Ad & Els 24-04-19 08:39:14

Wij hebben het afgelopen paasweekend met veel plezier in het reijmerhofke gelogeerd van waaruit we de omgeving wandelend verkend hebben.
Goede nette kamer en badkamer, goed verzorgd ontbijt en de vriendelijke eigenaresse maken dat dit zeker voor herhaling op ons lijstje staat.

Geoffrey Van Laere 16-12-18 15:27:20

Zeer vriendelijke ontvangst. Gezellige salon. Prima ontbijt. Zeer rustig gelegen. Geslapen als een steen. Alles wat je verwacht van een B&B. Voor herhaling vatbaar.

Fam Rijneveld 29-11-18 19:43:31

Na 35 jaar weer terug geweest bij Reijmerhofke,Wij hebben nog de oude foto, s meegenomen van toen, dit vond Paulette en vertelde over vroeger.Het ontbijt was zeer goed, en erg handig dat je water en brood mee kan nemen als je lekker gaat wandelen in de mooie omgeving.Wij kunnen een ieder dit aanbevelen.Groet Fam Rijneveld

Karin 30-09-18 22:31:18

Ontvangen met
een welkomstdrankje door Paulette! Wij hadden 1 overnachting geboekt van
zaterdag op zondag i.v.m. de Mergellandtocht op zondag 23 september. De B&B heeft een gezellige
ruimte waar je tv kan kijken, spelletjes kan doen en zelf drankjes tegen
redelijke prijzen kan pakken. We hadden een heerlijk ontbijt en de
boterhamzakjes voor de lunch lagen al klaar! De kamer (nr 5) was groot genoeg
met een privétoilet en een heerlijke douche.

We hadden
besloten naar het startpunt te lopen (ca 3 km heen en weer terug) en mochten de
auto laten staan op eigen parkeerplaats die achter de B&B lag. Het
was die wandeldag slecht weer: we begonnen al in de miezerregen en de laatste 4
km (van de 22) liepen we echt in de regen met het water in onze schoenen.
Gelukkig mochten we later die dag (hoewel we al uitgecheckt waren die ochtend)
nog gebruik maken van de douche op de gang! Dit vonden wij heel erg prettig
daar wij nog 2 uur naar huis moesten rijden! Bedankt voor de gastvrijheid en de
service: we komen nog een keer terug, maar dan met mooier wandelweer!

Alphen 11-09-18 11:22:43

Een fantastische B&B die heerlijk centraal gelegen is.Een warm ontvangst en een een prima ontbijt.we hebben genoten. zeker een aanrader

Wil Röthengatter 10-09-18 18:36:00

In verband met deelname aan de hopoogst hadden we kamers geboekt bij 't Reijmerhöfke. De ontvangst was allervriendelijkst. De eenpersoonskamers waren weliswaar aan de kleine kant, maar zeer schoon en voorzien van een prima bed. Het delen van douche en toilet was geen enkel probleem. Een heerlijk uitgebreid ontbijt completeerde ons verblijf. We komen volgend jaar zeker terug!

Dik Diekema 28-08-18 14:12:46

Van 20 t-m 24 augustus voor de vierde keer gebruik gemaakt van deze B en B. Zoals alle keren zeer vriendelijk ontvangen. Goede nette slaapkamer met ruime bedden en goed liggende matrassen. Ruim ontbijt met mogelijkheid om een lunchpakket te maken. In een woord weer een voortreffelijk verblijf. Komen graag nog eens terug. Ik geef nooit tienen meer een 9,5 is deze B en B mij zeker waard.

Nel Verbaan en Alie Smit 14-08-18 12:14:04

Heel fijne en prettige B&B met een geweldige gastvrouw/heer. Prima ontbijt/lunch. Kamers zeer schoon. Prachtig onderkomen met een heel gezellige gezamelijke ruimte. Dit is het 2e jaar dat we hier komen en we zullen zeker volgend jaar terugkomen.

Bea Schollaert 13-08-18 14:28:09

Wij verbleven weer 4 dagen in't Reijmerhofke en het is ons weer heel goed bevallen! Elke dag een opgefriste kamer en een heerlijk ontbijt! Heel rustige omgeving! Rustig zitten, zowel binnen als buiten! Vriendelijke gastvrouw! Een aanrader!Gilbert en Bea

Mieke G 23-05-18 15:45:39

Ik logeerde hier 3 nachten alleen, en heb me zeer goed vermaakt. Heerlijk ontbijt, kon op welke tijd dan ook op mijn kamer terecht, heerlijk zitjes rond het huis en erg mooie en zeer schoon. De kamers en sanitair. Kom zeker terug, is me goed bevallen. Zeer tevreden.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!