Jaap&Gerda 20-05-21 12:13:52

Het was wederom weer genieten bij jullie in het verblijf B&B.
Alles was weer goed geregeld ondanks de Corona.
Heerlijk gefietst en gewandeld.
Tot de volgende keer.

Nico Hogervorst 05-05-21 21:27:14

Mijn partner en ik verbleven eind april 3 dagen in het Reijmerhofke, we werden heel goed ontvangen en het verblijf was heel fijn en goed verzorgd. Het ontbrak ons aan niets, we voelde ons zeer welkom. Het Reijmershofke is prachtig gelegen in het mooie heuvellandschap en een goede uitvalbasis voor wandelingen en een prettige stek na een dag op pad.

Karin en Dirk 27-04-21 17:33:32

Eind april twee nachten gelogeerd. Een geweldig ontvangst en mooie plek om te verblijven. Heerlijk achter de B&B tussen de fruitbomen genoten van de zon. Vanuit de B&B kun je prachtige wandelingen maken. Een superplek met goede bedden en prima ontbijt.

willem brugmans 13-09-20 12:10:31

Zijn hier eerste week september geweest en heel goed bevallen,leuke ontvangst,mooie kamer,mooie locatie en goed ontbijt,zeker voor herhaling vatbaar dus aanrader,vooral ook door de eigen parkeerruimte voor auto's gasten en stalling voor fieten met evt.oplaad punten

Jaap&Gerda 20-08-20 10:43:29

Zeer vriendelijk ontvangst. De kamer is prima. Ontbijt is goed verzorgd. Een pluspunt zijn de flesjes water die je mag nemen. Schitterende omgeving waar je goed kan fietsen en wandelen, kortom een ideaal verblijf. Voor herhaling vatbaar. Groeten Jaap&Gerda

Marian Spijker 20-06-20 14:12:20

Paulette en Carlo
Bedankt dat we weer bij jullie mochten komen.
Het was weer super!!
Zuid-Limburg is wel een beetje buitenland maar we voelden ons thuis bij jullie vanwege de gastvrijheid, gezelligheid en natuurlijk de informatie die we hebben gekregen.
Tot de volgende keer. Dick en Marian Spijker

Remmelt en Lies Brinkman 10-09-19 19:15:54

Hier zijn we al vaker geweest in 1990 waren wij er ook. het is hier als thuiskomen want het ontbijt is geweldig en de kamers zijn schoon en de bedden zijn prima. En dan Paulette en Carlo als gast echtpaar geweldig . we komen graag een keer terug. Groet van ons Remmelt en Lies Brinkman uit Assen.

Betty van der Meer 03-08-19 17:30:58

Het begon met de reis wel heer ver, maar toen we aankwamen konden direct in onze kamer heel hartelijk zijn we ontvangen en de accomodatie is super ik kan dat iedereen aanbevelen. We zijn heerlijk uitgerust.Dankjewel voor alles Hartelijke groeten van Anne & Betty

J.C. Patijn 27-05-19 22:43:35

Wij zijn afgelopen weekend bij jullie te gast geweest, het was een warm bad, een hartelijk ontvangst van de gastvrouw. De kamer was uitstekend en van alle gemakken voorzien. Een gevarieerd smakelijk ontbijt met mogelijkheid voor een lunchpakket (incl. flesje water) Mede dankzij ons verblijf in jullie B&B hebben wij een fantastisch weekend gehad! Van ons krijgen jullie een dikke tien! Jaap en Joke

Ad & Els 24-04-19 08:39:14

Wij hebben het afgelopen paasweekend met veel plezier in het reijmerhofke gelogeerd van waaruit we de omgeving wandelend verkend hebben.
Goede nette kamer en badkamer, goed verzorgd ontbijt en de vriendelijke eigenaresse maken dat dit zeker voor herhaling op ons lijstje staat.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies