Gemma 13-02-05 13:30:02

Hallo, Remco en Sonja, ik heb jullie niet meer gezien tijdens de optocht in Fijnaart.
Ik stond waarschijnlijk in de verkeerde straat; Frans was er niet bij, dus dan loop ik los hè en dan ben ik zo de weg kwijt.
Maar alle gekheid op een stokje; ik wens jullie een geweldig verblijf daar, het zal een fantastische ervaring/ jaar worden!!
Dat jullie dromen, hoop en verwachtingen uit mogen komen en ik zou best wel willen kijken hoe jullie het daar maken. Ik volg dus jullie site en verder hoor ik via Jan en Bianca de rest wel. Remco: veel duikplezier, mooi weer, niet te veel tornado`s en niet te bruin worden!
sonja: jij ook veel duikplezier, hoop dat je leuke contacten opbouwt en gezellige mensen ontmoet. Belangrijkste is dat jullie samen zijn. Gr. Gemma en Frans

Kees, Monique & Iris Oerlemans 12-02-05 14:06:23

Hoi Nichtje,

Nou jullie doen waar ik jaren van heb gedroomd, lekker naar het warme weer vertrekken en daar samen iets opbouwen. We wensen jullie heel veel plezier en een goede toekomst toe. Ik hoor het wel wanneer de houswarming party is. Nou maak er samen een mooie tijd van en ik hou wel in de gaten of het tijd worden dat we over moeten komen.

Groetjes
Kees, Monique en Iris Oerlemans

Marielle 10-02-05 14:59:49

Hallo Remco en Sonja,

We hebben jullie dinsdag na de optocht niet meer gezien in de stad. Ik wil jullie toch nog even heel veel succes en vooral plezier wensen in het zonnige oord! Leuke site trouwens, zal zeker af en toe eens checken hoe het met jullie gaat.

Groetjes Marielle

Mark, Suzanne en Ingeborg 10-02-05 12:15:50

Hallo Remco en Sonja,
Allereerst leuke site.Zullen hem regelmatig bezoeken want we zijn wel nieuwsgierig naar jullie avontuur.Daarom willen wij jullie daar een hele fijne tijd toewensen! Geniet er van. Groetjes van ons allemaal ;)

Bianca 09-02-05 12:25:51

Hé Remco & Sonja,
Hartstikke tof dat jullie de foto's van Carnaval op jullie site hebben gezet. Ze zijn echt mooi! Ik heb de film van jullie nog niet gezien, dus ik ben erg benieuwd! Jammer genoeg is de Carnaval weer voorbij, maar jullie vertrek komt nu wel dichtbij hè... spannend! Heel veel succes met het regelen van de laatste dingen. Voordat jullie weggaan zullen we elkaar nog wel zien, maar in ieder geval heel veel sterkte en LEUT alvast.
Doeggie, Bianca

janneke en cor 02-02-05 19:29:48


Lieve Remco en Sonja

Je hebt een prachtige site,we wensen jullie alle beste en heel veel plezier toe,daar in de vreemde en schitterd land.We komen jullie beslist een keer opzoeken.Veel liefs van ons.xxxx

sonja deerenberg 02-02-05 16:01:20

maandag was onze afscheids dag.wat zag ik hier tegenop zeg!
ik had nog 1 overlegje staan met een leerling,die me dus achteraf in de val lokte(bedankt Bianca)ik werd door 5 anderen druipnat gegooid!! ik had het kunnen weten.bij afscheid is het nu eenmaal traditie dat je nat naar huis gaat.
maar goed het was verfrissend zal ik maar zeggen.om half 11 was het koffie tijd en zowel de collega's van de dag als collega's die vrij waren en een heleboel vrijwilligsters kwamen langs.en wat famielieleden en bewoners.ook nu hield ik het niet droog!maar nu door de emotie!!
ik kreeg als bedank leuke presentjes.
wat valt het dan zwaar om afscheid te nemen zeg!nou iedereen van en rondom de Hille,het gaat jullie goed.laat nog eens wat horen.en zorg goed voor al die lieve bewoners!!liefs,Sonja

Loes Stooop 01-02-05 20:04:11

hoi Sonja en Remco.
wat een leuke site hebben jullie en al zo goed bijgewerkt.
net naar de foto's van het afscheid van de lindenbugh gekeken. nu hoorde ik dat Sonja 5 emmers water over haar heen had gekregen. waar zijn die foto's????? nou nog maals heel veel succes. ik hoop dat het een te gekke tijd voor jullie gaat worden. Groetjes Loes.


Reactie:
hoi ex-collega ab-er,
ja 5 emmers vol,oohh ik was druipnat!!
gelukkig had ik m'n camera niet bij de hand,anders had ik ook deze weg kunnen gooien.
maar niemand dacht eraan.jammer he.
wel een foto van het opruimen van al het water.
bedankt voor je berichtje ,enne hou me op de hoogte van de ontwikkelingen he!!
groetjes,Sonja

Kees 01-02-05 11:17:02

Nog 14 dagen! Gaat wel erg hard nu kiddo's

Remco, hoeveel keer moet je eigenlijk het eiland rond om daar een Dodentocht te kunnen lopen?


Reactie:
Als we 4 keer het eiland rondlopen zijn we er wel. zitten wel erg veel bergen in het parcours.
Is dit een uitdaging????

Raimond & Madeleine 27-01-05 22:10:14

Ha gabbertje,
Leuke foto's heb je erop gezet, we missen
alleen de foto waarop je je 'sterretje' laat zien.
Groetjes en een dikke knuffel van je maatje.


Reactie:


alleen "normale" foto`s zoeken we uit voor de site beste vriend

<< < 50 51 52 53 54 > >>
Search
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies