Bart 09-03-20 13:18:17

Sinds vorig jaar mijn Fazer 600 uit 2002 in onderhoud bij Hans. Altijd gezellig om er even langs te gaan, kopje koffie en duidelijk uitleg wat de opties zijn voor onderhoud.Met problemen binnen een dag terecht kunnen en meedenken in oplossingen.Top service tegen een eerlijke en transparante prijs. Zeker aan te raden!


Reactie:
Dank voor je leuke reactie, tot de volgende ronde
Mvg Hans&Ursula

Pascal 24-02-20 13:55:20

Afgelopen Zaterdag mijn KTM Duke ingerolen op een DL650.Ik ben gezellig ontvangen en kon proefrijden op de motors van mijn interesse. Na het rijden aan tafel onderhandeld over de prijs. Snel was een deal gesloten. Ik vond het fijn in een huiselijke sfeer ontvangen te worden en Hans gaf me het vertrouwen een goede aankoop gedaan te hebben. Als mijn vrienden een motor zoek en zal ik ze zeker aanraden om eens naar Reddie te kijken. Vooral de service van halen en brengen van een motorfiets is een TOP service.
Hans bedankt.


Reactie:
Hallo Pascal, bedankt voor je leuke en enthousiaste reactie.
Ik wens je veel en veilige kilometers toe, en indien je in de buurt komt kom dan eens langs voor de koffie.
Met vriendelijke groeten, Hans & Ursula

Dion van Gool 30-01-20 18:42:12

30-1-20
Enige tijd geleden aan Hans gevraagd of hij voor mij eens wilde kijken voor 'n goede BMW met weinig kilometers dat paste in mijn budget. Na enige tijd heeft hij voor mij 'n mooie gevonden in België. Hans heeft voor mij de invoer gerelegd en de keuring bij het RDW. Afgelopen Zaterdag heeft hij hem keurig afgeleverd en ook daarna heeft hij voor mij nog wat accessoires geregeld en na gestuurd. Al bij al 'n super service. Hans nogmaals super bedankt.
Groet Dion.


Reactie:
Hallo Dion
Bedankt voor je leuke reactie.
Veel toerplezier met de BMW R 1150 RT en veel veilige kilometers gewenst
Hans en Ursula

Herman van Donderen 10-01-20 09:02:07

31-10-2019
De dag van de aankoop van de Volvo c30 bij reddiemotoren.
Deze auto had ik voorbij zien komen op marktplaats voor een scherp prijsje. Een nadeel was dat hij helemaal aan de andere kant van Nederland stond. Uiteindelijk toch maar gebeld en een afspraak gemaakt. Toen we aankwamen kregen we gelijk een bakje koffie. Na wat gekletst te hebben. Gingen we naar de auto deze zag er nog keurig uit en ik mocht gelijk een proef rit maken. Wel vertelde hij mij niet te hard te rijden met een knipoog. Aangezien er een dikke 2.4 liter in ligt. Na de proefrit was er weinig aan te merken aan de auto. Hij was in goeie staat en alle onderhoudsboekjes zaten er nog bij. Uiteindelijk besloten dat de dikke volvo het toch maar moest worden.

Heel erg bedankt reddiemotoren,
De auto bevalt nog steeds erg goed.

Groetn,
Herman


Reactie:
Hallo Herman
Bedankt voor je leuke reactie, hopelijk beleef je er veel plezier van .
Deze auto heeft mij in de 3 jaar dat ik deze had niet in de steek gelaten.
Mvg Hans

T.Bron 19-12-19 21:16:44

Bijna 3 weken geleden heb ik mijn Honda CB1000R bij Hans ingeruild op een Suzuki Bandit.
Vanwege de kou wou ik niet helemaal met mijn motor naar Berkel Enschot rijden voor de wissel en ik heb geen trekhaak en/of aanhanger, dus een vervoersprobleem...
Hans zijn oplossing en aanbod was simpel: "dan breng ik hem toch gewoon en neem jouw motor direct mee terug"
Dit is een week later ook keurig volgens afspraak gebeurd.
Wat een service!!!
Ik heb inmiddels handvatverwarming gemonteerd en heb al een aantal ritjes kunnen maken.
De motor is zoals omschreven op deze site en mondeling toegelicht bij de bezichtiging helemaal in orde en rijdt zoals hij eruit ziet: waanzinnig!!!
Ik wil Hans (en Ursula natuurlijk) bij deze nogmaals bedanken voor de goede service en de gezelligheid.


Reactie:
Hoi Terry
Bedankt voor je enthousiaste reactie, het was al duidelijk dat je de Suzuki Bandit
erg graag wilde kopen, Het was ook geen straf om de motor te bezorgen, zo komen wij ook nog eens ergens hé. Veel rijplezier ervan en veel veilige kilometers toegewenst en ben je in de buurt koffie wordt vers gezet.
Hans&Ursula

Christian Stahmer 15-12-19 13:17:54

Onlangs mij BMW R1100RT gekocht bij Hans. Mooie motor. De voorveerkeringen moesten vervangen worden en ondanks dat Hans door een ongelukje maar 1 hand kon gebruiken toch snel de motor gemaakt. Top. Aansluitend goede uitleg gekregen van de motor en zelfs extra gereedschap voor als er iets mocht zijn. Goeie service en 100% Brabantse vriendelijkheid. Bedankt Hans.


Reactie:
Hoi Christian,
Bedankt voor je leuke reactie, geniet vooral van je motor en veel veilige kilometers toegewenst. Indien je in de buurt bent, koffie wordt vers gezet.
Hans en Ursula

Raphaël 02-12-19 00:11:41

Mijn Diversion 900 was in slechte staat doordat ie te lang stil had gestaan. Gelukkig dat Hans 'm weer aan de praat kreeg na een een flinke onderhoudsbeurt. Nu rijdt ie weer als vanouds. Thanks again!


Reactie:
Hoi Raphael
graag gedaan en zorg dat je regelmatig blijft rijden,
Mvg Hans

Dennis van beers 29-11-19 17:52:43

jaren geleden via Hans mijn motor gekocht en nu deze weer via hem verkocht aangezien ik helaas geen tijd meer heb om erop te rijden. Duidelijke afspraken gemaakt waarbij de motor zelfs thuis werd opgehaald en Hans al het werk letterlijk uit handen nam, zoals het maken van foto’s, onderhandelen en inspecteren van de motor voorafgaand aan verkoop.
Zoek je een goede motor en betrouwbare service dan kan ik Reddie motoren van harte aanraden.


Reactie:
Bedankt voor de leuke reactie Dennis, graag gedaan en wie weet tot een volgende keer, waarbij je misschien weer tijd vindt om motor te gaan rijden

Met vriendelijke groet, Hans en Ursula

T van Buuren 09-10-19 10:22:16

Onlangs een Yamaha TDM 900 gekocht bij Hans en Ursula. Vanaf het eerste moment een eerlijk en open contact. Gastvrij ontvangen om de motor te bekijken, onder het genot van een kopje koffie. Een fijne, ongedwongen sfeer. Goede en eerlijke service. Motor werd thuis geleverd zonder problemen. Na enkele dagen een probleem met de accu. Zonder twijfel of discussie werd een nieuwe accu geleverd. Snelle service.
Goede service. Echt iemand die kiest voor kwaliteit.


Reactie:
Dank je wel Thomas, voor het leuke compliment. We wensen je veel plezier en veilige kilometers met je Yamaha! Mocht je nog eens in Brabant zijn, dan ben je altijd welkom voor een kop koffie.

Groetjes, Hans & Ursula

Stefan Stofmeel 08-10-19 19:26:33

In de tussentijd 3 weken geleden heb ik een prachtige Yamaha MT-09 tracer mogen kopen van Hans en Ursula.
Vanaf het eerste contact tot op heden geweldig contact gehad met deze aardige mensen!Ik zag de motor staan nadat die pas een dag online stond. Meteen Hans een bericht gestuurd of ik de tracer op korte termijn mocht komen bekijken. Dit was geen probleem en voor ik het wist zat ik de zelfde week al gezellig bij Hans en Ursula ,na mijn werk, op de bank met een kopje koffie. Hier werd al snel duidelijk dat ik te maken had met echte motor liefhebbers. Na een leuk gesprek over onze motorvakanties heb ik de motor even mogen bekijken waarna ik zonder enig probleem een rondje mocht proefrijden.
Nog even nagedacht over deze mooie motor en Hans even de tijd gegeven om een aanbod te doen inclusief de inruil van mijn huidige motor. De zelfde week nog een aanbod gekregen en geaccepteerd.
Hans heeft meteen het importeren van de motor gestart waardoor deze nog op tijd tot beschikking was voor een mooie trip naar de Eifel. Inmiddels 2500 KM verder en alleen maar veel plezier van deze prachtige aankoop.
Hans en Ursula nogmaals erg bedankt voor deze prettige aankoop. Kortom zie je iets moois staan zeker contact opnemen met deze aardige mensen!


Reactie:
Hoi Stefan,

Bedankt voor je leuke en sportieve reactie!
Ook wij vonden het fijn om jou een prettige ontvangst te bieden en gezellig wat te kletsen over onze motorvakanties.
We wensen je nog veel plezier en veilige kilometers toe en wie weet tot ziens!
Als je in de buurt bent, ben je altijd welkom; de koffie wordt vers gezet .

Groetjes, Hans en Ursula

<< < 2 3 4 5 6 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies