Research Team 10-01-05 17:22:19

De heer B. emigreerde kort hierna naar Canada en werd enige jaren geleden door een van onze medewerkers gezien in Montreal/Canada.De chultingfrock bijvoorbeeld zou een Vortex-achtige beweging zijn met een wenteling om de lengte-as in hyperspeed. Deze beweging is echter nooit en nergens ter wereld waargenomen door een andere spotter.
De heer B. heeft er een handje van om mensen met een gebrekkige opleiding zoals uzelf om de tuin te leiden. Laat u echter niet ontmoedigen, u lijkt ons een enthousiaste en aardige man.

Alien Research Team

Research Team 10-01-05 17:19:11

Antwoord op laatste reacties van de heer Gattendraaier.

Geachte heer Gattendraaier,
na het lezen van uw laatste reactie ging er bij een van onze senioren teamleden een akelig belletje rinkelen. Ten aanzien van uw Canadese kennis meldde hij ons het volgende:
In 1948 verscheen er een boekje van de hand van een zeker heer 'Bastiaanse' genaamd: 'Kosmo-dynamica en besturingsmechanismen ener vliegende schotel'
De heer B. beweert hierin nauwe contacten te onderhouden met buitenaardse bezoekers en dientengevolge een grote kennis te bezitten over hun voertuigen.
Toen onze toenmalige collega's hem nader aan de tand voelden bleek hij al snel door de mand te vallen. Een en ander bleek geheel ontsproten te zijn aan het zieke brein van de heer B. Zie volgend bericht.

Melanie 10-01-05 16:51:25

Beste SV,

is er een connectie tussen tandarts Kees en de Aliens? Laat me niet langer in spanning ik wil weten waar ik aan toe ben.

Ik hoop niet dat mijn gebit eruit moet.
Onlangs heb ik mij gebit nog voor een godsvermogen laten bleken namelijk.

sv-396 10-01-05 16:13:25

Het wordt hoog tijd dat we ons verzamelde materiaal anoniem kunnen bundelen, mijn schets van het ''boortoren-mariakerk'' verschijnsel heb ik afgerond, ik heb er een schokkende conclusie uit kunnen trekken, misschien hebben andere mensen ook materiaal dat ze zouden willen tonen op deze site. Ik hoop dat nu eens echt iedereen serieus op de alien-kestie zal ingaan en bereid is om er aan mee te werken.

X800-GDR 10-01-05 15:08:00

N52.51185 - E005.06701

Landingsplaats

Wim Keizer 10-01-05 13:43:01

Jullie moesten eens weten hoeveel schade jullie de toch zo al kwetsbare Volendammer samenleving aandoen. Het is een schande dat jullie deze vertrouwelijke informatie naar buiten brengen.
De gegevens over jullie en jullie familie wordt op dit moment verzamelt en in dossiers gestopt en bewaart.
Jullie weten helemaal niet in wat voor een gevaarlijke toestand jullie zijn beland.

Welke gevolgen dit zal hebben voor jullie zal na de verkiezingen duidelijk worden wanneer VD80 de grootste partij zal worden.

Wim Keizer.

Research Team 10-01-05 13:32:19

Wil degene die de nieuwsberichten plaatst zich onmiddelijk melden bij de daarvoor bevoegde instanties. De informatie die wordt verschaft moet eerst grondig onderzocht worden voordat het op het gastenboek geplaatst kan worden.

Research Team 10-01-05 13:19:51

Beste Nostradamus,

Deze site is absoluut niet bedoeld om volendam in een kwaad daglicht te zetten. Zoals al op de voorpagina van deze site staat aangegeven, is het niet onze bedoeling om mensen, instanties of verenigingen verdacht te maken, hetzij anderzijds in diskrediet te brengen.
Deze site is in het leven geroepen om mensen te informeren over de vreemde gebeurtenissen die er plaatsvinden. Als je de vele reacties en ervaringen met vreemde wezens/objecten leest op dit gastenboek lijkt het me duidelijk dat deze site heel hard nodig was.

Alien Research Team

Research Team 10-01-05 13:15:13

Mensen, wij van het Alien Research Team zijn blij om de vele reacties te lezen.
Hieruit blijkt dat veel mensen alle informatie die wij verschaffen toch hebben gelezen. Wij kunnen op dit moment nog geen antwoord op alle vragen geven maar meer informatie, files, antwoorden op vragen en bewijzen zullen binnenkort komen. Voor alle (nog) onbeantwoorde vragen, raad ik aan het gastenboek even helemaal te lezen. Misschien staat er informatie in die het antwoord op jouw vraag kan betekenen. Ons team is op dit moment druk bezig met nieuwe files. Als er echt een dringend antwoord of hulp nodig is, kan de heer J. Jozef misschien uitkomst bieden...

Alien Research Team

Nostradamus 10-01-05 13:14:30

Waarde fantasten,

U en uw vrienden hebben weer een mannier gevonden om Volendam zwart te maken.
En natuurlijk moet het weer anoniem.

Uw Nostradamus.

<< < 11 12 13 14 15 > >>
Zoeken
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies