Marianne 23-12-22 09:15:58

"Helen vanuit het Hart heeft me heel eenvoudig een krachtig dagelijks gebed gegeven. Zowel voor mezelf een rustgevende mantra als voor mijn gezin. De zuivere inwijding, de woorden, klanken én geuren van de dag zijn zo liefdevol, helend en puur dat ze heel diep in mij resoneren. Dit thuiskomen heb ik de afgelopen maanden dagelijks met me meegenomen en ook kunnen delen met mijn gezin en ieder die ik tegenkwam, heel bewust maar vaak ook ongemerkt.
Margaretha is liefde en vertrouwen in eigen persoon. Rene begeleidt de workshopdagen met zijn diep doorvoelde helende klanken. Deze klanken maakten het mogelijk om de brug naar binnen, naar mijn hart, vol vertrouwen te gaan.
De geurfrequenties van deze dag verbinden je heel snel met je hart en ziel. Ook onze kinderen ervaren de geuren als enorm rustgevend en heilzaam bij verdriet en spanning, en ook helpen ze om sneller en rustiger in en door te slapen.
Helen vanuit het Hart was voor mij een cadeau, een liefdevolle reis naar mijn eigen bron."
Marianne

Mascha Verhagen 24-10-22 20:33:31


Margaretha heeft mij vaker geholpen o.a. na een ernstig fietsongeluk. Ik zag dubbel en kon door een zware hersenschudding niet veel prikkels aan, en dingen niet goed plannen en overzien. Ik ben ervan overtuigd dat ik door Margaretha’s healing weer normaal ben gaan zien, ook doordat ik dagelijks twee keer per dag mijzelf moest helen op haar advies, en dat de genezing van mijn hersenschudding behoorlijk versneld is door haar handelen.
Onlangs heeft Margaretha mij mentaal ondersteund toen een van onze dochters een aantal weken met een ernstige aandoening in het ziekenhuis lag, en mij de kracht gegeven om het hoofd boven water te houden.
Margaretha is een bijzondere, warme, hartelijke vrouw die bijzondere gaven heeft en als het ware dwars door je heen kijkt en begrijpt wat je nodig hebt. Ik ben erg dankbaar dat zij mij zo fijn geholpen heeft. Dat wens ik iedereen toe die hulp nodig heeft.

Wendy 15-10-22 19:27:30

Te samen met de cursus 'helen vanuit het hart' mocht ik ook de 'helen vanuit je hart' geurfrequentie gaan gebruiken op een manier waarop ik nog nooit geuren had gebruikt. Ik tekende elke ochtend met de roller stick een hart om mijn hart en dat ritueel te samen met alle opdrachten vanuit de cursus hebben mij zo geholpen om weer een beetje in een positiefe flow te komen. Ik voel mij echt anders sinds ik de geuren gebruik en veel onderdelen uit de cursus pas ik nu dagelijks toe. Duizend maal dank, Margaretha en ook Rene, voor alles wat jullie samen aan de wereld geven. Doordat jullie jullie levenswerk hebben gebundeld in een online cursus en door het ontwikkelen van deze magische geurfrequentie lijn heb ik weer verbinding met mijn hogere zelf kunnen vinden. En dat na een zeer pittige periode, waarvan ik echt dacht dat ik daar veel langer over zou doen om mijzelf weer terug te vinden. Ik kan het iedereen aanraden! Ook als je gewoon jezelf een heel mooi cadeautje wilt geven. Lieve groeten Wendy

rinske 11-09-22 10:35:07

Ik wil graag een review schrijven omdat de online cursus Helen vanuit het Hart veel voor mij betekent!
Ongeveer twee maanden geleden ben ik met de cursus begonnen. Op dat moment zat ik er helemaal door heen en wist ik het gewoon niet meer. Dit terwijl ik bijna klaar was met mijn opleiding tot spiritueel meesterschap en ook daarvoor van alles had gedaan. Ik had zo mijn best gedaan, uren gemediteerd en nog steeds die onrust die steeds de kop opstak. Toen luisterde ik naar een interview van jou en daarin vertelde je dat het zoveel makkelijker kan . Dat je met maar met een paar minuten van je tijd je jezelf kan vullen met positiviteit . Hoe meer ik me er in ging verdiepen, hoe meer ik het gevoel kreeg dit moet ik gaan doen! En daar heb ik naar geluisterd en dat is de beste beslissing die ik ooit heb genomen. Het is dus echt waar dat dit werkt en dat het zo simpel is! Ik voel me zoveel lichter en veerkrachtiger. Het lijkt alsof ik veel meer met afstand en liefde naar mijn negatieve gevoelens kan kijken. Ik ben er niet meer dagenlang van slag maar zie het als dat wat het werkelijk is. Ik merk ook dat ik me blij en bevrijd voel van het moeten en mijn best doen.
Eerlijk gezegd herhaal ik door de dag vaak de mantra , vanuit mijn hart stuur ik licht, liefde en kracht naar wat voor mijn hoogste goed is . Alleen voelt dit niet als een moeten maar als het graag willen.
Dit is de eerste keer dat ik een recensie schrijf omdat ik meer mensen ditzelfde gevoel gun!

Bedankt!

Annie 28-06-22 19:39:28

Ik wil iets heel moois met jullie delen. Na een lange zoektocht naar een verlossende behandeling voor paniekaanvallen en angsten voor mijn dochter zijn we eindelijk bij Margaretha de Vries- Raphaels Bron terecht gekomen. Na 10 dagen heeft mijn dochter al een progressie gemerkt dat we beide in een ongeloof waren. Door aantal oefeningen en een cocktail van homeopatische druppels voelde zij zich weer sterk en stabiel.

Mijn dochter kreeg op haar 14e voor het eerst met deze verschrikkelijke aandoening te maken. Ze werd belemmerd in ontwikkelen van sociale eigenschappen. Leren, huiswerk of proefwerkweek waren een hel voor haar. Dagelijkse gebeurtenissen zoals een winkel binnen lopen, afspreken met vrienden, op vakantie gaan kosten haar veel energie dat ze dat liever niet wou doen.
Met behulp van goede tips, oefeningen en een wonder druppels heeft ze haar normale leven weer opgepakt. De druppels zijn homeopathisch en helemaal samengesteld op haar klachten. Na 10 dagen was de resultaat al voelbaar. Misschien kan dit verhaal andere helpen om veel eerder tot een oplossing te komen. Ik richt me voornamelijk op jonge mensen die het veels te druk hebben met hun opleiding en vriendschappen die het even moeilijk hebben om de rust te vinden. We hebben echt verbetering gemerkt waarmee we beide verrast waren. Door een aantal oefeningen en homeopatische druppels voelde zij zich weer sterk en stabiel.

Misschien kan dit verhaal anderen helpen om veel eerder tot een oplossing te komen.

Natashja Beun 28-06-22 10:06:48

Liefde is het toverwoord

Helende woorden, helende klanken, we openen ons voor liefde.
Margaretha opent je hart, hartkracht stroomt als nooit tevoren. Een inwijding zo intens. De helende klanken van René, nemen je mee op jouw reis, jouw reis naar binnen.
Een workshop “Helen vanuit het Hart”, een pareltje, een cadeau voor het hart, een geschenk voor jou. Raphael’s Bron in Zandvoort, oase van rust, thuiskomen in jezelf.
Helen vanuit het Hart, opent jouw bron van liefde, hartkracht groeit en je hartstem spreekt. Lieve René en Margaretha, hoe bijzonder zijn jullie, een chemie van samen, liefde is het toverwoord. Een bijzonder weekend, dank jullie wel!

Liefs,
Natashja

Leyla Karakus 13-05-22 10:42:05

Ik ken Margaretha al 30 jaar
En ik wil een van mij bijzondere ervaring die ik met haar heb gehad met jullie delen .
Ik had vreselijke last van ernstige reumatische pijnen waardoor ik helemaal verdikte bulten op mijn polsen had.
Margaretha ging mij behandelen een aantal keren achter elkaar.
En het bijzondere was dat er helemaal vocht uit haar handen kwam en dat mijn pijn in mijn polsen toen helemaal weg ging.
Ik gun iedereen een behandeling van Margaretha

Brenda 11-02-22 14:47:05

Van de ene op de andere dag kreeg ik afschuwelijke zenuwpijnen in mijn rechterarm, nek en schouder. Geen enkele pijnstiller hielp hiertegen en de reguliere artsen gingen ervan uit dat het vanzelf wel over zou gaan. Ondertussen was er ook volledige uitval van de rechterarm opgetreden (achteraf beknelde zenuwbaan). Na enkele weken en de wanhoop nabij van de pijn kwam ik bij Margretha terecht. Ik stapte binnen en had de deur achter mij nog niet gesloten of ze zei al ‘ ik voel afschuwelijke pijn’ en greep naar haar nek en schouder.

Ze heeft mij een healing gegeven. Eerlijk gezegd was ik in eerste instantie ietwat sceptisch, maar wilde alles geprobeerd hebben. De healing zelf voelde in ieder geval al fijn en ontspannen. De volgende morgen werd ik wakker en de pijn was wonderbaarlijk volledig verdwenen! Na ruim een jaar is de zenuwbaan operatief vrij gemaakt maar pijn heb ik na die healing gelukkig niet meer gehad.

Ik vergeet deze bijzondere healing nooit meer en als ik nu ergens last van heb ga ik ook altijd even Margretha langs. Iedere keer helpt het weer!

Lonneke 01-01-22 11:34:25

Een uit de hemel gevallen Engel.

In december 2020 kreeg ik een verschrikkelijke diagnose te horen: uitgezaaide borstkanker stadium 4. Nadat ik medische behandeling was ondergaan en een eigen soulbehandeling werd in mei vastgesteld dat ik een complete respons had.Geweldig resultaat natuurlijk. Echter de woorden van de oncoloog dat ik ongeneeslijk ziek ben en de overlevingscijfers bleven in mijn hoofd zitten.
Van mijn zusjes kreeg ik een healing kado op mijn 44ste verjaardag. Bij een uit de hemel gevallen Engel: Margaretha.
Bij haar kon ik mijn angst op tafel leggen. Ik was zo verdrietig en wist niet goed wat ik u moest doen. Moest ik verder met de immunotherapie mijn levenlang?Zij vertelde mij gewoon door te gaan met de reguliere immunotherapie en mijn meditaties. "Never change a winning team."
Daarnaast aan de oncoloog te laten weten geen cijfers meer te willen horen over prognoses en levensverwachting. 
Anders geen Placebo he?! Ze had gelijk.
Ik heb misschien een diagnose, ik ben niet de prognose. Dit zaadje liet ik niet opkomen, in mijn mooie wilde bloemen.
Dankzij Margaretha durf ik weer te Leven. Zij vertelde mij dat ik moest gaan schrijven en dat ik ook de gaven heb om andere mensen te helen. Vol vertrouwen ga ik nu een opleiding volgen tot medium en begin ik binnenkort een eigen coaching praktijk.
Margaretha heeft mij laten inzien dat wonderen bestaan, dat je mag loslaten in vertrouwen en dat je omringt bent door licht en liefde.
Dank je wel prachtig, liefdevol mens. Ik gun iedereen een sessie bij jou

Annemiek 29-11-21 20:40:55

Lieve allemaal, ik wil even iets met jullie delen. Mijn leven heeft de laatste 4 jaar behoorlijk op z’n kop gestaan. Al die tijd dacht ik dat ik het allemaal wel op eigen kracht aankon. Maar ik heb ondervonden dat je vroeg of laat gaat vastlopen. Gelukkig ben ik gezegend met een vriendin die in het bezit is van bijzondere gaven, lieve warme margaretha. Deze vrouw is een liefde volle warme deken, zodra je bij haar binnenkomt voel je haar positieve energie. De holistische behandeling die zij geeft is een heerlijke beleving maar belangrijker nog is het gevoel van verlichting die je daarna ervaart. Het is net of alle ballast van je schouders af is. En je weer wat lichter in het leven staat. Als toevoeging heeft ze me ook druppeltjes voorgeschreven die mij helpen dit gevoel vast te houden.
Luister ook eens naar de meditaties van margaretha op YouTube. Die stem van haar is hemels . Deze engel is alleen maar bezig met mensen helpen.
Dankjewel voor alles lieve margaretha!!!

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken