Fam. Aversteeg 10-12-17 14:39:32

We werden hartelijk ontvangen.
De kamer was erg mooi en groot voor drie personen.
Er was een aparte ruimte voor het ontbijt.
Een fijne huiskamer,waar je gezellig met andere gasten kon zitten.
Het ontbijt was erg goed en erg lekker.Zelfs voor de lunch mocht je brood meenemen.
De gastvrouw gaf ons nog een paar handige tips.
We hebben een zeer leuk verblijf gehad,en komen zeker nog een keer terug.

Ton en Corrie van Lierop 07-12-17 13:41:42

zondag 3 dec.om 11.30u kwamen wij aan.we werden heel vriendelijk ontvangen door Paulette met een heerlijk kopje koffie en bonbonzei heeft ons verteld over fiets en wandel route's en waar wij het beste konden parkeren dat was heel fijn.de kamer was keurig verzorgd alles erop en eraan en heel schoon.'s morgens het ontbijt was ook heerlijk met eitje diverse broodjes koffie/thee jus d'orangeen wat ook bijzonder was dat er boterhamzakjes lagen om een broodje mee te nemen voor onderweg.zelfs nog mandarijnen en flesje spa.alles was dik voorelkaar!nog hartelijk dank voor het fijne verblijf in 't Reijmerhofkezeker voor herhaling vatbaar.groetjes Ton en Corrie kamer 2

Sam en Laura Wisse 20-10-17 20:41:10

Twee dagen hebben we een heerlijk verblijf gevonden op de prachtige oude boerderij 't Reijmerhöfke! Onze kamer was prima in orde en we hebben erg genoten van het heerlijke ontbijt en de mooie omgeving. Samen met de bijzondere hoge temperatuur in oktober zorgde dit verblijf voor een onvergetelijk uitje!

Bovens 12-09-17 10:51:14

Voor de 3de keer gebruik gemaakt van jullie mooie B&B, lekker dichtbij de Gulpener hopvelden van de familie Wouters. Op loopafstand zodat je kunt genieten, van de hopoogst en het Gulpener feest eromheen maar ook van de mooie B&B die jullie daar hebben! Tot volgend jaar!

Fam. Christiaanse 22-08-17 11:59:37

De B&B ligt in een mooie en rustige omgeving. We werden hartelijk verwelkomt door Paulette en kregen een leuke duidelijke uitleg over het verblijf en de mogelijkheden. In de ochtend serveerde zij een heerlijk ontbijt met de mogelijkheid om een eigen lunchpakketje met flesjes spa voor de middag mee te nemen! Erg handig als je gaar wandelen of de omgeving gaat verkennen. Wij hadden een kamer met gedeelde douche en toilet en hebben dat als positief ervaren (alles werd netjes schoongehouden). Het is ook mogelijk om een kamer met eigen douche en toilet te reserveren, maar wij hebben daar niet voor gekozen. Binnen is een gezellige zitruimte met banken, tijdschriften en een barretje. Ook kan in deze ruimte een gezellig potje tafelvoetbal gespeeld worden. Buiten kan er heerlijk gezeten worden op het terras of achter het verblijf in het prieeltje waar een comfortabele louncheset staat met uitzicht op weilanden met rustig grazende koeien en fruitbomen. Kortom een aanrader!

Sleurs Lieve 15-08-17 20:46:38

Wij waren twee nachten te gast. Heel vriendelijke ontvangst gehad. Ze hebben aandacht voor alles. Je mag zelfs je boterhammen smeren die je 's ochtends over hebt om mee op wandeling te nemen en krijgt ook water mee voor onderweg. Het ontbijt is lekker en uitgebreid. Het is er rustig vertoeven en toch heel centraal gelegen. Een echte aanrader.

Van der HEYDEN-Bormans 14-08-17 17:27:14

Wij waren er te gast tijdens de Heuvelland vierdaagse.Wij zijn uitermate tevreden. We hadden een nette kamer. Alles wat nodig was, was aanwezig. Elke dag verse handdoeken; Super. En elke dag een opgemaakt bedje! Zalig! Paulette is een superleuke en attente gastvrouw! Zij zorgt ervoor dat het verblijf meer dan geslaagd is. Zij heeft werkelijk 'echte' aandacht voor haar gasten en zorgt elke dag voor een uitgebreid ontbijt!En niet te vergeten! Haar man staat er voor de volle 100% achter!Wij zijn fan!

Caroline 02-07-17 11:38:59

Voor de 2e keer in deze B&B verbleven. Het beviel weer bijzonder goed! Er zijn ruime nette kamers, een zeer goed ontbijt en een mooie omgeving. Paulette is erg vriendelijke en zeer gastvrije gastvrouw, en weet veel over de omgeving, de bezienswaardigheden en de activiteiten.

Francine en Willy 14-06-17 10:33:38

Met vrienden een weekendje komen logeren bij jullie.Wij waren aangenaam verrast door de vriendelijke ontvangst, de rust, een mooie kamer en een reuze ontbijt. Jullie zijn supertoffe mensen!

Ronny & Godelieve 12-06-17 18:03:02

Beste, Het was weer een fantastisch weekend!We zijn er aan verslaafd geraakt na 28 jaar en enkele keren per jaar, dus dat het goed is bij jullie daar moet niemand aan twijfelen.Tot in september!!!!!

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage