelopen 5 jaar verschillende sessies gehad: van helen uit het hart tot behandelingen. Die momenten hebben mij goed gedaan, me bij mezelf gebracht, dicht zittende chakra’s geopend en inzicht gegeven wie ik ben. Alles op een liefdevolle en respectvolle manier. Ik kijk terug op een prachtige reis die we samen hebben gemaakt en hierin mooie stationnetjes aan gedaan. Vanaf 2017 kan ik weer zelf en is het ook tijd om zelf te reizen, en kijk ik terug met volle tevredenheid, geborgenheid en liefde naar dit station met alle mooie gaven die mij hebben geholpen! Margaretha, dank je wel!

martijn 19-10-17 23:13:36

Het is ongelooflijk hoe een mens kan veranderen. In een zeer neerslachtige en negatieve periode in mijn leven heeft Margaretha mij op een veel positiever pad gebracht.
Ik merk nu, hoe haar inzichten en special gaven mij hebben geholpen om op een ander manier naar het leven te kijken en ook hoe er dagelijks mee om te gaan. Ik voel me zoveel fijner, dank je wel Margaretha ! Ik hoop dat andere mensen dit ook mogen ervaren.

Groet, Martijn.

Anja 07-10-17 11:56:03

'Ik ben bij dat ik hier ben, maar ik denk niet dat je me kunt helpen.' Dat zei ik tegen Margaretha toen ik haar begin juli bezocht. Ik was in december geopereerd: mijn baarmoeder en eierstokken waren verwijderd. Helaas waren de zenuwen geraakt en had ik hevige fysieke pijn bij alles wat ik probeerde te doen. Ik had altijd vijf dagen gewerkt en lag nu vooral op bed door de pijn. Inmiddels had ik in het ziekenhuis drie keer een zenuwblokkade gekregen. Ik hoopte dat Margaretha mij wat ontspanning kon brengen, maar de pijn verlichten leek me te veel gevraagd. Maar twee maanden na het bezoek aan jou was ik vrijwel pijnvrij: van een heftige pijn van 10 (erger kon niet) was ik terug naar 3 en nu zit ik op 2. Ik ben onder begeleiding van de huisarts nu bezig met het afbouwen van de lyrica, medicijn tegen de zenuwpijn.
Margaretha, dank je voor wat je voor me hebt betekend. Mijn leven is alweer zoveel beter nu. Deze maand ben ik begonnen met een dag in de week te werken en dat voelt goed.
Veel liefs van Anja

Kamla 25-07-17 11:30:57

Ieder mens maakt van alles mee in het leven, verliezen vrienden en familie, worden ziek en nog meer. Bij mij ging het in korte tijd heel hard met name het verlies van vrienden en daarna een partner die ziek werd. Dacht naast het werk alle ballen omhoog te kunnen houden. NIET DUS.
Nu ruim drie jaar geleden kreeg ik een stevige burn out, hyperventilatie, oververmoeid, om het minste geringste in tranen en heel slecht slapen, etc etc.
Een artikel in het volkskrant magazine bracht mij op het spoor van jou Margaretha. Om de een of andere reden voelde het goed jou te bellen. En dat was het! Het eerste warme bezoek aan jou gaf al veel ontspanning. Jij adviseerde mij om vitamine D3 en B eens te laten checken. Wat bleek: de waarde van vitamine D was slechts 27! Op advies van jou ben ik vitamine D3 van bonusan gaan gebruiken. Al heel gauw, twee drie weken was ik niet meer zo enorm moe! Nu drie maanden later heb ik bij de huisarts het bloed weer laten checken: de waarde is gestegen naar 164! Omdat ik veel buiten ben had ik nooit gedacht dat ik een vitamine D tekort kon hebben, ongelofelijk wat een tekort teweeg kan brengen.
Verheug mij op het volgende bezoek aan jou.
Veel liefs en een warme omhelzing

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken