Marcella 16-04-19 21:11:34

Geweldig weekend gehad...Helen vanuit het HART❤...en dat is wat er gebeurt.
Relaxed,mooi en liefdevol begeleid door Margaretha en Rene, wat een heerlijk, eerlijk en oprecht stel❤
Je kunt heel veel dure ingewikkelde cursussen volgen en boeken lezen of een weekend Helen vanuit het HART❤...Simpel, betaalbaar en heel doeltreffend.
Laat je verrassen net als ik heb gedaan...
Dank je wel lief stel❤

Lise 18-03-19 21:08:39

Sinds ik bij Margaretha ben geweest, zijn er echt deuren voor me opengegaan. Ik heb de afgelopen jaren enorm gestruggeld. Op elk vlak ging het niet zoals ik wilde, ik liep echt tegen muren op. Het leek wel of mijn leven de hele tijd "on hold" stond. Ik ben toen naar Margaretha gegaan voor een reading/healing. Het is echt een geschenk geweest voor mij! Het voelt echt dat patronen doorbroken zijn: ben voor mezelf begonnen, en het loopt! Mijn angst om te falen is veel minder geworden, ben onafhankelijker geworden. Er komen nu dingen naar me toe die ik nooit voor mogelijk had gehouden.
Mijn dochtertje had eveneens problemen, kon zich heel moeilijk uiten en had last van faalangst (van wie zou ze dat nou hebben) en ik ben met haar ook naar Margaretha toegegaan. Margaretha en mijn dochter gingen samen "toverdruppels" maken, mijn dochter (9 jaar) vond het geweldig. Sindsdien heeft mijn dochter minder moeite zich te uiten....kan soms wel wat minder zelfs! ; ) Maar ze durft zich meer te laten zien. Kortom, ik ben dolblij dat we naar Margaretha zijn gegaan. Dank, dank, dank en veel liefs!

Joke Geurs 27-12-18 08:16:17

Ik ben zo dankbaar dat jij in mijn leven bent gekomen, 22 jaar heb ik met een trauma geleefd tot ik bij mijn reddende engel kwam ik ben zo gelukkig hoe Jou behandelingen mij hebben geholpen de emdr en jou liefdevolle healing hebben een heel ander mens gemaakt van mij!ik kan jou nooit genoeg bedanken dat je mij het leven heb terug gegeven!

Kim 14-11-18 10:00:10

Magaretha is al jaren mijn rots in de branding in perioden van stress. Mijn apk.

Twee jaar geleden ben ik met mijn oudste dochter bij Magaretha op consult geweest. Ze had last van drukte en pestgedrag in haar klas. Mijn dochter die altijd heel gesloten is, kon bij Magaretha wel de woorden vinden en vertellen wat haar dwars zat. Tijdens de consulten heeft ze geleerd in haar kracht te staan en energie van buiten af te weren. We hebben nu een heel blij goed in haar vel zittend meisje in huis.

Deze zomer, vlak voordat de school weer begon, kreeg onze jongste dochter last van dwangneuroses. Vooral in de avond. Twee keer zijn we bij Magaretha geweest. Op 12 september en 8 oktober. In de avond gaan we nu nog 1x haar kamertje rond of alles goed staat en ze slaapt als een blok.

Magaretha, je bent onze held en engel!

Joyce Gunneweg 10-09-18 19:36:41

8 en 9 september workshop helen vanuit je hart gehad.
Wat ik wil zeggen is moeilijk onder woorden te brengen.
Zo bijzonder is het, je komt terug bij de bron die je bent voordat je aan de wereldse reis begint. Zonder oordeel en alleen maar LIEFDE.
Nogmaals erg bedankt René en Margaretha.
Joyce

Stefan 08-07-18 12:34:43

Ik kan de hulp, die ik als gevolg van de behandelingen van Margaretha ervaren heb, slechts bij benadering in passende woorden vatten. Haar healing sessions hebben mij niet alleen van oude blokkades bevrijd, maar ook mijn hart en geest geopend voor waarachtige genezing. Ik heb dit als een wonder ervaren, en ik weet dat dit licht en deze liefde elk hart kunnen vervullen.
In 2016 is voor mijn lichaam een relatief zeldzame ziekte vastgesteld, een zogenoemde primaire myelofibrosis. De ziekte is medisch niet of nauwelijks te genezen. In maart 2017 had ik een eerste bloedtransfusie nodig. Mijn medische specialist constateerde toen voor mij een gemiddelde overlevensduur van 15 maanden. Einde 2017 had ik acht transfusies achter de rug. Toen besloot ik de hulp van spirituele genezers op te zoeken.

Ik had voor Margaretha al behandelingen door verschillende bekende spirituele genezers gehad. En hoewel al deze behandelingen een positieve werking op mijn lichaam en geest hadden, waren de healing sessions van Margaretha hiermee niet te vergelijken. Margarethas behandelingen duurden langer dan ik verwacht had, ongeveer een uur, wat ik natuurlijk zeer positief vond. Het voelde alsof geleidelijk een grote rust en onspanning elke cel van mijn lichaam bereikte. Oude blokkades in mijn lichaam, die ik in de loop van de jaren niet meer bewust waarnam, bleken op te lossen en te smelten als sneeuw voor de zon. Er was een onbeschrijvelijk mooi gevoel van liefde dat door mijn hart stroomde. Aan het einde van elke behandeling moest ik telkens weer even bijkomen; ik had ik het gevoel in de hemel te zweven. Mijn lichaam was vol van een aangename warmte, van elke teen tot in de haarwortels. Ik voelde me licht als een veer.
Vandaag heb ik nog steeds het gevoel van lichtheid in mijn lichaam. Ik heb de behandelingen van Margaretha als wonderbaarlijk cadeau ervaren, waardoor ik God in mijn hart als oneindige bron van liefde en geluk ervaren kon.
Tot nu toe had ik in 2018 maar twee bloedtransfusies. Mijn doctors reageren verbaasd en kunnen mijn fysieke staat niet goed verklaren.
Ik weet niet hoe het met mijn lichaam verder zal gaan, maar een ding is en blijft voor mij zeker: ik ben heel diep gelukkig en volledig vrij van angst.
Dank je wel, Margaretha!
Stefan

Thong 29-03-18 17:59:22

Via een vriendin kwam ik in aanraking met Magaretha. Mijn man en ik waren toen al 3 jaar bezig om onze kinderwens in vervulling te laten gaan. Na een miskraam en een mislukte 1e ivf poging hadden we het mentaal erg zwaar. Toen we middenin de 2e ivf poging zaten kon ik bij Magaretha terecht. Na 3 weken kregen we het blije nieuws van het ziekenhuis dat we zwanger zijn. Inmiddels ben ik nu 27 weken zwanger. We zijn ontzettend blij! Magaretha via deze weg willen we je nogmaals ontzettend bedanken voor je lieve en positieve energie! 😘

Judy & Akkie 22-03-18 10:12:11

De Engelendokter💚

Zo noem ik Margaretha tegenover Akkie
mijn zoontje met down, hij praat zo goed als niet.. Maar is een en al liefde en maakt contact op het diepste niveau, niet iedereen voelt dat, maar Margaretha gaat zitten op de grond met Bella (haar lieve hondje) en ze legt gelijk een ontroerend mooi contact een soort engelen feest vindt plaats... Wat nodig is gebeurt...
Akkie barst uitelkaar van geluk en wij doen mee..
Op de terugweg in de auto begint hij hele verhalen te vertellen terwijl hij uit het raam kijkt... Mijn ogen lopen vol... En mijn hart ook...
vol dankbaarheid🙏
Judy Sky

Richard 19-11-17 23:00:36

Via Tijn kwam Margaretha in 2013 op mijn pad. Samen en geheel op mijn eigen tempo hebben we de afgelopen 5 jaar verschillende sessies gehad: van helen uit het hart tot behandelingen. Die momenten hebben mij goed gedaan, me bij mezelf gebracht, dicht zittende chakra’s geopend en inzicht gegeven wie ik ben. Alles op een liefdevolle en respectvolle manier. Ik kijk terug op een prachtige reis die we samen hebben gemaakt en hierin mooie stationnetjes aan gedaan. Vanaf 2017 kan ik weer zelf en is het ook tijd om zelf te reizen, en kijk ik terug met volle tevredenheid, geborgenheid en liefde naar dit station met alle mooie gaven die mij hebben geholpen! Margaretha, dank je wel!

martijn 19-10-17 23:13:36

Het is ongelooflijk hoe een mens kan veranderen. In een zeer neerslachtige en negatieve periode in mijn leven heeft Margaretha mij op een veel positiever pad gebracht.
Ik merk nu, hoe haar inzichten en special gaven mij hebben geholpen om op een ander manier naar het leven te kijken en ook hoe er dagelijks mee om te gaan. Ik voel me zoveel fijner, dank je wel Margaretha ! Ik hoop dat andere mensen dit ook mogen ervaren.

Groet, Martijn.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken