Harry Dontje 03-01-12 20:27:19

Beste mensen,
Ik kom in september 2012 voor de 1e keer naar Dalyan (waarschijnlijk Hotel Calypso Plus), en voor de 6e keer naar Turkije.
Bij toeval ben ik op jullie geweldige website terechtgekomen.Alles maar dan ook alles wat ik wil weten "hoe ga je met elkaar om, de leukste plekjes, wetenswaardigheden etc" staat op jullie site.Bedankt voor alle moeite die jullie doen om Turkije te promoten.
Vriendelijke groet,
Harry

Nick van Beelen 03-08-11 17:55:41

Beste medewerkers. zojuist terug van een lekkere vakantie Dalyan. uit ervaring wisten wij dat het prima eten is n jullie restaurant, zo ook hebben wij (mijn vrouw en ik) ons diner bij jullie gebruikt. De zeebaars van mijn vrouw was prima maar de mixgril laat zeer te wensen over veel te veel geld voor nog geen 100 gram aan vlees. daarbij zaten ook de 3 vleugeltjes die volgens mij de helft van het totale gewicht uit maakte. volgens mij had / heeft het personeel het ook door want ze vroegen niet of dat het gesmaakt had en ik uit eigen beweging dit niet zal melden. de ligging van jullie rest. is prima en we hadden een best plekkie maar vilgens ond zeer beneden de kwaliteit die ik van de witte roos verwacht.
groeten nick


Reactie:
Beste Nick.
Je hebt helemaal gelijk. Daarom hebben we vanavond besloten om onze mixed grill beter te maken. En sorry. Onze obers hadden moeten vragen of het gesmaakt had. Bedankt dat jullie dit hier melden zodat wij eraan kunnen werken. Wij wensen jullie heel erg veel geluk en gezondheid in het leven. Groetjes, Akin Karabulut (eigenaar BeyazGul)

saskia 30-06-11 21:02:25

Beste medewerkers van Beyaz gul: Ik wil jullie complimenteren met jullie leuke restaurant in het prachtige Dalyan. Ik heb er in mei een aantal malen geluncht en het was heerlijk. Wat wil een mens nog meer dan genieten van heerlijk eten met het mooie uitzicht dat er vanaf jullie steigertje te zien is? Ben van plan over een aantal jaar terug te komen en dan zullen we uiteraard ons favoriete restaurant weer bezoeken. Met vriendelijke groet, Saskia

britta en ronald 09-06-11 20:56:56

Wat een mooi en fantastische plek!! Een heerlijke lunch met een prachtig uitzicht, en een keer s'avonds er gegeten. Aardig en lief personeel en gelukkig niet te opdringerig.Zeker een aanrader om daar te gaan eten

marcel 08-06-11 21:41:45

Zet de Iskender kebab maar klaar voor komende zondag. Tot dan.

Hulya Akyol 16-05-11 11:54:47

Merhaba,

Bu yıl Dalyandostlarievi butik otelimizin işletmesini yapmaktayım,dalyan ile ilk kez bu yıl tanıştım,çevreye keşife çıkmışken sizin şirin işletmenize rastladım,gerek konumu,gerek güleryüzlü personeliniz misafirlere yaklaşımı vede bahçeninizin o muhteşemliği beni gerçekten çok etkiledi,sizleri kutlar vede bol kazançlı bir sezon dilerim

Sevgilerimle
Hülya AKYOL

ciska timmer 04-05-11 17:42:25

Dag Akin ,
Vandaag komen vrienden van mij aan in Dalyan. Natuurlijk heb ik hen de tip gegeven bij jullie te gaan eten. Verwen ze een beetje en geef ze een wijntje van mij. Ik zal betalen als ik samen met Harma eind september begin oktober naar Dalyan kom. We verheugen ons er weer op . Fijne zomer gewenst en tot dan.

Groet: Ciska en Harma

Trudy en Dick 01-05-11 15:22:25

Authentiek Turks pension , schitterend gelegen aan de Dalyan rivier met uitzicht op de Koningsgraven.
Dit en de zeer persoonlijke zorg van Akin en zijn personeel hebben deze week voor ons onvergetelijk gemaakt.
Ook hebben wij heerlijk gegeten . Ook in de keuken staat Akin zijn mannetje en dit merk je op je bord.
Een regelrecht aanrader.

tevreden klant 21-03-11 20:03:34

Wat een topsite! Ik had informatie nodig over Turkije en ik heb alles hier kunnen vinden! Hartstikke bedankt Beyaz Gul! Groetjes van DSASD.

Esther van Drie 09-02-11 10:54:39

Beste Beyaz

Ik ben erg onder de indruk van je site en zal 'm zeker vaker bezoeken. Ook krijg ik zin om naar Turkije te gaan, terwijl ik dat nooit eerder had vanwege het vele toerisme. Ik heb een vraag aan je: hoe wordt berekend wanneer de Ramadan is en wanneer valt hij dit jaar?
hartelijke groet
Esther

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!