Andre Baelemans 02-05-22 19:49:02

Mijn BMW 1100 uit 2000 bij Hans gebracht voor een beurt. De motor werd thuis opgehaald, wat een service. Daarna volgde de foto’s van een uitgeklede motor, grote beurt gehad en de motor werd weer thuisbezorgd. Hij loopt als een zonnetje, ben erg blij dat ikReddie motoren en Hans heb leren kennen. Eerlijk en goed advies en er wordt vakwerk geleverd. Kortom een fantastisch adres voor je motor. Ik kan het iedereen aanraden.


Reactie:
Bedankt Andre voor je leuke reactie, en graag tot een volgende keer.
Gr Hans

hans willems 25-04-22 07:57:41

Op 1e paasdag een mailtje gestuurd, meteen reactie, op 2e paasdag s, morgens 10.00u op de koffie en proefgereden op een mooie BMW G310t, de motor gekocht en niet te geloven maar '3e' paasdag acht uur s'avonds werd deze BMW netjes thuis afgezet compleet met een klein beurtje.Wat een service en vriendelijkheid. Groeten Hans


Reactie:
Hoi Hans,
Dank je wel voor je leuke reactie!
We wensen je veel veilige kilometers en leuke ritten toe.
Mocht je in de buurt zijn, dan wordt de koffie vers gezet
.

Groeten, Hans en Ursula

Marianne 20-03-22 17:48:37

Via Marktplaats een prachtige BMW F800 GS zien staan bij Reddie, weinig kilometers.. daar moest ik meer van weten. Afspraak gemaakt en we werden zeer hartelijk ontvangen. Proefrit gemaakt, het was nat en modderig, was allemaal geen probleem voor Hans. Wat een passie voor motoren heeft die man. Het voelde gelijk heel vertrouwd. Alle tijd gekregen om het te laten bezinken. Toen ik zei dat ik het geen weer vond om de motor te komen halen....geen probleem....hij kwam hem wel brengen. Superblij met deze service Hans! En met mijn motor natuurlijk ????
Groet Mariann


Reactie:
Hallo Marianne
Bedankt voor je leuke en spontane reactie
Blij dat alles goed en netjes is verlopen, we hopen dat je veel en veilige km gaat maken, we zien je wel een keer verschijnen mocht je in de buurt zijn dan weet je waar je terecht kan voor lekkere koffie!
Veel plezier met de GS 800
Gr hans

Rene Rovekamp 01-11-21 22:59:27

Zocht een betrouwbaar adres in de buurt voor een onderhoudsbeurt aan mijn Honda Deauville. Blijkt Hans een paar straten verderop te zitten met zijn bedrijf. Vanaf eerste contact voelde dat goed. Goede service en informatie en duidelijke afspraken over wat gedaan moest worden, maar ook wat vrijblijvend mogelijk was.
Motor loopt weer als een zonnetje. Heel blij met dit adres. Tot volgende keer Hans! Mvg René


Reactie:
Hoi René,

Dank je wel voor deze positieve feedback en graag tot een volgende keer.

Met vriendelijke groet, Hans en Ursula

Daan van den Broek 12-10-21 08:32:24

Een tijdje terug mijn allereerste motor bij Hans gekocht, een BMW G650GS, hele fijne motor en voor een hele mooie prijs over kunnen nemen, ik ben er ook nog steeds super blij mee. Ook heb ik echt een hele fijne service gekregen! We hebben gezellig een praatje gemaakt en de motor is heel netjes bij mij thuis afgeleverd. Ik heb hier echt een hele fijne ervaring gehad!


Reactie:
Hoi Daan
Bedankt voor je leuke reactie, wij hopen dat je veel veilige kilometers gaat maken
op deze mooie en goed onderhouden BMW.
Mocht je in de buurt zijn , kom maar op de koffie.
Hans&Ursula

Bob Jongbloets 06-10-21 19:42:59

Na een aantal dealers bezocht te hebben ben ik via via bij Hans terecht gekomen. Heb een fantastische BMW F 700 gekocht en een Vespa gts 300 ingeruild. BMW is perfect afgeleverd, super service en zeker niet onbelangrijk een goede prijs.


Reactie:
Bedankt Bob voor de leuke reactie, wij wensen je veel veilige en plezierige km toe
Ben je in de buurt, kom maar op de koffie

Hans&Ursula

Jelmer 12-08-21 08:48:40

In juni een mooie Honda Africa Twin dct gekocht bij Hans. Omdat ik een trip naar het buitenland had staan had ik haast, daarom de motorfiets ongezien gekocht. Voornamelijk omdat ik zelf in Friesland woonachtig ben en Hans tegen de Belgische grens woont. Geen probleem zei Hans, ik stuur je foto's en video's. tevens moest de motor snel op Nederlands kenteken gezet worden, dit heeft Hans zelfs tijdens zijn vakantie geregeld. Als klap op de vuurpijl bood Hans aan de motorfiets naar Friesland te brengen! Bijzondere service, ik weet wel waar ik voor mijn volgende motorfiets eerst ga kijken!Nogmaals dank voor de service Hans!


Reactie:
Hallo Jelmer,

Bedankt voor je leuke en spontane reactie. Zoals afgesproken kom ik graag mijn
gemaakte afspraken na. Geniet met volle teugen van deze nette en goed
onderhouden motorfiets! Mocht je in de buurt komen, kom gezellig op de koffie.

Met vriendelijke groet,

Hans & Ursula

Jan Van Esch 17-07-21 19:20:05

Hij is voor een grote beurt bij Hans geweest, hij rijd nu weer als een zonnetje.
Hans bedankt voor de super service.


Reactie:
Graag gedaan Jan
Tot de volgende ronde
Mvg Hans

Patrick Louwers 10-07-21 08:48:17

Ik rijd intussen al weer een maand op de BMW R1200RT die ik bij Hans heb gekocht. De bevlogenheid waarmee Hans over motoren praat verraad ook meteen zijn passie voor de ‘fietsen’. Trek ruim de tijd uit als je een afspraak hebt, want Hans neemt - onder het genot van bakje échte koffie - de tijd om je goed in te lichten over de machines die hij heeft staan. Fijne ongedwongen sfeer en een eerlijke inruilprijs voor mijn oude motor. Reddie motoren is zeker een aanrader!!


Reactie:
Hallo Patrick
Bedankt voor je leuke reactie, wij wensen je er veel plezier en veilige kilometers toe, en ben je in de buurt kom maar op de koffie.
Mvg Hans&Ursula

Con van Kappel 04-07-21 18:08:45

Met een duidelijke keuze voor merk en budget bij Reddie Motoren binnengestapt. Hans heeft dit van A tot Z inclusief RDW-keuring voor mij prima geregeld. Tot en met de aflevering, inclusief enkele accessoire-wensen is alles in een vertrouwde huiskamersfeer verlopen. Complimenten ! n.b. lekkere koffie Hans en Ursula


Reactie:
Bedankt Con
Veel plezier met de Versys en veel veilige kilometers gewenst.
Hans & Ursula

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies