Drs Frank Elzenhout 13-01-05 21:39:55

Beste Flanel, tja ik denk dat de ufo’s me een beetje in de bol zijn geslagen.
Maar heeft dat elixer ook een gebruikers naam in Volendam? en zo ja hoe wordt het op de straat en in de steeg dan genoemd?

Frank België
Elzenhout

flanel 13-01-05 21:38:52

Aanvullende informatie tav drs Elzenhout:

Vermoedelijk heeft U serpentine verward met kobalt. Kobalt wordt namelijk ook gebruikt in dit soort elixers. Het wordt met name gebruikt voor glazuur op Delfst-blauwe bordjes. Ik snap uw link met het foto-syndroom. Ik het echt is het nog veel erger: Na het toedienen van het kwik-kobalt mengsel kunnen mutanten zich niet meer bedwingen om klompen, molentjes en gebakken bokking van de kale mee te nemen.

flanel 13-01-05 21:29:20

Geachte drs Elzenhout,

Ik denk dat u wat betreft het speciale elixer er naast zit. Het kwik-serpentine mengsel is een zeer zeldzaam en kostbaar proces. Serpentine wordt bijna alleen gevonden op de grens tussen Zwiterland en Italie. Om dit te mengen en te brouwen tot een drinkbaar geheel is slechts voor enkele mensen weggelegd. Slechts een halve graad verschil in het smeltproces kan leiden tot vergiftiging. Dat het dus alleen gebruikt wordt voor fotografie lijkt mij niet waarschijnlijk. Aangezien dit elixer een hoge concentratie ijzer en vitamines bevat denk ik dat het wordt gebruikt om de wezens te "sterken", en voor te bereiden op een invasie. Het toedienen gebeurt in het restaurant. Het is een strategisch punt wat snel geëlimineerd moet worden, voor het te laat is!!

Frank 13-01-05 21:26:59

http://www.martinriebeek.nl/landingsbaan.htm

Drs. Elzenhout 13-01-05 21:22:53

http://www.xelca.nl/articles/ufo_landingsbaan_houten.aspx

Drs Frank Elzenhout 13-01-05 21:18:15

sv-396, het A.R.T heeft mij ook nog niet gemailt.

sv-396 13-01-05 21:11:41

Zeer schokkend allemaal, er komt al meer aan het licht. Ik vraag me ook af of het Don Bosco College iets met de buitenaardse verschijningen te maken heeft, de vorm die het schoolgebouw nu van boven heeft(nu dat de nieuwe vleugel er aan is gebouwd) schokt mij zeer. Maar het DBC is en school en dus van de regering, als het schoolgebouw nu dus echt een vreemde vorm zou hebben lijkt het mij dat daar een schokkende conclusie uit te trekken is. Ik durf er niet vanuit te gaan maar ik wilde dit punt graag aanstippen.

Alien Research Team, is er al een mogelijkheid tot contact tussen ons? Mijn e-mail adres staat op de daarvoor bestemde plaats.

Drs Frank Elzenhout 13-01-05 21:08:17

Kwik en serpentine, wordt ook wel de "snelle versiering" genoemd. De mutanten zullen door dit elixer gewillig op de foto gaan in klederdracht.
Ik denk niet dat het A.R.T het op prijs zal stellen dat ik u vertel dat er een landingsplaats voor mutanten achter hotelspander ligt, daarom vertel ik het maar niet. En ik zal u ook niet vertellen dat de rotonde bij het havenhof de plek is waar u lekker opgebiemt kan worden, ook dat ga ik hier niet vertellen. We hebben het op Nu.nl kunnen lezen, weet u hoeveel rotondes er wel niet zijn op Volendam? Kijk ik kom wel uit België maar ik ben niet gek.

Drs. Frank Elzenhout

flanel 13-01-05 20:51:22

Beste ART,

Zou het kunnen zijn dat het item rond de autovrije dijk verder gaat dan wij burgers denken? Zo zou volgens bepaalde bronnen een eventuele autovrije dijk al decennia lang te zijn gesaboteerd omdat anders het transport van XK456 mutanten in gevaar zou komen. Dit transport zou o.a. naar speciale plaatsten op de dijk gebeuren zoals restaurant "de Koe". De mutanten zouden hier een speciaal mengsel van kwik en serpentine (dynamisch-metamorfe gesteente)toegediend krijgen.

Wat exact de eigenschap is van dit elixer weet ik niet. Wellicht is hier meer over bekend?

Drs. Frank Elzenhout 13-01-05 20:42:39

Heel goed werk A.R.T, nu zien we ook dat het geen toeval is dat de ijsbaan op de rand van de planetenbuurt is gepositioneerd, en de wijk wordt maar liefst beschermd door 2 jawel u leest het goed 2 rotondes.
Het zou ook slim zijn als u eens ging kijken tussen de 2 rotondes aan de Herculeslaan?
Maar laten we het niet ingewikkelder maken als het al is!
Heeft u al een idee hoe de politicus, sekteleidster de tandheelkundige en de musicus elkaar van informatie voorzien? En weet u al wat ze elke nacht doen in het bruine gebouwtje?

jammer dat de bezoekers geen afbeeldingen kunnen plaatsen dat zou het verhaal nog duidelijker maken.

Drs. Frank Elzenhout
België

<< < 4 5 6 7 8 > >>
Zoeken
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies