Richard 08-09-20 09:24:13

Als ik aan Margaretha denk dan denk ik aan pure liefde. En als ze me behandeld dan lijkt het net of ik even in de hemel ben, zo ontspannen en liefdevol voelt het. Het is voor mij altijd weer een feestje als ik een sessie bij haar heb. Margaretha dank je wel voor wie je bent en wat je voor anderen doet.

Linda 07-09-20 20:30:52

Onze zoon Dean had na 5 maanden onderzoeken in het ziekenhuis de diagnose auto-immuun hepatitis gekregen. Zijn leverwaarden waren nog steeds extreem hoog waardoor hij heel erg last had van jeuk en oververmoeid was. Als een geschenk uit de hemel kwamen we bij Margaretha terecht.
Dean opende zijn ogen na de behandeling op het bed en ik zag meteen een andere Dean. Heel ontspannen, hij had weer kleur in zijn gezicht en een grote glimlach. De weg terug naar huis was een feestje, hij zong en was blij, ik had eindelijk mijn zoon weer terug na 5 maanden.
De 2e nacht heeft hij voor het eerst helemaal door geslapen, zonder jeuk.
Hij was weer in staat om naar school te gaan vol energie.
Dankjewel lieve Margaretha, je hebt ons hoop, kracht en heel veel liefde gegeven. We hebben weer vertrouwen dat het helemaal goed komt met Dean.
Met een Harte Groet,
Linda

Maitri Warning 24-07-20 20:35:31

Was zò uitgeput dat alles De Grootste Inspanning kostte! Ik kòn werkelijk niet meer! Lag zoveel mogelijk in bed. Margaretha was daar als een Reddende Engel! We hadden een half uurtje telefonisch consult en ze ging voor me 'aan het werk'. Ik weet niet wat ze precies deed; het was een healing op afstand, maar ik merkte direct al wat meer ontspanning & kracht. Ze stuurde me korreltjes v 3x daags en die gaven nog iets meer kracht. Een maand later hetzelfde verhaal; nieuwe healing & korreltjes. Langzamerhand begon ik in m'n kracht te komen. Nu de laatste healing zijn we drie maanden verder en de 3e soort korreltjes. Ik heb merkbaar meer energie, slaap beter, kan beter ontspannen en meer aan. Ik kan weer dingen ondernemen, al heb ik nog veel rust nodig, maar zo is het leefbaar. Ik ben je zo dankbaar, lieve Margaretha! Je bent een engel! Maitri

Annemarie Koning 09-06-20 09:03:42

Al sinds mijn jeugd heb ik last van een prikkelbare darm. Naarmate je ouder wordt, wordt het alleen maar erger en ik was nogal radeloos. Ik kon haast niets meer eten en bleef altijd in de buurt van het toilet. Gelukkig kwam ik Margaretha tegen en na 1 behandeling en drie capsules merkte ik dezelfde avond al verschil. Na een tweede behandeling en nog advies over voeding kon ik na 4 dagen al zeggen dat het "normaal" was. Normale toiletgang, geen buikpijn meer en het opgeblazen gevoel is weg.
Ik kan wel zeggen dat hierdoor mijn leven verandert is en met het advies van Margaretha een heel normaal leven kan lijden.

Marloes 05-02-20 21:14:01

Afgelopen weekend heb ik een workshop mogen volgen bij Margaretha.Al meerdere jaren loop ik met veel gezondheidsklachten waar ook een depressie bij is gekomen. De workshop helen vanuit het hart❤ heeft mij veel inzichten gegeven. Ik kwam erachter dat ik in de loop van de jaren toch veel verharding rond mijn hart heb gecreëerd. Angst voor het leven en angst om gekwetst te worden. Tijdens de workshop leert Margaretha om je energiebanen in je lichaam weer te laten stromen waardoor je meer balans en liefde voelt. Het was voor mij een mooie en intense ervaring. Het voelde of ik een verharding kon loslaten. Ik weet dat ik er nog niet ben maar met de handvaten van Margaretha op de goede weg. Ik raad iedereen deze workshops aan het geeft meer balans in je lichaam en geest. Dank je Margaretha ❤

Huib 18-10-19 09:40:50

Toen ik begin dit jaar bij Margaretha kwam was ik helemaal plat geslagen door het leven, de fut was er helemaal uit en als het zo verder moest had ik er eigenlijk geen zin meer in. Mijn leven lang depressieve periodes en altijd een sombere grondtoon, het leven was meer een plicht dan iets om van te genieten.
In een paar behandelingen bij Margaretha is dit alles verandert. Na elke behandeling werd ik sterker en levenslustiger. De echte ommekeer kwam voor mij toen zij ontdekte dat ik een chemische onbelans heb en mij een voedingssupplement voorschreef. Het licht ging aan en blijft aan, voel mij vol energie en zit goed in mijn vel en sta in mijn kracht. Depressie en sombere grondtoon zijn verdwenen en mijn hart is open gegaan.
Vanuit de grond van datzelfde hart zeg ik dank je wel Margaretha

Charlotte 04-09-19 18:56:39

Ik ben 15 jaar en op het gymnasium werd ik gepest door jongens waardoor ik niet meer naar school wilde. Margaretha heeft mij toen geholpen om goed voor mijzelf op te komen waardoor ik mij sterker voelde en het beter op school ging. Kort geleden werd ik onverwacht erg ziek en moest ik geopereerd worden. Margaretha heeft mij met haar behandelingen geholpen om te herstellen en de nare ervaringen van de operaties te verwerken, zodat ik nu weer goed in mijn vel zit. Dank je, lieve Margaretha voor al jouw hulp!
Charlotte

hella 18-07-19 13:52:37

beste allemaal

Margaretha is een fantastische vrouw die ook de beste is in haar vakgebied. Ze heeft haar gave verder ontwikkeld en heeft ervaring met zo veel verschillende technieken- kruiden, supplementies, massages, stenen, etc en tijdens de behandeling voelt ze goed aan wat je precies nodig hebt. Zo had ik een te hoge bloeddruk en met hulp van Margaretha ben ik hier - zonder al te veel gedoe - weer vanaf gekomen. Maar ook op het emotionele vlak weet je goede raad - een gebroken hart of even de weg kwijt zijn - Margaretha heeft altijd een plan. Daarnaast is het een fantastische leuke vrouw vol met humor en levenslust. een engel op aarde! veel goeds Hella

Marcella 16-04-19 21:11:34

Geweldig weekend gehad...Helen vanuit het HART❤...en dat is wat er gebeurt.
Relaxed,mooi en liefdevol begeleid door Margaretha en Rene, wat een heerlijk, eerlijk en oprecht stel❤
Je kunt heel veel dure ingewikkelde cursussen volgen en boeken lezen of een weekend Helen vanuit het HART❤...Simpel, betaalbaar en heel doeltreffend.
Laat je verrassen net als ik heb gedaan...
Dank je wel lief stel❤

Lise 18-03-19 21:08:39

Sinds ik bij Margaretha ben geweest, zijn er echt deuren voor me opengegaan. Ik heb de afgelopen jaren enorm gestruggeld. Op elk vlak ging het niet zoals ik wilde, ik liep echt tegen muren op. Het leek wel of mijn leven de hele tijd "on hold" stond. Ik ben toen naar Margaretha gegaan voor een reading/healing. Het is echt een geschenk geweest voor mij! Het voelt echt dat patronen doorbroken zijn: ben voor mezelf begonnen, en het loopt! Mijn angst om te falen is veel minder geworden, ben onafhankelijker geworden. Er komen nu dingen naar me toe die ik nooit voor mogelijk had gehouden.
Mijn dochtertje had eveneens problemen, kon zich heel moeilijk uiten en had last van faalangst (van wie zou ze dat nou hebben) en ik ben met haar ook naar Margaretha toegegaan. Margaretha en mijn dochter gingen samen "toverdruppels" maken, mijn dochter (9 jaar) vond het geweldig. Sindsdien heeft mijn dochter minder moeite zich te uiten....kan soms wel wat minder zelfs! ; ) Maar ze durft zich meer te laten zien. Kortom, ik ben dolblij dat we naar Margaretha zijn gegaan. Dank, dank, dank en veel liefs!

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken