Roland Kramer 24-05-20 10:25:47

Ik heb mijn BMW R1200 RT te koop gezet. Hans reageerde op deze advertentie. Kwam vrij snel na gemaakte afspraak. Hans heel aardig in de omgang... komt z’n afspraken na... en blijft vooral heel erg duidelijk. Hij kijkt m’n motor helemaal na... en daar waar nodig vervangt hij onderdelen. Het was al een hele mooie motor, maar de toekomstige eigenaar heeft er na het vakkundige oog van Hans HELEMAAL EEN MOOIE MOTOR AAN! voor degene die hem koopt weet ik zeker dat je heel veel fantastische
kilometers kunt maken!


Reactie:
Hallo Roland,

Bedankt voor dit leuke compliment, leuk om jullie ontmoet te hebben.
Vriendelijk werd ik door jullie ontvangen met een lekkere kop cappuccino en na een leuk gesprek kwamen we tot een akkoord om jouw BMW te kopen. Ook bij ons ben je welkom voor een kop koffie/cappuccino. Tot ziens!

Met vriendelijke groet, Hans

Roy 03-05-20 17:19:46

Afgelopen weekend bij Hans en Ursula een motor gekocht (honda
CBF600). Ik kan Reddie Motoren iedereen aanbevelen. Komt afspraken na, betrouwbaar
en super service. Hans bedankt! Gr Roy


Reactie:
Hoi Roy
Bedankt voor je leuke reactie, Wij wensen jullie veel veilige kilometers toe en veel toerplezier.
Gr Hans&Ursula

Gino 23-04-20 21:20:51

Ik heb 2 weken geleden me moter opgehaald bij Hans thuis. Werd netjes verwelkomd en binnengelaten met wat drinken. Prima uitleg over de moter gehad. En voor een prima prijs kunnen kopen. Hij rijd heerlijk.

Bedankt reddie motoren!


Reactie:

Hoi Gino,
Bedankt voor je leuke reactie. Ik wens je veel fijne en sportieve kilometers
toe op de KTM. Met vriendelijke groet en tot ziens!
Hans

`Richard Kruijssen 20-04-20 08:44:21

Vorige week mijn motor opgehaald bij Hans en Ursela. Na een week eerder een proefrit te hebben gemaakt op twee mogelijke kanshebbers is de keuze gevallen op de Triumph Tiger 800. De motor stond er netjes bij en het ontvangst was super. Op gepaste afstand onder het genot van een bakkie een fijne zaak gedaan. Na ietwat emotioneel afscheid, mijn oude motor met Italiaans karakter achter gelaten. Nu maar hopen dat hij nog een mooie oude dag tegemoet gaat ;-. Reddie motoren heeft een mooi aanbod van motoren met een aantoonbare eerlijke historie! Zeker aan te bevelen eens te gaan kijken als er iets van je smaak tussen zit. Hans en Ursela bedankt!


Reactie:

Hoi Richard. bedankt voor je leuke en spontane reactie, we zijn er samen goed
aan uit gekomen en beide een goed gevoel aan overgehouden. wij wensen je veel
plezier en veel veilige kilometers met deze fijne Tiger 800.
Indien je in de buurt bent kom je maar gezellig op de koffie.
groetjes Hans &Ursula

Peter van Schijndel 19-03-20 18:55:59

Deze week voor de 3e keer een motor gekocht bij Hans.Nu van een racer naar een BMW R1150 RT.
Een super fijne motor om vele veilige kilometers mee te kunnen maken. Wederom een goede service bij zowel de inruil als verkoop.Voor een goede prijs weer een goede motor gekocht.Hans bedankt weer en kom de volgende keer zeker weer bij je terug.


Reactie:
Bedankt Peter voor je leuke reactie, Mooi dat je terug blijft komen voor een ander type motor. Veel veilige km toegewenst. Gr Hans

Patrick Kloppenburg 19-03-20 17:33:37

Op zoek gegaan naar naar een nieuwe monteur voor mijn Suzuki GSX600F een betrouwbare motor, die ik graag door een betrouwbare monteur laat onderhouden. En ja hoor dik tevreden over Hans die netjes de motor komt halen en brengen en top werk heeft geleverd. Ik kan Reddie Motoren zeker aanbevelen.


Reactie:
Bedankt voor de leuke feedback, mooi om te horen dat je tevreden bent, tot de volgende keer. m.v.g. Hans

Bart 09-03-20 13:18:17

Sinds vorig jaar mijn Fazer 600 uit 2002 in onderhoud bij Hans. Altijd gezellig om er even langs te gaan, kopje koffie en duidelijk uitleg wat de opties zijn voor onderhoud.Met problemen binnen een dag terecht kunnen en meedenken in oplossingen.Top service tegen een eerlijke en transparante prijs. Zeker aan te raden!


Reactie:
Dank voor je leuke reactie, tot de volgende ronde
Mvg Hans&Ursula

Pascal 24-02-20 13:55:20

Afgelopen Zaterdag mijn KTM Duke ingerolen op een DL650.Ik ben gezellig ontvangen en kon proefrijden op de motors van mijn interesse. Na het rijden aan tafel onderhandeld over de prijs. Snel was een deal gesloten. Ik vond het fijn in een huiselijke sfeer ontvangen te worden en Hans gaf me het vertrouwen een goede aankoop gedaan te hebben. Als mijn vrienden een motor zoek en zal ik ze zeker aanraden om eens naar Reddie te kijken. Vooral de service van halen en brengen van een motorfiets is een TOP service.
Hans bedankt.


Reactie:
Hallo Pascal, bedankt voor je leuke en enthousiaste reactie.
Ik wens je veel en veilige kilometers toe, en indien je in de buurt komt kom dan eens langs voor de koffie.
Met vriendelijke groeten, Hans & Ursula

Dion van Gool 30-01-20 18:42:12

30-1-20
Enige tijd geleden aan Hans gevraagd of hij voor mij eens wilde kijken voor 'n goede BMW met weinig kilometers dat paste in mijn budget. Na enige tijd heeft hij voor mij 'n mooie gevonden in België. Hans heeft voor mij de invoer gerelegd en de keuring bij het RDW. Afgelopen Zaterdag heeft hij hem keurig afgeleverd en ook daarna heeft hij voor mij nog wat accessoires geregeld en na gestuurd. Al bij al 'n super service. Hans nogmaals super bedankt.
Groet Dion.


Reactie:
Hallo Dion
Bedankt voor je leuke reactie.
Veel toerplezier met de BMW R 1150 RT en veel veilige kilometers gewenst
Hans en Ursula

Herman van Donderen 10-01-20 09:02:07

31-10-2019
De dag van de aankoop van de Volvo c30 bij reddiemotoren.
Deze auto had ik voorbij zien komen op marktplaats voor een scherp prijsje. Een nadeel was dat hij helemaal aan de andere kant van Nederland stond. Uiteindelijk toch maar gebeld en een afspraak gemaakt. Toen we aankwamen kregen we gelijk een bakje koffie. Na wat gekletst te hebben. Gingen we naar de auto deze zag er nog keurig uit en ik mocht gelijk een proef rit maken. Wel vertelde hij mij niet te hard te rijden met een knipoog. Aangezien er een dikke 2.4 liter in ligt. Na de proefrit was er weinig aan te merken aan de auto. Hij was in goeie staat en alle onderhoudsboekjes zaten er nog bij. Uiteindelijk besloten dat de dikke volvo het toch maar moest worden.

Heel erg bedankt reddiemotoren,
De auto bevalt nog steeds erg goed.

Groetn,
Herman


Reactie:
Hallo Herman
Bedankt voor je leuke reactie, hopelijk beleef je er veel plezier van .
Deze auto heeft mij in de 3 jaar dat ik deze had niet in de steek gelaten.
Mvg Hans

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer bezoekers op je website? - Webhosting € 1,95 per maand