Torretje 10-01-05 13:00:11

Ja, ik ben met kerremes megenome door een speessjip naar andere planeten.
Toen kwam ik na een week weer terug en lag ik op me bed met me kermesgoed nog aan.
Ik kon erg lang niet goed poepe omdat ze een intern onderzoek hebben gedaan waar ik niks meer vanaf weet.

MARIABEELD 10-01-05 12:34:02

Tuinbeelden vaak gebruikt als spionage bakens

Uitgegeven: 06 januari 2004

BOSTON – Het per ongeluk omstoten van een ‘tuinkabouter’ heeft een paniek reactie veroorzaakt binnen de inlichtingen diensten over de hele wereld. Een stukgevallen tuinbeeldje bleek hoogwaardige elektronica te bevatten. Onderzoekers van de NASA vermoeden dat het om navigatie elektronica gaat. Onderzoek heeft uitgewezen dat er meer tuinbeelden, kabouters en zelfs Mariabeelden zijn uitgerust met deze nog onbekende elektronica. Over de herkomst van deze elektronica en hoe ze in de beelden terecht zijn gekomen tasten de autoriteiten nog in het duister.

Maanvissen 10-01-05 12:04:04

'Maanvisseninvasie' Nederlandse kust

Uitgegeven: 10 januari 2005 11:39

TEXEL - De afgelopen dagen zijn acht maanvissen op de Nederlandse kust aangespoeld. Normaal gesproken spoelen in Nederland jaarlijks tien tot twaalf maanvissen aan. Wat de oorzaak van de plotselinge 'maanvisseninvasie' is, is onduidelijk, volgens het Koninklijk Nederlands Instituut voor Onderzoek der Zee (NIOZ) op Texel.

Het instituut noemt het opvallend dat er in korte periode zoveel maanvissen aanspoelen. "De vissen leven namelijk nooit in groepen en komen van nature in de oceaan voor", aldus bioloog Kees Camphuysen van het NIOZ maandag.

X800 - GDR 10-01-05 11:43:36

Jammer genoeg denken een aantal lezers en schrijvers dat het hier om een grap gaat maar hellaas dit is nog maar het begin. De infiltratie door wezen uit de ruimte is iets waar we ons werkelijk veel zorgen om moeten maken. Binnenkort zullen er een aantal aanwijzingen komen die u zullen shockeren ik vrees dat uw glimlach dan van het gezicht zal verdwijnen.

X800 - GDR

The truth is out there..... 10-01-05 11:11:05

Niet alleen in het Boelenspark zijn rare dingen aan de hand. Laatst liep ik 's avonds over het Noordeinde en zag over het vreemde rode en groene lichtjes in de verte boven het water zweven. Tevens nam ik voorbij de Bukdijk een UFO waar met een sterk wit roterend licht aan de onderzijde. Helaas heb ik hier geen beeldmateriaal van maar langs het Noordeinde durf ik 's avonds niet meer te lopen. Zeer beangstigend allemaal.

Melanie 10-01-05 10:31:10

Het is de hoogste tijd dat Redt Volendam wordt ingeschakeld.
Ook de familie Schilder heeft ons al lang geleden gewaarschuwd voor de ondergang van ons mooie dorp. Het lijkt dan eindelijk zover te gaan komen. Ik ben niet hoger opgeleid dus ik weet nergens van.
Vroeger heb ik eens een film gezien waarbij tandartsen zendertjes in vullingen aanbrachten. Ik heb de tandartsen in Volendam ook nooit vertrouwd. Tandartsen horen geen politiek te bedrijven. Vooral mijn tandarts Kees Veerman heb ik nooit vertrouwd.
Als is maar geen antenne in mijn mond heb.

Weten jullie hoe ik kan checken of ik word gevolgd door de aliens?

sv-396 09-01-05 21:22:05

Ik ben een intensievere studie begonnen in de alienverschijnselen, ik heb een plattegrond gemaakt van het ''boortoren-mariakerk'' verschijnsel gemaakt en daarin een soort patroon gevonden, ik ben er nog mee bezig. Ik heb ook een schokkende foto gevonden waarvan ik niet durf te zeggen wat het is, er is waarschijnlijk een alien op te zien, de foto heb ik gevonden in het gebouw op de pieterman, waarschijnlijk is de maker van de foto slachtoffer geworden van iets buitenaards maar ik heb niets gevonden dat wees op een dode of iets dergelijks. Ik houw mijn geheime studie en spionage van het gebouw op de pieterman nog geheim en ga er geen verdere informatie over verschaffen. (de zogenaamde ''godenverschijnselen'' bewijzen misschien ook dat de ''mariakerk'' te maken heeft met het buitenaardse)

Klaas vd Gattedraaier 09-01-05 14:14:58

Ik heb eergisteren een verhaal gehoord van iemand die beweerde dat zijn zwager die in Canada woont, op een boerderij, regelmatig objecten waarneemt die rare bewegingen maken. Onder rare bewegingen noemen we dan bijvoorbeeld een: "swatchbrick" of een "chultingfrock"... Om maar eens wat te noemen. Het schijnt daar de normaalste zaak van de wereld te zijn. Verder wijst de hoge concentratie stikstof in de atmosfeer boven ons land op de aanwezigheid van meerdere (lees:veel) vliegende objecten. Zoals iedereen van jullie al wel weet lopen die dingen op stikstof... Asociaal dat ze hun eigen troep niet eens even opruimen. Ze zijn tenslotte te gast!

Voor de mensen die net als ik buitengewoon geinteresseerd zijn in alle feiten rond vliegende objecten... Laat een bericht achter! óðßáóäíåáßðíå roger

Research Team 09-01-05 12:59:31

Wat betreft je stelling: Mariaverschijningen zijn aliens. Hierover is een beroemd boek geschreven door een goede relatie van ons.
'Waren de Goden kosmonauten'
zie: http://www.ufowijzer.nl/boeken/WarenDeGodenKosmonauten.html

Ongeveer 3 jaar geleden vernamen wij dat Hille Kok cs plannen hebben om de 'Mariabron' te gaan exploiteren. Voorlopig ligt de gemeente nog dwars, maar naar onze mening zal er zeker een dag komen dat er grote stromen Maria-vereerders ons dorp zullen bezoeken voor een helend bad in de Boelensbron. Echter, wij hebben reden om aan te nemen dat als de bron te diep uitgegraven zal worden, er een verontrustende vondst zal worden gedaan die zeker niet zonder gevaar is voor de Volendammer bevolking.
(Zie film: 'Tommyknockers')

Bernadet 08-01-05 02:07:59

In de buurt van het Mariabeeld in het boelenspark zie je natte plekken in de grond.
Het is duidelijk dat zich hier een onderaardse bron bevindt. Als Hille met blote handen gaat graven, zal de bron zich manifesteren. Lourdes is er niks bij.
P.S. Je weet dat Mariaverschijningen eigenlijk aliens zijn?

<< < 12 13 14 15 16 > >>
Zoeken
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies