obiwan 03-02-05 18:07:58

ggws ggomhu zodgeododri
izhnvt


may the force be with you

sv-396 30-01-05 19:55:35

Alien Research Team ik ben blij met uw terugkomst. De afgelopen dagen heb ik zorgelijk doorgemaakt, ik dacht dat er iets ernstigs aan de hand was waardoor jullie misschien wel helemaal van de aardbol waren verdwenen.
Zelf heb ik niets uit kunnen zoeken, ik ben het spoor bijster. Ik hoop dat u ons nu weer kunt voorzien van de informatie over deze zorgelijke toestand.

The truth is out there

Alien Research Team 29-01-05 12:58:38

Geachte Albert Lienspotter,

Het antwoord dat de buitenaardse levensvorm u gaf komt ons heel onwaarschijnlijk voor.
Volgens het handboek 'algemeen intergalactische dialecten' zou de vertaling hiervan moeten zijn:

'Weten. jullie. .hoe. .laa.t .Deen. dichtga.at.?'

Groeten,

Alien Research Team

Alien Research Team 29-01-05 12:52:50

Geachte Kees van Der/Moedige Vrienden

De heer van Der adviseert hier de zogenaamde 'Rikkenbacker-methode'
Deze methode is sinds 1984 uitdrukkelijk verboden. Zie het 'Verdrag van Harderwijk'
Hoewel deze methode in het verleden vaak wel zijn vruchten afwierp is het ook regelmatig gebeurd dat na het openen van de afgesloten ruimte nog slechts een plas onwelriekende vloeistof werd aangetroffen.

Groeten,

Alien Research Team

Alien Research Team 29-01-05 12:46:54

Geachte Moedige Vrienden,

De maat is nu toch echt wel vol. Na verschillende waarschuwingen blijft dhr. Zwarthoed hardnekkig te koop lopen met zijn buitenaardse connecties. Zoals u weet is het A.R.T. gewettigd om zogenaamde burger-arrestaties te verrichten. Als de heer Zwarthoed in de aankomende weken zijn wangedrag blijft voortzetten, moeten wij overgaan tot een dergelijke actie.

Groeten,

A.R.T.

Alien Research Team 29-01-05 12:44:17

Het Alien Research Team excuseert zich voor de tijdelijke afwezigheid. De laatste weken hebben zich echter zorgwekkende ontwikkelingen voorgedaan in het Boelenspark. Het voormalige gezinsverzorgende tehuis is om onbekende redenen geheel ingestort. Om gevaar voor omwonenden te bezweren heeft de gemeente de nog opstaande resten gesloopt en doet het nu voorkomen als zou het gehele gebouw gesloopt zijn. U begrijpt dat A.R.T. hier z'n handen vol aan heeft gehad. De resultaten van onze bevindingen zullen later worden gepubliceerd.

Groeten,

A.R.T.

Albert Lienspotter 27-01-05 18:42:44

Nu jullie over dit verschijnsel beginnen. Ikzelf heb het meegemaakt in het boelenspark. Ik was een ritueel aan het houden bij ons kruis waarbij een soort van bolle frisbee landde. Toen een groen mannetje uitstapte zei ik:

"Hi"

waarop het mannetje antwoordde:

"Gelmfo xlyhsic fepois vioeux shiextq qua?"

Weet een van de kenners wat dit betekent? Snel hierna vloog het monster dat mij de kriebels bezorgde weg, het enige dat ik de volgende dag heb vernomen was dat er op de pieterman een geheim authoritycenter werd gebouwd. Gaarne uw antwoord!

Kees van der 23-01-05 13:56:08

Afgelopen week bleek tijdens een seminar over buitenaardsen dat veel aliens werkzaam zijn in de medische sector. Dit is bekend bij de overheid maar het nemen van maatregelen heeft verstrekkende gevolgen. Het zou de totale ontwrichting van de sector betekenen. Het alternatief is minstens zo slecht omdat de infiltratie inmiddels niet meer is tegen te houden. We zullen er mee moeten leren leven. Om te testen of je vriend daadwerkelijk is overgenomen kan je het volgende proberen:
sluit je vriend op in de wc met de lamp uit.
Laat hem minimaal een dagdeel zitten en probeer hem boos te maken. Bij aliens waar veel adrenaline vrijkomt onstaat in donker een blauw-groene gloed.
Als het na 6 uur nog niet is waargenomen moet je hem nog eens 6 uur laten zitten.

moedige vrienden 22-01-05 15:33:02

Geacht Research team,

Ten eerste onze complimenten met jullie fantastische site, CHAPEAU!!!.

Na het lezen van het boortoren verhaal en de herkenningeisen van aliens zijn wij uitermate bezorgt over een naaste vriend van ons te weten: ''jan zwarthoed, tandarts in spe''. Hij voldoet voor 100% aan de gestelde eisen, namelijk, geen gevoel voor humor, zeer driftig wanneer zin niet niet wordt gegeven etc. Sinds hij werkzaam in de boortoren is, is ons contact drastisch verminderd, ook zijn vriendin klaagt hierover. We zien hem steeds vaker met louche figuren omgaan, waarschijnlijk ook buitenaardsen. Wat te doen? Wij zijn de wanhoop nabij, we hopen dat uw expertise ons door deze moeilijke tijden kan helpen. Bij voorbaat dank, Moedige vrienden

sv-396 18-01-05 19:04:31

Ik merk dat het rustig is tussen onze intergalactische gasten en Volendam.

Of is dat maar schijn...

<< < 2 3 4 5 6 > >>
Zoeken
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies