Remmelt en Lies Brinkman 10-09-19 19:15:54

Hier zijn we al vaker geweest in 1990 waren wij er ook. het is hier als thuiskomen want het ontbijt is geweldig en de kamers zijn schoon en de bedden zijn prima. En dan Paulette en Carlo als gast echtpaar geweldig . we komen graag een keer terug. Groet van ons Remmelt en Lies Brinkman uit Assen.

Betty van der Meer 03-08-19 17:30:58

Het begon met de reis wel heer ver, maar toen we aankwamen konden direct in onze kamer heel hartelijk zijn we ontvangen en de accomodatie is super ik kan dat iedereen aanbevelen. We zijn heerlijk uitgerust.Dankjewel voor alles Hartelijke groeten van Anne & Betty

J.C. Patijn 27-05-19 22:43:35

Wij zijn afgelopen weekend bij jullie te gast geweest, het was een warm bad, een hartelijk ontvangst van de gastvrouw. De kamer was uitstekend en van alle gemakken voorzien. Een gevarieerd smakelijk ontbijt met mogelijkheid voor een lunchpakket (incl. flesje water) Mede dankzij ons verblijf in jullie B&B hebben wij een fantastisch weekend gehad! Van ons krijgen jullie een dikke tien! Jaap en Joke

Ad & Els 24-04-19 08:39:14

Wij hebben het afgelopen paasweekend met veel plezier in het reijmerhofke gelogeerd van waaruit we de omgeving wandelend verkend hebben.
Goede nette kamer en badkamer, goed verzorgd ontbijt en de vriendelijke eigenaresse maken dat dit zeker voor herhaling op ons lijstje staat.

Geoffrey Van Laere 16-12-18 15:27:20

Zeer vriendelijke ontvangst. Gezellige salon. Prima ontbijt. Zeer rustig gelegen. Geslapen als een steen. Alles wat je verwacht van een B&B. Voor herhaling vatbaar.

Fam Rijneveld 29-11-18 19:43:31

Na 35 jaar weer terug geweest bij Reijmerhofke,Wij hebben nog de oude foto, s meegenomen van toen, dit vond Paulette en vertelde over vroeger.Het ontbijt was zeer goed, en erg handig dat je water en brood mee kan nemen als je lekker gaat wandelen in de mooie omgeving.Wij kunnen een ieder dit aanbevelen.Groet Fam Rijneveld

Karin 30-09-18 22:31:18

Ontvangen met
een welkomstdrankje door Paulette! Wij hadden 1 overnachting geboekt van
zaterdag op zondag i.v.m. de Mergellandtocht op zondag 23 september. De B&B heeft een gezellige
ruimte waar je tv kan kijken, spelletjes kan doen en zelf drankjes tegen
redelijke prijzen kan pakken. We hadden een heerlijk ontbijt en de
boterhamzakjes voor de lunch lagen al klaar! De kamer (nr 5) was groot genoeg
met een privétoilet en een heerlijke douche.

We hadden
besloten naar het startpunt te lopen (ca 3 km heen en weer terug) en mochten de
auto laten staan op eigen parkeerplaats die achter de B&B lag. Het
was die wandeldag slecht weer: we begonnen al in de miezerregen en de laatste 4
km (van de 22) liepen we echt in de regen met het water in onze schoenen.
Gelukkig mochten we later die dag (hoewel we al uitgecheckt waren die ochtend)
nog gebruik maken van de douche op de gang! Dit vonden wij heel erg prettig
daar wij nog 2 uur naar huis moesten rijden! Bedankt voor de gastvrijheid en de
service: we komen nog een keer terug, maar dan met mooier wandelweer!

Alphen 11-09-18 11:22:43

Een fantastische B&B die heerlijk centraal gelegen is.Een warm ontvangst en een een prima ontbijt.we hebben genoten. zeker een aanrader

Wil Röthengatter 10-09-18 18:36:00

In verband met deelname aan de hopoogst hadden we kamers geboekt bij 't Reijmerhöfke. De ontvangst was allervriendelijkst. De eenpersoonskamers waren weliswaar aan de kleine kant, maar zeer schoon en voorzien van een prima bed. Het delen van douche en toilet was geen enkel probleem. Een heerlijk uitgebreid ontbijt completeerde ons verblijf. We komen volgend jaar zeker terug!

Dik Diekema 28-08-18 14:12:46

Van 20 t-m 24 augustus voor de vierde keer gebruik gemaakt van deze B en B. Zoals alle keren zeer vriendelijk ontvangen. Goede nette slaapkamer met ruime bedden en goed liggende matrassen. Ruim ontbijt met mogelijkheid om een lunchpakket te maken. In een woord weer een voortreffelijk verblijf. Komen graag nog eens terug. Ik geef nooit tienen meer een 9,5 is deze B en B mij zeker waard.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies