Brenda 11-02-22 14:47:05

Van de ene op de andere dag kreeg ik afschuwelijke zenuwpijnen in mijn rechterarm, nek en schouder. Geen enkele pijnstiller hielp hiertegen en de reguliere artsen gingen ervan uit dat het vanzelf wel over zou gaan. Ondertussen was er ook volledige uitval van de rechterarm opgetreden (achteraf beknelde zenuwbaan). Na enkele weken en de wanhoop nabij van de pijn kwam ik bij Margretha terecht. Ik stapte binnen en had de deur achter mij nog niet gesloten of ze zei al ‘ ik voel afschuwelijke pijn’ en greep naar haar nek en schouder.

Ze heeft mij een healing gegeven. Eerlijk gezegd was ik in eerste instantie ietwat sceptisch, maar wilde alles geprobeerd hebben. De healing zelf voelde in ieder geval al fijn en ontspannen. De volgende morgen werd ik wakker en de pijn was wonderbaarlijk volledig verdwenen! Na ruim een jaar is de zenuwbaan operatief vrij gemaakt maar pijn heb ik na die healing gelukkig niet meer gehad.

Ik vergeet deze bijzondere healing nooit meer en als ik nu ergens last van heb ga ik ook altijd even Margretha langs. Iedere keer helpt het weer!

Lonneke 01-01-22 11:34:25

Een uit de hemel gevallen Engel.

In december 2020 kreeg ik een verschrikkelijke diagnose te horen: uitgezaaide borstkanker stadium 4. Nadat ik medische behandeling was ondergaan en een eigen soulbehandeling werd in mei vastgesteld dat ik een complete respons had.Geweldig resultaat natuurlijk. Echter de woorden van de oncoloog dat ik ongeneeslijk ziek ben en de overlevingscijfers bleven in mijn hoofd zitten.
Van mijn zusjes kreeg ik een healing kado op mijn 44ste verjaardag. Bij een uit de hemel gevallen Engel: Margaretha.
Bij haar kon ik mijn angst op tafel leggen. Ik was zo verdrietig en wist niet goed wat ik u moest doen. Moest ik verder met de immunotherapie mijn levenlang?Zij vertelde mij gewoon door te gaan met de reguliere immunotherapie en mijn meditaties. "Never change a winning team."
Daarnaast aan de oncoloog te laten weten geen cijfers meer te willen horen over prognoses en levensverwachting. 
Anders geen Placebo he?! Ze had gelijk.
Ik heb misschien een diagnose, ik ben niet de prognose. Dit zaadje liet ik niet opkomen, in mijn mooie wilde bloemen.
Dankzij Margaretha durf ik weer te Leven. Zij vertelde mij dat ik moest gaan schrijven en dat ik ook de gaven heb om andere mensen te helen. Vol vertrouwen ga ik nu een opleiding volgen tot medium en begin ik binnenkort een eigen coaching praktijk.
Margaretha heeft mij laten inzien dat wonderen bestaan, dat je mag loslaten in vertrouwen en dat je omringt bent door licht en liefde.
Dank je wel prachtig, liefdevol mens. Ik gun iedereen een sessie bij jou

Annemiek 29-11-21 20:40:55

Lieve allemaal, ik wil even iets met jullie delen. Mijn leven heeft de laatste 4 jaar behoorlijk op z’n kop gestaan. Al die tijd dacht ik dat ik het allemaal wel op eigen kracht aankon. Maar ik heb ondervonden dat je vroeg of laat gaat vastlopen. Gelukkig ben ik gezegend met een vriendin die in het bezit is van bijzondere gaven, lieve warme margaretha. Deze vrouw is een liefde volle warme deken, zodra je bij haar binnenkomt voel je haar positieve energie. De holistische behandeling die zij geeft is een heerlijke beleving maar belangrijker nog is het gevoel van verlichting die je daarna ervaart. Het is net of alle ballast van je schouders af is. En je weer wat lichter in het leven staat. Als toevoeging heeft ze me ook druppeltjes voorgeschreven die mij helpen dit gevoel vast te houden.
Luister ook eens naar de meditaties van margaretha op YouTube. Die stem van haar is hemels . Deze engel is alleen maar bezig met mensen helpen.
Dankjewel voor alles lieve margaretha!!!

leni Terol 15-11-21 15:21:21

Anderhalf jaar geleden na mijn radioactie bestralingen heb ik op Pinksterzondag van Margaretha mijn eerste healing gekregen. Het ijskoude vuur werd vervangen door een zachte warmte, rust en vrede.
Het was of ik via haar de uitstorting van de heilige geest mocht ervaren. hoewel de diagnose 3 maanden was heb ik nog anderhalf jaar van het leven mogen genieten. Als ik in een dip zat kon zij mij met een smsje weer dat duwtje geven om verder te gaan.
Ik wens haar dat zij nog lang de kracht en liefde mag ontvangen om andere mensen te mogen helpen.
Dank je wel Margaretha!

Cil. 20-10-21 13:29:06

Dan is er een moment dat je de aarde onder je voeten voelt wegvallen.Het gaat niet goed, door een gevoel van leegte,somberheid,depressie, trauma.Mijn energie was op.Ik had hulp en begeleiding nodig.En zocht kontakt met Margaretha voor een Healing.Wat een prachtige en mooie ervaring was dat.Zij heeft een bijzondere gave en is zo proffesioneel. Een lieve Engel is zij.Door de Healing voelde ik de energie en het licht weer stromen door mijn lichaam, zo bijzonder en een zeer helend gevoel.Wat een Compassie geef je door tijdens je gesprek en Healing dat is zo voelbaar.Het is zo prettig om te weten dat er fijne mensen zijn die het met je menen als het echt nodig is,als je een moeilijke tijd doormaakt. Alleen maar THxxx en TOP Lieve Margaretha en Rene ik wens jullie succes met straks wat er komen gaat. Tot Ziens Heel Veel Liefs. Cil.

Richard 08-09-20 09:24:13

Als ik aan Margaretha denk dan denk ik aan pure liefde. En als ze me behandeld dan lijkt het net of ik even in de hemel ben, zo ontspannen en liefdevol voelt het. Het is voor mij altijd weer een feestje als ik een sessie bij haar heb. Margaretha dank je wel voor wie je bent en wat je voor anderen doet.

Linda 07-09-20 20:30:52

Onze zoon Dean had na 5 maanden onderzoeken in het ziekenhuis de diagnose auto-immuun hepatitis gekregen. Zijn leverwaarden waren nog steeds extreem hoog waardoor hij heel erg last had van jeuk en oververmoeid was. Als een geschenk uit de hemel kwamen we bij Margaretha terecht.
Dean opende zijn ogen na de behandeling op het bed en ik zag meteen een andere Dean. Heel ontspannen, hij had weer kleur in zijn gezicht en een grote glimlach. De weg terug naar huis was een feestje, hij zong en was blij, ik had eindelijk mijn zoon weer terug na 5 maanden.
De 2e nacht heeft hij voor het eerst helemaal door geslapen, zonder jeuk.
Hij was weer in staat om naar school te gaan vol energie.
Dankjewel lieve Margaretha, je hebt ons hoop, kracht en heel veel liefde gegeven. We hebben weer vertrouwen dat het helemaal goed komt met Dean.
Met een Harte Groet,
Linda

Maitri Warning 24-07-20 20:35:31

Was zò uitgeput dat alles De Grootste Inspanning kostte! Ik kòn werkelijk niet meer! Lag zoveel mogelijk in bed. Margaretha was daar als een Reddende Engel! We hadden een half uurtje telefonisch consult en ze ging voor me 'aan het werk'. Ik weet niet wat ze precies deed; het was een healing op afstand, maar ik merkte direct al wat meer ontspanning & kracht. Ze stuurde me korreltjes v 3x daags en die gaven nog iets meer kracht. Een maand later hetzelfde verhaal; nieuwe healing & korreltjes. Langzamerhand begon ik in m'n kracht te komen. Nu de laatste healing zijn we drie maanden verder en de 3e soort korreltjes. Ik heb merkbaar meer energie, slaap beter, kan beter ontspannen en meer aan. Ik kan weer dingen ondernemen, al heb ik nog veel rust nodig, maar zo is het leefbaar. Ik ben je zo dankbaar, lieve Margaretha! Je bent een engel! Maitri

Annemarie Koning 09-06-20 09:03:42

Al sinds mijn jeugd heb ik last van een prikkelbare darm. Naarmate je ouder wordt, wordt het alleen maar erger en ik was nogal radeloos. Ik kon haast niets meer eten en bleef altijd in de buurt van het toilet. Gelukkig kwam ik Margaretha tegen en na 1 behandeling en drie capsules merkte ik dezelfde avond al verschil. Na een tweede behandeling en nog advies over voeding kon ik na 4 dagen al zeggen dat het "normaal" was. Normale toiletgang, geen buikpijn meer en het opgeblazen gevoel is weg.
Ik kan wel zeggen dat hierdoor mijn leven verandert is en met het advies van Margaretha een heel normaal leven kan lijden.

Marloes 05-02-20 21:14:01

Afgelopen weekend heb ik een workshop mogen volgen bij Margaretha.Al meerdere jaren loop ik met veel gezondheidsklachten waar ook een depressie bij is gekomen. De workshop helen vanuit het hart❤ heeft mij veel inzichten gegeven. Ik kwam erachter dat ik in de loop van de jaren toch veel verharding rond mijn hart heb gecreëerd. Angst voor het leven en angst om gekwetst te worden. Tijdens de workshop leert Margaretha om je energiebanen in je lichaam weer te laten stromen waardoor je meer balans en liefde voelt. Het was voor mij een mooie en intense ervaring. Het voelde of ik een verharding kon loslaten. Ik weet dat ik er nog niet ben maar met de handvaten van Margaretha op de goede weg. Ik raad iedereen deze workshops aan het geeft meer balans in je lichaam en geest. Dank je Margaretha ❤

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken