petra 14-02-07 21:03:59

wat een geweldig initiatief!
en wat een mooie ontwerpen worden er gemaakt!
petra

Ester 09-02-07 22:34:31

Hier van mij even een gedicht
Ik ben voor een regenboogkussen gezwicht
zag er vandaag eentje op een site staan
en dacht daar wil ook ik voor gaan
Voor een van die mensen die een steuntje hebben moeten
ga ik als een speertje uit de voeten
Ik maak met anderen samen een mooi kado
want deze kussens zijn stuk voor stuk prima zo
K ben blij wat voor een ander te kunnen betekenen
Jullie kunnen op me rekenen

Marieke Meertens 07-02-07 17:55:50

Via een borduurclub waar ik kom ben ik geattendeerd op jullie mooie initiatief. Wat een leuke manier om iemand te verwennen. En vooral een groot compliment voor de maaksters van de kussens. Wat een mooie manier van verwerken wordt er iedere keer bij het thema van het kussen gezocht.En ja, de borduurwerken vindt ik ook prachtig. Ik ga vast ook een keer mee doen. Nu nog even niet, maar het staat wel op mijn programma.

Allemaal veel succes met de kussens! Groet, Marieke


Reactie:
Bedankt Marieke voor je lieve reactie en als je zin hebt ... je bent altijd welkom om mee te doen.

Groetjes Carin.

Anita 27-01-07 22:13:32

Wat een verrassing kreeg ik van mijn vriendin op mijn verjaardag, een kussen met allemaal heksen erop geborduurd, ze vertelde me dat ze die speciaal voor me besteld had, en ik had er geen woorden voor, zo ontroerd was ik, en nog eigenlijk, wat ben ik er blij mee, dat mensen dat zomaar doen, echt HEEL ERG BEDANKT, ik houd wel van foto´s maken maar zelf op een foto, maar zal speciaal een foto maken of laten maken met het echt heel erg mooie kussen Veel liefs, Anita

Janny 23-01-07 19:20:02

Hallo,
Wat is dit een mooie site, maar de gedachte er achter vind ik nog veel mooier. Ik quilt, en samen met een 7-tal medequiltsters hebben wij vorig jaar een droomdekentje gemaakt voor de Stichting Regenboogboom. Dezelfde uitwerking als de kussens, alleen is dit voor kinderen. Ga zo door, zou ik zeggen. Ik kom vast weer eens kijken. Succes, maar wat nog fijner is, is het prettige gevoel, wat je hieraan over houdt, of niet dan. groeten van Janny. www.quiltfotos.web-log.nl

ineke van der burg 21-01-07 10:56:36

Mooi initiatief, de regenboog trok mijn aandacht, ben gaan kijken op de site, die ik via via gevonden heb)
Alleen een opmerking, niet boos bedoeld hoor,
maar je plaatje van de regenboog is helaas in verkeerde kleurstelling.
Als je eens gaat zoeken op het web, dan zie je
dat de kleuren zijn rood, oranje, geel, groen, blauw, violet.
Weet je waarom ik dat weet, mijn site gaat ook over regenbogen, ik schilder ze) www.inekesrainbow.nl
Veel succes verder met je mooie werk.
Liefs Ineke


Reactie:
Hoi Ineke,

we worden nooit boos om opmerkingen die goed bedoeld zijn maar wij zijn op de encyclopedie afgegaan waar het volgende instaat:
Een regenboog ontstaat wanneer de (laagstaande) zon tegen een waternevel aanschijnt. Het verschijnsel doet zich voor als een spectrum van de basiskleuren die in elkaar overlopen. Het ziet eruit als een grote boog aan de hemel met het middelpunt recht tegenover de zon en het heeft een straal van ongeveer 42 graden. De kleuren zijn van buiten naar binnen rood, oranje, geel, groen, blauw, indigo en violet (ezelsbruggetje: ROGGBIV, of Rijden Over Geel Groene Bruggen Is Verboden).

Groetjes Carin.

Rosalien Kobben-Waulthers 18-01-07 10:17:53

hallo lieve initiatief neemster
heerlijk eindelijk eens iemand te mogen schrijven waar ook ik trots op ben daar je ook net als mijn man en ik iets doet voor een ander
ikzelf schrijf gedichten om mensen te helpen en wil ook jou mee helpen niet als borduurster wat ik jaren heb gedaan en nu helaas met mijn armklachten niet meer mag maar met je de dure borduurzijde die ik nog heb toe te sturen als je dit leuk vind
verder wil ik dan ook een kussen bij je bestellen met alleen de regenboog erop
groetjes en heel veel succes en liefs Rosalien


Reactie:
Ik heb je even een mailtje gestuurd, met betrekking totdat kussen.

Groetjes Carin.

Annie Aspers 12-01-07 23:07:10

Hallo Carin , via prikbord van de quilten-pagina ben ik hier nieuwsgierig eens komen kijken , en ik wil je toch even laten weten dat ik het geweldig vind wat jullie doen , dat zal alle mensen die zo'n " warm ruggensteuntje" krijgen zeker goed doen in moeilijke tijden , mooi vind ik ook ,"hoe het begon ! " , ik ken niemand die op zo'n idee is gekomen ! ik hoop dat jullie héél veel voldoening en plezier zullen krijgen , maar dat zal vast wel ! groetjes van Annie Aspers


Reactie:
Bedankt voor je fijne reactie en voor ons is er niets mooier dan een ander even in het zonnetje te zetten in een moeilijke tijd.

Groetjes Carin.

jacqueline bor 11-01-07 13:14:24

hallo carin en Michiel

ik vind het geweldig wat jullie doen en wil af en toe best eens een lapje borduren. heb al mooie kussen gezien helemaal geweldig !

veel liefs Jacky


Reactie:
Hallo Jacky,

ik had net ook je mail beantwoord.
Je mag altijd een lapje mee borduren hoor, het beste kun je dan gewoon lid worden van de yahoogroep want daar komen de nieuwe aanvragen op te staan.

Sandra Smith 10-01-07 20:44:51

Hallo!

Ik heb een kussen aangevraagd voor de tweede moeder van mijn man. Helaas heeft zij het niet meer mee mogen maken hem af te zien. Ik heb hem gisteren ontvangen en hij is zo mooi geworden!! Ik wil bij deze dan ook iedereen bedanken die mee werkt aan dit superinitiatief!

Iedere keer als we het kussen zien denken we aan haar, het wordt een heel speciaal kussen die we koesteren.

Heel veel succes met jullie superinitiatief!!

Sandra


Reactie:
Sandra, bedankt voor je fijne reactie.
Jammer natuurlijk dat Anne het kussen niet meer af heeft mogen zien maar we vinden het allen een heel fijn idee dat jullie als nabestaanden toch een soort van troost eruit kunnen halen.

<< < 15 16 17 18 19
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer bezoekers op je website? - Webhosting € 1,95 per maand